Varför?

Jadu, vad har hänt sen sist?
Frugan och jag knäckte flempan i förrgår. Då var det himla mys och allt var bra. Somnade vid 5 så dagen efter när vi krigade hem var jag sjukt trött :P
Igår var jag hemma hos Carro, Körde dansmatta och singstar. Vi kollade även på matchen Brasilien - Sverige. Det var helt ok, dock trist att min älskling inte spelade.

Varför ska det vara så svårt? Åh, jag blir galen. Du fuckar min hjärna! Nej tack!

/M

Don

Igår var jag och solade med frugan min, Var himla mys. Hade saknat henne, även om jag träffade henne i lördags :P
Och idag ska jag plugga lite, sen ikväll är det fördelsedags party hos Carro. Blir kul att komma iväg och göra något :)


Trött på dig, säg vad det är du vill tack!

/M

Stan

Nu ska jag in till stan och träffa fru. Blir sola och shopping.

Bye!
/M

söndagsöndagsöndag

Idag har jag slappat galet. Varit och handlat med bror och sen lagat middag till familjen. Rätt händig. Bara så sjukt uttråkad haha. Ringde Madde i ren panik och bad henne ta en promenad med mig. Hon skulle bara kolla klart på en film, sen ska vi ut :D Perfekt!

Hejdåå bloggen!
/M

Äckel

Låt mig bara vara, trött på detta.

Partheeey

Igår var mys,
Åkte in till stan vid 18-tiden för att möta upp frugan. Åkte som vanligt till Donken slussen för att äta finmiddag ;)
Kvällens planer var lite osäkra så vi var där ett tag innan vi bestämde oss.
Kom fram tll att vi skulle åka till Fiskis en snabbis innan kvällen satte igång, men hann bara till Henriksdal innan vi insåg att vi inte skulle hinna :P
Så började åka mot Flemingsberg där vi skulle på fest med I och hans vänner.
Kommer dit och det blir bättre än förväntat i alla fall!
Jag och frugan hade kul och jag hade mysigaste natten på länge :)

/M

Wings of a Butterfly

Vart rätt myckt plugg senaste dagarna.
Igår skulle jag in till Stadsbiblioteket för att plugga och vara effektiv och så. Men så råkar jag smsa Sarah och såklart hamnar jag på Cyber och blir kvar där ungfär hela dagen, man fastnar lätt där :P
Efter det åkte jag och mötte upp frugan. Tog en snabbis till Bredäng och kollade en sak, sen blev det SKH för där finns bästa salladerna i stan. Knäckte varsin innan vi drog till Hornstull och solade. Körde på 20 minuter och jävlar, tror verkligen att det gav resultat denna gången. Vi ska börja köra en gång i veckan nu innan götet så vi är fina ;)

Idag hade jag prov i skolan. Och som varje gång senaste ggr jag gått till skolan har jag haft fru med mig. Går inte utan henne haha. Provet gick bra, helt nöjd :D
Efter det firade vi med varsin Chai.
Mys dag!
Nu ska jag knäcka Beverly Hills innan jag somnar.


Jag saknar dig

/M

Mums på Stephen

När jag var hemma hos Mimmi förra veckan knäckte vi The Hills. Jag gillade det men kände att jag inte riktigt hängde med. OCh eftersom det är en fortsättning på Laguna Beach tänkte jag att jag får väl börja knäcka det.
Och shit vad bra det är! Helt underbart.
En av andledningarna till att det är så bra och att jag kollar har blivit Stephen Coletti. Jävlar vad snygg han är :D Helt såld på karln!

Snälla, kan någon ge han mitt nummer?

Idag har jag pluggat, promenerat och färgat håret. Vart rätt bra, en lite rödare nyans. vet inte om jag trivs i det än men det märks.
Imorgon ska jag in och plugga lite, sen träffa I och sen kanske träffa frugan.
På onsdag är det prov i skolan, woho!

/M

uttråkad

Eftersom jag fortfarande är sjuk och inte kan göra någonting blir jag sjukt uttråkad. Då kom jag på den briljanta idén att jag skulle slänga i min hårfärg + slingor jag köpte för några dagar sedan. Egentligen skulle mamma hjälpa mig men eftersom familjen är och snurrar i stan tog jag saken i egna händer.
Resultat: Håret vart orange i olika delar. Så jävla fult haha. Jag kan verkligen inte vara händig när det gäller mig själv. Hade dock förväntat mig detta så just nu sitter jag bara och garvar för mig själv :D Helt glad ändå.
Som tur är ska mamma köpa en ny hårfärg, en vanlig brun som jag ska slänga i direkt dom kommer hem. Då blir allt som vanligt igen.
Haha, ibland är jag allt bra duktig.

/M

Alla som inte dansar... Är sjuka

I torsdags åkte jag hem till min fru i Gnesta. VI hade mys. Åkte och köpte godis och knäckte massor :) Fast jag blev tyvärr sjuk så igår fick jag kriga hem i fyra långa timmar, helt sjukt lång tid. Jag hade liksom hunnit till götet på samma tid. Och nu utnyttjade jag bara mitt SL kort :S Aja.
Så nu ligger jag hemma med halsfluss och feber tror jag. Egentligen hade jag och fru tänkt att göra nått kul denna helg, men nu har jag smittat henne också så vi får ta det sen. I och för sig är det ju bättre att vi är sjuka nu än när vi åker till götet. Nu mindre än en månad kvar.

Nu måste jag vila lite. Jag mår inte bra alls.
/M

Onsdag

Nu har jag hunnit varit ute med hundarna, käkat, fixat tvättmaskinen och satt på en tvätt. Allt för att inte komma nära pluggandet :P Nej, jag bara skoja. Ska sätta igång snart, ska bara vila lite haha, kolla på nån film kanske. Det förtjänar jag. Jag är ju ändå alltid vaken till typ ett så tid finns det ju gott om.
Och nu är det bara en månad kvar till jag och frugan åker till Götet. Woho!

Ikväll kommer part 2 i Zlatan storyn ;) Haha.

/M

Matcher

Inter förlorade tyvärr matchen och åkte därmed ur Champions Leauge. Det var jävligt synd, med tanke på att dom började så pass bra. Nåja, ligan har dom ju kvar och där vågar jag nästan säga att dom är säkrade vinnare.
Annars så när jag kollade på matchen och såg hur klacken började sjunga, då gick det rysningar genom min kropp. Fan vad jag saknar tiden då jag verkligen var ett fotbolls freak.
Början på sommaren 2004, det var då det började. Såg en bild på Zlatan inför EM då han satt och hade en blå skjorta på sig. Han var ruggigt snygg och jag vart fast. Som tur var var det ju EM den sommaren så från att inte ha brytt mig ett dugg satt jag bänkad varenda match. Jag klippte ut allt som stod om han i tidningarna, jag tog reda på all fakta jag kunde. Jag var verkligen fast.
Sen i slutet på sommaren (jag kommer ihåg allt mycket väl) så var jag, Madde, Becki, Lina och Emmy inne i Vaxholm för att käka pizza, och på pizzerian ligger det ett Aftonblad. Självklart slänger jag mig över den, och där i står det att svenska landslaget  har öppen träning på Råsunda samma dag. Så jag övertalar damerna och vi åker dit. Kollar på träningen och jag är helt exktas. Sen får vi veta att det kommer vara autografskrivning efter träningen så vi går dit. Men min man kommer aldrig och tjejerna är otåliga så vi går till Donken och köper glass. Men jag vill tillbaka till Råsunda så vi går tillbaka, och när vi är en bit ifrån så hör vi hur alla skriker: - ZLATAN, ZLATAN. Så jag börjar ju springa. Och där står han, i egen hög person. Jag får min första autograf av honom, jag var lyckligast i världen. Jag kan ju inte heller slita mig trots att mina vänner vill gå, men vi stannat kvar ett tag på mitt intiativ. Så tillslut är det bara jag och en kill kvar som står vid stängslet, och en halvmeter ifrån står Zlatan och håller i en penna. Så frågar han killen bredvid mig om det är hans penna. Dom snackar ett tag och jag står bara tyst som ett fån. Kan inte säga något. Tillslut åker vi hem och jag svävar på moln.
Det var första gången jag träffade Zlatan. Imorgon kan jag skriva om när jag tog i hand med honom.

Fan vad skönt det är att skriva ned det här, har aldrig gjort det förut så nu kan jag alltid läsa det svart på vitt. Sen återupplever jag det igen när jag skriver. Bra idé Mariah!

/M

INTER

Väldigt bra dag idag woho :D
På morgonen åkte jag in til stan och mötte frugan min, tog en fika i Gamla stan, blev informerade om växthuseffekten och köpte piercingkulor. Vi hann även med att vara lite händiga som vanligt och köpte födelsedags present till min pappa. Han blir 42 på torsdag hoho.
Efter det skildes vi åt för nån timme. Jag åkte och träffade I och hade helt mysigt :) och mimmi åkte och lekte mamma en stund.
När jag sedan åkt från min askim så mötte jag upp Mimmi och Alexi och åkte till Skärholmen för att träffa hennes syrrra. Där vart det lite födelsedagskalas-shopping pch jag köpte en hårfärg. Har inte färgat håret på flera år så kände att det var dags. Eller egentligen är det slingor så mamma ska hjälpa mig imorgon.

Nu är det match, Inter - Liverpool. Hoppas självklart att älsklingens lag vinner men det ser rätt mörkt ut. Dom fick precis en man utvisad. Men jag hoppas :)
Nu måste jag fortsätta kolla.

189018-94

/M

Måndag

Så har ännu en söndag och en måndag tagit slut, vilket innebär två dagar närmre götet ;) Naaajs!
Igår var jag och jobbade med mamma på Sollentuna mässan. Det var otroligt vad jag bar. Men det var rätt kul faktiskt! Lättförtjänta pengar om inte annat, och det är ju alltid välkommet.
Ocg idag vaknade jag med jordens träningsvärk :S Speciellt i armar och rygg, får nog öva lite på min bär teknik där va.
Så har inte gjort så mycket, var skittrött också. Så har mest kollat på tv och chillat.
Nu på kvällen gick jag en sväng till Madde. Kollade på Linas kvällsbok, som förövrigt inte var nått vidare. Sen diskuterade vi drömmar som vanligt. Alltid kul :)
Imorgon ska jag in till stan och träffa frugan och våran olum. Mys :) Sen träffa I ett tag och sen antagligen gå till Madde igen på kvällen för mer filmtittande. Kul dag :D

Nu ska jag kolla på Eva och Adam!
/M

Söndag

Igår gjorde jag ingenting speciellt. Var hemma och var hundvakt igen. Det har faktiskt varit riktigt skönt att ha några lugna helger nu. Har behövts. Och jag känner att det skadar inte att ha lugna helger då och då. Man behöver inte vara ute och flänga hela tiden, man missar inget om man tar det lungt.
Idag ska jag hjälpa mamma på en mässa. Ska plocka ihop pch greja. Blir nog kul.

Annars inte mycket nytt.

/M

The Verve Pipe - Freshmen




den här låten kan ialla fall lysa upp mitt mörker lite grann.

Fortfarande dålig dag. Får inte tag i frugan heller. Hon har dött någonstans i Skogås. Känns ju inte så kul. Men jag får klara mig.
Bråkar fortfarande med I. Vi får se om det löser sig denna gången. Tjaffset har tagit enormt på krafterna.
Riktig TPL dag.

Bad Day

Jag är på riktigt dåligt humör idag.
Dagen började med att jag fick släpa mig upp tidigt, vilket är något jag hatar. En andledning till irritation.
Åkte in till stan och mötte frugan, sen åkte vi till min skola. Där hade jag möte med osympatisk tant. Ännu en andledning till irritation.
Var i skolan ett tag och hämtade lite böcker och sådär.
Efter det åkte vi ´till slussen och träffade Stephie och lämnade tillbaka en tröja.
Sen hemgång. På bussen börjar jag bråka med en viss person. Jag vet att det är mitt fel men ibland går det inte. Så först var jag skitledsen över bråket, sen skitförbannad. Vart lite för mycket där.
När jag kom hem tog jag en powernap, och blev självklart väckt. Ännu en sak jag hatar.
Så just nu känner jag inte för att träffa en jävel. Kanske ska träffa Madde dock, om jag inte somnar igen. För här finns ju inget att hämta.

Imorgons stucked hemma. Är jävla hundvakt igen, så ikväll kan man ju inte göra nått. Ännu en andledning till irritation.

Hejdå.
/M

Dag med frugan

Dagen har varit väldigt bra. Var ensam hemma på förmiddagen, myste bara runt, käkade Kinamat till lunch och allt var bra. Sen åkte jag in till stan och mötte upp Mimmi. Vi köpte nya skor till mig, snurrade på Söder och solade. Ruggigt skönt även fast man inte ser någon skillnad. Men ska sola mer så det blir nått resultat.
Efter solningen knäckte vi Slunken en stund innan jag åkte till Mörby och blev upphämtad av mamma.
Nu på kvällen har jag bara kollat på tv.
Imorgon skulle jag ju ha fotolektion, men fick ett samtal från skolan idag att den var inställd haha. Så alltså första gången jag skulle gå till skolan på månader blir det inget, men aja. Ska dock dit ialla fall. Möte med syon.

Annars så ville jag bara säga att jag inte är ett psycho :P Med tanke på förra inlägget, jag är väl mer av ett enormt fan av karln, eller snarare The Fan. Haha.
På tal om Zlatan så fick jag mail av min lärare idag, ska skriva en femsidig uppsats om ett mediefenomen. Ett av alternativen man fick skriva om var Zlatan. Eftersom jag vet ALLT om han så känner jag att det kan bli lätt som en plätt. Har redan ett arbete om honom plus att jag redan analyserat hans mediesmarthet här i bloggen haha så kommer gå som smort. Det är ju roligare än jag trodde att plugga.



Zlatan baby, våran natt tillsammans var otrolig, jag vill att du inser det snart, för du vet att jag har rätt.

/M

Mariah officiellt död

Japp, jag kan dö nu. Eller har redan dött, inombords. Min man har fått barn igen  :( Grattis skulle man ju vilja säga, men jag kan inte. Det gör för ont helt enkelt :P  Zlatan och Helen fick en son idag, 6 mars. Vincent Ibrahimovic. Inget namn jag hade valt men aja, man kan ju inte få välja allt.

Jag kan bara säga att jag är djupt besviken av detta svek.


image93

Ja, jag tar förnuftet till mig och säger grattis. Jag vet att det är det här han vill, och trots allt vill jag ju bara att han ska vara lycklig.
Sug.

Stockholm

Nu ska jag in och möta frugan min, vi ska göra stan. Jag ska köpa skor, vi ska sola och vi ska knäcka nån mat. Blir mysigt :)
Annars inte mycket nytt som hänt.
Måste gå ny!

image92


/M

Känslig

Jag har kommit på att jag nog är väldigt känslig. Har kollat några avsnitt av One Tree Hill nu, och jag har gråtit säkert tre gånger. What's up with that? Men det är så himla bra och sorgligt på samma gång så känslorna bara svämmar över. Eller så kanske det är för att jag håller på att bli sjuk. Usch, vad det är varmt här.





Jag vet att jag svikit dig flera gånger, men jag vet inte om jag klarar av att låta bli.

One tree hill

Sådär, nu har jag varit riktigt händig.
Har precis varit ute på en sväng med hundarna och innan det belönade jag ju mig själv med att kolla på Top Model.
Plugget gick riktigt bra, fick hjälp av Sarah att rätta till en del fel och så, tack!! Känns bra att beta av något i listan, det är faktiskt den ända uppgiften jag kunnat göra. Andra kräver svenskaboken, och den hämtar jag på fredag när jag ska till skolan. Då börjar äntligen fotolektionerna:D Kommer bli så jävla roligt, det är ju faktiskt pga dom som jag valde den här linjen. Kommer också bli kul att se sötnosarna i skolan :)
Imorgon ska jag nog in till stan, måste låna en bok på biblioteket samt att jag nog ska träffa I. Var länge sen så behövs!

Nu ska jag kolla på One Tree Hill, som förövrigt är sjukt bra. Har snart kollat alla avsnitt som finns. Lite sorgligt, men oj vad bra det har vart, och kul att följa!

image91

/M

Dagens

Hundvakt idag igen. Börjar bli lite småjobbigt nu, visst dom är söta men vafan man behöver ju inte leka hela tiden. Powernap säger jag bara.
Annas har jag inte gjort så mycket idag.
Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga. Glömde visst det igår haha. En uppsats i svenska som jag inte förstår men deeet, kommer väl gå bra antar jag. Ska börja i alla fall. Sen ska jag belöna mig själv med att kolla på Top Model 4 haha ;)

image90

                       back in the good old days <3

/M

Goodbite

Godmorgon!
Nu har jag precis varit ute med hundarna. Var en förjävlig morgon, gick upp halv 6 för att ta hand om dom och kom inte i säng igen förrän vid halv 8. Okej, det kan låta glassigt för dom som måste jobba och gå till skolan, men jag måste ju inte det just nu så det sög. Men har man ställt upp på att vara hundvakt så har man. Kommer i alla fall få ett par fina skor som tack. Det uppskattas!
Skulle egentligen träffat frugan idag men eftersom man är stucked här med två djur så får vi ta det senare i veckan. Kommer ialla fall spendera helgen med henne som vanligt, vi kör myshelg. Det är verkligen grymt skönt att bara ta det lungt. Faktiskt så har vi bestämt oss för att inte festa fram tills dess att vi åker till Göteborg. Vi får väl se hur det går med den saken, men just nu är vi jävligt taggade!
Det finns inga ord för hur mycket jag längtar. Bara jag frugan, hotell, parteey och våra vänner där nere. Kommer bli wild! Men det är bara bra.
Största andledningen till att vi åker är ju faktiskt för att Mimmi fyller 18. Så vi ska fira stoort! Vi har redan börjat planera hur vi ska se ut och vad vi ska ha på oss. Japp, vi är rätt övertaggade.
Det är superbra också, för alla tiderna klaffar perfekt. Kommer dit vid ett, checkar in sen drar vi till B de Corazon ;) Sen kvällen kan ni ju räkna ut själva. Ska också göra en del serious shopping, så hoppas få ett litet bidrag av föräldrarna. 
Åh, jag kan fortsätta hur länge som helst, men det blir antagligen tråkigt. Så nu fortsätter jag med mitt One Tree Hill. Sen blir det antagligen Svenska plugg. Woho jag är duktig ;)

/M

Måndag

Idag har varit en händig dag för min del. Är hemma och är hundvakt, och det har gått mycket bra. Varit på flera promenader och gosat massor.
Sen har jag även mailat mina lärare nu, hoppas att dom förstod mitt konstiga mail haha. Så nu väntar jag bara på svar.
Sen väntar jag på att mamma ska komma hem också. Ska visa henne skrivbordet och tapeterna jag valt ut. Ska göra om rummet så att jag trivs bättre här och kan koncentrera mig bättre.

Annars är det bara 1 månad och nio dagar kvar till Göteborg :D

Nu ska jag kolla Top Model 4.
/M

Gorgeous

Det finns ingen man som ger mig mer bånge än den här karln.

189018-89

Pharell Williams <3

Weekend med frugan

Denna helgen har vart himla trevlig :)
Fredagen började med att jag mötte upp frugan i stan vid tre tiden. Sen gick vi lite på stan innan vi mötte upp hennes syster för att vara smakprov. En skitfin jacka blev det till henne innan vi skildes åt och drog till Fiskis. Nej vi bor ju inte där längre men vi kände för att vara lite nostalgiska så vi knäckte middag på den lokala krogen haha.
Sen chillade vi galet på donken med söta damer, hann även träffa H en sväng där. När vi väl var klara med allt mingel så drog vi oss till A där kvällen/natten/morgonen tillbringades. Helt okej, var trevligt.
På morgonen (OBS! Vi hade inte sovit något på hela natten) så åkte vi hem till Mimmi i Gnesta, riktigt trötta kan jag ju säga att vi var. Somnade på pendeln :P
Hemma där så knäckte vi lite film innan vi somna.
Var ensamma hemma så vi gjorde supergod mat, drack gott och kollade på bra filmer. Var verkligen en suermysig fredag :) Vi ska absolut göra det där oftare!
Så helgen har vart mys :)

Just det, vi har bokat hotell och köpt biljetter till Göteborg nu! Så nu blir det verkligen av, så jävla lyckliga. Vi har planerat allt i minsta detalj. Kommer bli bästa resan någonsin!

Nu ska jag var duktig och maila mina lärare så jag kan ta tag i mitt plugg.

/M

RSS 2.0