Dont hate on me

Dagen ha vart gryyyym. Fram tills nu. Lackar så himla lätt ibland. Det är det jag bloggade om tidigare. Att folk lägger sig i. Förut tyckte jag mer att det var gulligt/jobbigt, men nu blir jag mer irriterad. För nu är det tjatigt och irriterande och allt sånt där. Vill inte att folk ska lägga sig i mer. Jag vet precis vad jag håller på med! Tack för visad omtanke men jag fixar det här :) Det är ju inte så illa som alla tror. Jag har missat skolan någr ggr, eller ganska många. MEN jag vet att jag kommer fixa det. Det blir bara mer plugg hemma till proven jag missat. Men det är inga problem, jag är bra på att plugga hemma! Så nu vet alla det. Som sagt, jag fixar!

Aja, nu är jag lugn igen. Skönt att skriva av sig, då fattar man att det inte är så illa haha :P
Idag har jag vart i Skärholmen med Mimmi och hennes farmor. Det var jättetrevligt :) Vi fick lunch och Mimsan fick en ny jacka. Som jag också vill ha. Mucho  fin! Sen blev det Siba i Kungens kurva. Det är ju alltid fel på saker och ting så vi åkte dit så att jag fick skrika lite på den stackars mannen haha. Men han lyckades till slut hjälpa oss så nu har jag en helt fungerande mobil :D yaay! Synd bara att alla nummer är borta :P

Och imorgon är det Danmark med la familia. Ska bli så grymt skönt!

Nu ska jag kolla på lyxfällan haha!
So long <3

Time to go

Idag var jag hemma. No reason. Kände för det.
Nu ska jag iaf till Mimmi. Ska bli skönt att träffa en normal människa. Det blir dunken slossen och en massa mys som vanligt. Måste prata av mig också!

Måste gå nu. Ha det bra. Tjingeling. Hej!


Nygaddad ;)

Yes, jag har tatuerat mig! Rätt tufft jag vet!
Det var i helgen, först hade vi vart i Brd och chillat galet med hemmagjord pizza och PS3. Men sen ringer ju vår kära vän Riki tiki tiki ta och tycker att vi ska komma till han och hans vänner. Så vi gör, Och där finns det en tattuerare. Självklart gör vi det. Mucho fint blev det :) Helt nöjd, det gjorde dock satans ont men det är inga problem haha :P
Ingen sömn den natten eftersom det tog hela morgonen. Så när jag somnade på söndag kväll hade jag inte sovit på 1½ dygn :P Illa! haha!
Sen har jag ju fått jobb också, juste :D Så jävla glad! Helt sköna människor man jobbar med, plus att det är samma koncept som på W så det blir nog skitbra!

Imorrn blir det bio med klassen, kommer bli kul. Har inte vart där på ett tag så måste visa upp mina nya babies haha ;)
Sen ska jag utträtta några ärenden och sen hem och sen till Mims :P
Kommer bli greeeaat!
Nu ska jag fortsätta kolla på Mitt stora feta grekiska bröllopp och vänta på att J ska ringa :P

see yaaaallll

Greeting

Vaknade för typ en halvtimme sen. Mimsan ringde, hon hade vart ute och haft kul igår.
Är hemma idag. Kan bero på att jag somnade runt halv 3. När klockan ringde vid 6 fattade jag knappt nått. Helt sick. Förövrigt så har min hosta kommit tillbaka. Inte så bra.
Ikväll är det landskamp. Yay! Fortfarande bitter för att jag missar den när den är live, men det är försent att åtgärda nu.
Ska iaf kolla på den hemma tror jag och hittar jag pengar så ska jag åka in till stan sen och gå ut med Mimmi. Kan bli kul!
Annars så är Fort Europa med Looptroop bästa låten just nu.

Haha när jag inte är arg kan jag inte skriva mkt, so this is as good as it gonna get's this time :P

Bye <3

Fort Europa

Fan jag är så sjukt uttråkad. Lyckades ju sova en stund när jag kom hem. Tydligen var det nog för nu kan jag inte sova. Inte bra. Speciellt inte när man är själv. Sover man med nån kan man alltid bolla tankarna, nu är det svårare. Shit, sån ångest just nu. Tror det är därför jag inte kan sova. Så mycket jävla krav överallt ifrån. Varenda människa man möter tjatar om att man måste göra olika saker. Ibland är det för sin egen skull, och ibland för andras. Hur som helst så blir det alldeles för mycket ibland. Typ nu. Visst, det är jättegulligt att alla bryr sig så mycket och säger att man ska gå till skolan och att det verkligen är värt det och så. Men jag veet det vid det här laget. Jag har gått i skolan sen jag var sex och nu är jag arton. Gör den matten själv. Så jag vet att det är viktigt. Jag orkar inte höra mer tjat om allt som jag måste göra. Och när jag väl undrar saker om hur jag ska lösa allt, ja då vägrar folk (samma människor som tjatar) svara på mina frågor. Hur jävla dumt är inte det? Nu lackar jag!

Bästa just nu vore ju att komma bort. Ska ju till Danmark nästa helg. Fiifaaan vad skönt att slippa se annat än jävla Stockholm. Usch, så trött på att se allt som jag ser varenda jävla dag. nu.

Spydigt inlägg jag vet. Men är så äckligt trött på allt.
Imorrn ska jag gå till skolan av en ända andledning. Jag ska få den där tanten att lyssna på mig. Annars går jag direkt till rektorn. Jag lovar. jag är riktigt uppretad nu. Jag brukar ta såna här saker med ro, men nu stressar det mig så mycket så ska ta tag i det här till varje pris!

Lost

Nu är jag hemma efter en ändå så ganska händelserik dag.
Började med att jag och Mimmi försov oss lite, jag menar vi somnade ju ändå vid halv två igår så lite trötta var vi ju :P Men hann iväg rätt bra iaf. Kommer till skolan, engelska med den osympatiska och dumma tanten. Usch! Men jag lyckades iaf jobba på rätt bra där med Maria och Madde. Sen svenska där de var rätt kul faktiskt, och efter det, utvecklingssamtalet. Det gick inte så bra. Det enda riktigt positiva betyget som stod på den där lappen var för ett ämne jag inte ens läser. Det hade alltså blivit fel, lite skrattretande :P Men berättade iaf för min mentor vad jag tyckte var fel (engelska och expotanterna, hemska kvinnor)
Sen en mysfika med mimmi i gamla stan, samma fik som igår.
Then back to school, krigade för att komma i tid vilket jag gjorde! Då ringer mobilen och det är en resturang som vill att jag ska komma på arbetsintervju. Så det var bara att dra sig dit direkt efter skolan, sliten och ful som man var :P Visste inte riktigt vart det låg så fick med mig Rosanna som guide, mysigt!
Intervjun gick bra faktiskt, tror jag, så dom skulle ringa om jag fick komma och provjobba!
Håller tummarna!
nu ska jag sooova. trött tjej!
sov gott!
/M

Äntligen

Spännande dag idag.
Åkte in till stan, mötte mimmi. Vi åkte och fikade i gamla stan, himla mysigt. Det var massa roliga soldater i uniform där, då skrattade vi. Sen tog vi en tripp förbi slottet för att sedan bege oss till hjulsta. Vi gillar ju den byn ;) Där var det flippchill i lekparken ett tag. Det är alltid fint väder när vi är där. Coolt!
Sen skulle vi hem hade vi tänkt. Så vi hoppar på tuben, och ser i sumpan att det går pendel där. Får ett infall att vi vill åka till haninge. Eller kanske mest jag som får ett infall då jag alltid velat åka dit. Så sagt och gjort vi gjorde det. Så jag kom äntligen dit, vi hoppade av i Handen. Såg ju inte riiiktigt ut som jag tänkt. Värsta centrumet och grejer. Men jag gillade det :D
Sen var vi skithungriga så vi åkte vi brd hem.
Chillade galet ett tag, mimsans pappa kom förbi en stund och chillade med oss också.
Sen blev det slossen dunken ett tag, vi har ju fan inte vart där på hela helgen. Hade ju hoppats på att Purre 2 skulle jobba, men icke!
Nåja, nu är mimmi i sängen. Kanske ska gå dit. Eller inte. Imorrn skola med utvecklingssamtal, kan behövas med lite pepp!
So long babes
/M

New shoes

Nej, inga new shoes än. Men lyssnar på den låten med Paolo Nutini och den är så grymt bra!
Har just vaknat för övrigt. Egentligen börjar jag 8.20. Men jag var så förbannat trött så jag orkade inte, jag säger ju det jag är för skoltrött. Så nu är planen istället att åka in till stan, möta upp Mimmi och sen hitta ett mysigt kafé och sen sitta där i timmar. Finns en massa att prata om och planera. Sen sover jag hos henne så det blir extra mycket mys.
Imorgon är det utvecklingssamtal och ouff vad det kommer gå dåligt. Det brukar gå bra för mig på dom, enda problemen brukar vara att jag snackar för mkt. Men nu, aj aj aj. Nåja, jag vet ju själv varför. Kommer bli kul att höra vad dom har att säga!

Får se om vi går en sväng på stan också.
Nu ska jag äta lite frulle

Bye <3

Armband

Nu har jag varit och hämtat mitt armband nu. Jättefint är det! Så skönt att ha något runt handleden. Har ju alla svart små på den andra. Men dom sitter ju där dom sitter och jag tar ju aldrig av mig dom, så kul att ha nått fint att sätta på sig på den andra handen :)

image73

Fint va?
Annars så har jag varit rätt händig hela dagen. Tänker inte säga hur, för det är pinsamt. Jag var händig för att jag är klumpig kan jag säga haha :P
Kom också på att jag är ledig på fredag :) Sköönt! Då är det helg igen. Kommer säkert hitta på nått kul. Sen helgen efter det ska jag till Danmark, sköönt som fan tt komma iväg, det är ju bara en helg men iaf.
Och när man kommer hem därifrån är det nästan jul och nyår och sen börjar det nya året, äntligen!
Som jag och en gammal vän sa i början av året när allt gick fel, mer än vad det gör nu. - Det är 2007's fel.
Så vill gärna att det blir nytt år nu!

Aja, nu ska jag äta.
Byyyee

Godmorning sunshine

Vart rätt sent igår, tror klockan närmade sig halv tre innan jag gick och la mig. Men snackade med Carro och eftersom vi inte pratar lika ofta längre så finns det en hel del att ta upp :P
Sov fett gott i natt annars. Brukar inte göra det när jag sover själv. Blev ju dock väckt tidigt på morgonen av sms från folk som skulle till jobb och grejer. Jobbigt! Men kunde somna om direkt så det var inga problem:P

Dagen kommer spenderas hemma. Har ju lovat mig själv att jag skulle va hemma hela helgen, fan vad jag är duktig :D haha.
Ska plugga, har redovisning imorgon. Ska klippa mig. Sen vet jag inte. Rätt trött ändå haha :P

Aja , nu ska jag lyssna på bra musik.
Tjingeling!

förlust

Fan dom förlorade. Jag som hade hoppats att EM biljetten skulle säkras. Men icke! Aja, ny chans på onsdag. Råsunda fifaan :D Kanske ska dit!
Tråkigt att va ensam. Gillar inte att sova själv. Kan inte sova då. Mycket bättre när man sover hos mimmi. Mycket mysigare framförallt.
Hon ska ringa snart.

Sen ska jag kolla vänner.
Imorrn blir ska jag klippa mig. Kanske fota lite. Sen är det ny vecka. Ångest inför skolan tyvärr. Hatar att jag ligger efter. Fan! Speciellt ångest inför onsdagen. Då har jag ämnet expo. Ligger risigt till där. Isch!
Nu ska jag inte tänka på det. Tar det som det kommer.
Faktiskt så kom jag nu på att jag och Madde hade tänkt låna studion i skolan nån dag här framöver. Ska ta ruggigt fina bilder hade vi tänkt!
Kommer bli kul :) nu blev jag glad!

hejdå puuuuss!

Match

Japp, det är match nu. Sverige - Lettland. Sitter naturligtvis bänkad. Haha får alltid sms från min söta Emma som påminner mig ;) Nästa gång det är match ska jag och hon gå och kolla på en pub. Kommer bli skitkul haha :D
Annars har jag bara njutit av att tagit det lungt idag. Helt skönt med en hemma helg. Även om det känns konstigt att inte vara hos Mims, men har pratat med henne massor så det känns bra iaf :)

Nä nu måste jag kolla, helt spännande match. Ikväll avgörs det fan!
See you!

image72

Bejbi

Bejbi

kihlen:
såg en nyhetssändning härom dan på tv
om ett land där bilar hade bränts
men jag bytte för jag ville inte se det
för har det inte hänt mig har det kanske aldrig hänt
och jag får ett samtal under dan på telefonen
om att nån precis har somnat in
jag tar en cigg i solen när jag lägger på den
och känner att jag inte känner någonting nej jag

ref:
känner ingenting aldrig igen bejbi
och måste himlen falla ner vill jag att det sker bejbi
över landet där ingenting hänt

adams-ray:
sanningen är att jag kanske kan vara den mest
obstinata person som satt sin fot på vår jord må ni tro
ändå så kära men att du och jag varit ihop är rätt skumt
för vi hade ju inte så mycket gemensamt ihop
men tänk om vi hade men även om så vore fallet
så lämnade du danne för lund och du betedde dig dumt du är luft
så kalla mig aldrig mer älskling och kan du bara vara så vänlig
att aldrig mer ringa mig igen för jag vill aldrig känna igen

ref

kihlen:
i ett land som nästan aldrig sett ett krig
har jag tappat bort mitt temperament
den ena dagen är en andra rätt så lik
i landet där ingenting hänt och jag



Låttexten är perfekt!

Sleepy

Nu har jag fått i mig mat. Så nu är jag bara trött. Blir också alltid så jävla trött efter att jag ätit så nu är jag dubbelt så trött haha :P Ska snart gå och lägga mig faktiskt. Egentligen borde det kännas helt sorgligt att jag går och lägger mig tio en fredag. Lägger mig inte ens så tidigt på vardagar. Men det känns hur bra som helst, nada ångest över att jag inte gör något. Det kanske är en mognadsfråga? Ingen vet, Men bra som fan känns det iaf.

Hittade förut också så sjuukt mkt bra kläder, på Sportifs hemsida. Jag ska dra med mig Sarah dit snart. (Måste bara hitta butiken haha) för vi kommer vrida oss av kramper när vi ser allt coolt. Jag längtar!

    

ja, jag vet att kläderna sitter på killmodeller men det skiter jag i. Man kan ha dom precis lika mkt fast man är tjej, kommer bli skitsyggt! Allt kommer ifrån Sportif, förutom skorna som kommer ifrån Radical Sports.


Nu blir det nått avsnitt Vänner innan jag somnar.
So long
/M

Glömsk!!

Jag hade ju även tänkt att lägga in en bild på min skönhet, men trött som jag är så glömde jag, so here it come's!

image67

Jag ska ju dock ha min i svart, kommer bli gryyymt ;)




Förövrigt är familjen hemma nu. Och det är ju kul att när man för första gången är hemma en fredagkväll sen typ januari. Ja då jävlar får man skit för att man inte hjälper till. Ge upp för fan!
Kapha!



Fast jag jackan är ju fin :)


VILL HA!

Jag har hittat min dröm. Eller okej, det var min dröm redan förra säsongen men nu är begäret så otroligt stort så jag håller på att spricka. Vad snackar jag om då? Jo, denna underbara jacka från Fjällräven. Den är så sjukt snygg att jag bara vill dö. Dock går den loss på 2000 :- så lite bitter blir jag ju. Men ska fan kriga riktigt mkt för att få ihop dom pengarna. Jag ska ha den. Vet exakt vad jag skulle ha till. Ett par skitsnyga vita nikeskor som jag sett, leggings och en lång t-shirt, gärna den från sportif som jag såg i början av sommaren. Till det skulle jag ha ett par grymt snygga tjocka guldiga ringar i öronen som jag såg på en tjej förra helgen, vet ju dock inte vart hon köpt dom. Fan det skulle vara så klockrent! Vafan ge mig pengar! Om nån har ett jobb öppet så är det också välkommet.

Annars då? Förutom att jag är deppo för att jag inte får det jag vill ha? :P
Ikväll blir det lungt, woho typ första helgen sen jag vet inte när. Hade tänkt spendera lite tid med familjen, men nehe dom kan tydligen inte vara hemma. Här kommer man hem vid fem, utsvulten efter att iinte ha käkat en smula idag, så är det inte en käft hemma. Bara hunden som vill gå ut och gå i kylan, jippie! Jag som inte redan var isbit :P
Och inte har dom kommit hem än heller. Jag vill ha middag vafan :P Försökt sysselsätta mig genom att glo på vänner, självklart blir jag skitrött men somnar jag kommer dom komma hem precis då och då blir jag bara bitter så jag kikar på snygga kläder istället. Förövrigt så har mitt snygga armband från Kyssjohanna kommit. Ska bara hämta ut det först. Hade ju tänkt göra det idag, men väntar på pengar från pappa.Men han behagar ju inte vara hemma och nu har affären stängt så det får bli imorgon. Men jag är inte bitter!
Haha ni hör ju hur gnällig och trött jag blir när jag är trött och hungrig, känner mig ändå förvånansvärt glad. Vet inte riktigt vad det är. Kaaan ju vara att jag just suttit och spanat in alla Zlatan intervjuer som finns på expressens hemsida :P Han är en mumsbit förfan :D Yuuum! Han och landslaget spelar match imorrn. Jag sitter bänkad! Dock på konstiga kanal 9. Vet inte om jag har den :O Måste be pappa ta en titt på det där! Nått som han mer måste ta tag i är min mobil. Den är konstig. Samtalslistan funkar inte. Det syns liksom inte vilka som ringt eller vilka jag ringt, helt skumt. Fast de lär jag ta upp imorrn, lite trött för det nu :P
Nu blev det sjattans långt här. Ja, men jag är uttråkad!
Nu vettefan vad jag ska göra, kanske hitta mer kläder att tråna efter.
I'll be back. Tro mig!
/M


Tired

Dagen har vart bra, lite seg tyvärr. Hade temadag idag, så massa föreläsningar av typ RFSU, RFSL och Fråga Olle. Rätt segt, fråga Olle var dock rätt kul haha.
Fast sista momentet på dagen tog typ 1½ timme. AJ, vad ont i rumpan jag hade sen haha :P Helt galet.
Annars så hade jag tänkt att åka till Mims ikväll. Men var tvungen att plugga. Synd bara att jag somnade direkt när jag kom hem :P Så får ta och plugga imorrn istället. Engelskatal, woho!
Nu ska jag sova vidare, kanske drömma lite om jag har tur ;)

Tjingeling !

Så skön video


No time no see

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har inte haft lust. Men nu kände jag att jag ville börja skriva igen. Det är så kul att sedan läsa och komma ihåg vad man gjort :)
Har gjort om lite i bloggen också. Kul med förändring. Är dock inte helt nöjd än men det löser sig!
Senaste tiden, ouuff vad det har hänt grejer. Pallar inte skriva allt nu. Men faan vad kul det har vart. Speciellt två damer vet vad jag talar om. Kan man leva galnare än vad vi gjort? Nej, jag tror inte det haha :P
Men vi fortsätter i samma anda. Det kommer bara att bli roligare och roligare!

image65

/M

RSS 2.0