Dagens snyggaste

189018-46
                            Bam Margera

in time

Nu har jag varit hos läkaren. Tog med mig Carro för jag ville inte sitta där helt ensammen :P Så efter att ha blivit mördade med blicken av en tant för att vi satt där och lyssnat på skrikande småbarn i en timme så fick vi tillslut komma in till läkaren där jag fick reda på att det bara var ett virus så jag kunde inte få några mediciner :( Nehepp. Men helt ärligt så är det mycket mycket bättre nu, det är skirskönt!
Sen efter det gick jag o Carro o lunchade lite, hon åkte ju till Grekland tidigare idag så vi var tvygna att prata en massor. Jag ska följa med henne till Dalarna till hennes fastrar sen när hon kommer hem, ska bli skitskoj!
Efter det var jag rätt trött, är ju fortfarande lite sjuk, men kände att jag behövde shoppa lite så åkte in till stan. Mådde dock inte bra alls när jag kom in dit så det blev bara en mascara och lösnaglar ;) Nu har jag dom på iaf, och mjaa jag är väl hyfsat nöjd. det tog iaf en jäävla tid att få dit skiten :P
Nu ska jag fortsätta kurera mig så att jag kan få tillbaka mitt liv snart ! Can't wait!
/M


fredag

Uppe med tuppen idag. Jag ska ju till läkaren och förhoppningsvis få medicin. Yay!
Sen efter det ska jag förbi Carro en liten sväng. Hon åker till Grekland idag :(och ska vara borta en hel vecka. Jag kommer inte klara mig! Men det får gå! Sen efter det blir äntligen en sväng till stan, snabb dock! Får se vad det bjuder på där.
Nu måste jag röra mig om jag ska hinna med bussen!
/M

Lycka!

Åh, jag har besällt två så fina saker. Först ett superfint armband och sen ett skitsnyggt halsband.
Båda är från KyssJohanna.Se
Är verkligen supernöjd :)

ikväll har det blivit att sitta i telefonen en hel del. trevligt dock :)
Sen har jag kollat på Föräldrafritt med Tom Cruise som idag blev Dagens snyggaste ;) Och helt ärligt så hade jag ingen koll att han skulle vara på tv ikväll!
Ska försöka hålla mig vaken tills i natt för jag vill kolla på Familjen Gotti. Tack du ;)
Kommer aldrig lyckas haha.
hur som helst, här kommer bilderna på mina nya älsklingar:
 
 (klicka för större bilder)

Aint no sunshine

Nej, verkligen inte! Det har regnat nästan hela dagen idag :/ och igår regnade det verkligen hela tiden ! Wirred!
jag tror jag har halsfluss, så jag kan inte jobba imorgon, eller resten av helgen heller. Ska till läkaren imorrn och se vad felet är, hur som helst vil jag ha någon slags medicin så jag slipper mitt halsont. Då blir jag nöjd :D Ska försöka få mamma att köra mig till ett HM bara en snabbis så jag kan köpa det viktigaste jag hade tänkt. Jag klarar inte av att pengarna ligger helt orörda här hemma :P
Sen idag ska jag få in en video i mitt rum också, sjjuuukt skönt! Har fan inte sett på VHS på typ ett år ^^ Så nu kan jag äntligen kolla på mitt Zlatan band ( ett VHS-band med typ 3 timmar inspelade intervjuer med gullegos) Åhh, så jag längtar !

Och sen vill jag ha det här håret också, kanske några nyanser mörkare men seriöst, hur snyggt är inte det här?

image43

         Foto: Victoria's Secret


Dagens snyggaste

189018-42

Torsdag

Yaay, just nu känner jag mig mycket bättre :D Fast det är kanskeför att jag är lite småhög på Ipren eller något ^^ Imorse när jag vaknade var det verkligen inte bra. Men nu är det det :D Och det är ju bra för jag börjar bli rejaält less på att bara sitta hemma. S¨ikväll ska jag träffa Sarah och vi ska dra till Winbergs. Jaa, vi har drabbats av Winbergs sjukan vilket innebär att man är där även när man inte jobbar :P Ska ta en fika och mingla lite.
Sen imorrn ska jag jobba, börjar kl 8 så öppnar. det är ganska skönt för då slipper man stänga haha :P Sen slutar man mitt på dagen så man kan bara lämna allt. Sen efter det tänklte jag åka in till stan en snabbsväng och handla lite. Äntligen får jag köpa de jag vill ha :P
Sen lördag och söndag är det jobb, sen får vi se.

Sen så har det bestämts nu att jag ska till Göteborg :D Med Anna, Sebbe och några av deras kompisar. Ska bli så sjuuukt roligt. Stört taggad. Vi åker den 16e augusti och kommer hem den 20e. Så det kommer bli skitkul!
Vi ska shoppa, gå på liseberg och massa annat kul. Det blir vandrarhem som vi bor på så det blir en riktig ungdomssemester :D Stöört kul!

Dagens snyggaste

image41

            Sid Vicious

Onsdag

Åh, jag är fortfarande jättesjuk :( Det är hemskt jobbigt! Det gör jätteont att svälja och eftersom jag är törstig hela tiden kan jag knappt dricka :/ Usch, det var längesen jag kände mig såhär dålig!
Så idag blir det fortsatt tv tittande, får ta o fortsätta på alla repriser som jag började se igår ^^

Fyyyyfaaan för idag!

it's not all over now

Jag kan inte sova. Det är alldeles för varmt! Så sitter just nu och kikar på Jay Leno. Det är ganska bra faktiskt, Haha här har man inte kollat på tv på veckor också tar man igen det på en enda dag. Sjukt ;D fast det var skönt iofs, synd bara att det är så varmt ^^
fortfarande vill jag spendera min löööön. eller jag måste spara en hel del så jag kan köpa mig en laptop. egentligen så skulle jag kunna köpa en nu, men då skulle jag ha nada att leva för så får vänta tills nästa månad när lönen rullar in :D jag kan verkligen inte vänta tills jag får den! Den jag fick på Walthers var verkligen min lilla baby och jag hade med mig den överallt, så sjukt praktiskt :D Så det var heartbreaking när jag var tvungen att lämna tillbaka den. Men snart har jag en ny bebbe ;)

Åh, om cirka tre timmar åker Matilda till Los Angeles och ska vara där en månad. Guuud vad jag kommer sakna henne, men jag vet att hon kommer få the time of her life så det ska bli så kul att höra om resan sen. haha kommer igåh en gång hon ba: - Haha nu är det bara 234 dagar kvar tills jag åker.
Och nu är det tre timmar. Sick!
Men som sagt hoppas hon får skitkul!


Juste, har läänge tyckt att Pete Doherty är riktigt snygg, även om han på en del bilder ser alldeles för trashig ut. Han ser ändå bra ut och har en grym stil. Sen är ju Kate Moss också sjukt snygg så härmed utser jag dom till världes snyggast par. Enligt mig alltså!

189018-40

Nu börjar Jay Leno igen!
See yaa!
/M

dålig tajming

Mhm, att jag blev sjuk nu var verkligen dålig tajming.
Det värsta är att det känns som att alla är sura på mig för att jag är sjuk och då kan dom inte åka och träffa min morbror för han får ju absolut inte smittas. Klart som fan att jag inte vill vara sjuk, jag vill ju också träffa honom, se hur det är med honom. Speciellt mamma verkar skitsur, jag tror hon tror att jag gör det här med flit för att förstöra, men det är klart att det itne är så. Man väljer ju inte när man ska bli sjuk :(
Sen skulle mormor kommit ner till helgen för att hälsa på morbror men nu har hon avbokat för att hon vill inte riskera att inte kunna träffa honom om hon nu är här.
Det värsta var att mamma sa: - Jag vill absolut inte lägga skulden på dig men nu när du är sjuk så har mormor avbokat sin flygbiljett för att hon inte vill nli smittad. Så nu eftersom du är sjuk så kan hon inte träffa sin sjuke son.

Vadå inte lägga skulden på mig? Det var ju precis vad hon gjorde. Så nu känner man ju sig lagom uppåt.
Nu skulle det vara perfekt att åka bort. vet inte vart men bara bort. Och att man stannar så länge att det blir en skillnad som dom säger i någon film.

189018-39

dagens snyggaste

image38

Tisdag

jag har gått och blivit sjuk :/ INTE lägligt kan jag ju säga i och med att all fokus i familjen ligger på min morbror nu så vi kan inte åka dit eftersom han absolut inte får bli smittad. Men jag isolerar mig från övriga famljen så i morgon lär dom kunna åka dit, för då märks de ju om dom är smittade eller inte.
Sp det blir tv hela dagen för mig :P Synd bara att det är så äckligt varmt! Lite tråkigt också att man ska behöva vara sjuk på sina lediga dagar. Men jag hoppas att jag hinner bli frisk tills på fredag igen, då jag jobbar. Vill få inte pengar ;)
Idag hade jag tänkt att åka in till stan och shoppa med Carro eftersom jag fick lön igår men de g¨r ju inte nu :( hade tänkt köpa lösnaglar som bara är nageltippar, man typ gjuter fast dom. skitkul :D Ajja köpte ett par såna förut och de blev skitsnyggt. Men får ta det sen en annan gång :)
Nu ska jag gå och kolla på lite tv. Massa gamla repriser, vilket jag tycker kan vara ganska så kul ;)
Ciaoo!
/M

dagens snyggaste

189018-37


                       Hayden Christensen


lalalala

Nu har det hänt en del sen sist. Både roligt och tråkigt. Planerna blev inte som planerat, oväntat va? :P
Kan ju börja med det roliga och det var midsommar, det var så stööört kul :D
Jag och Ajja jobbade ju så då kom Sandra, Agnes, Wille och Shady ner till oss och väntade på att vi skulle sluta. Sen när vi väl hade gjort det så åkte vi till Skarpö där vi skulle möta upp massa folk, fast den enda vi möter upp just då är Mickis. Så vi allihopa går till dansbanan där vi ska tillbringa våran kväll. Fast när vi kommer dit har inte festen riktigt draigt igång så vi slår oss ner på gräsmattan och precis när vi gjort det kommer två killar fram till oss och börjar prata, dom är skittrevliga och det visar sig att dom har en fest lite längre bort så vi blir medbjudna dit. När vi är på väg dit får vi höra att det ser ut som Mini-hultsfred där och när vi kommer fram gör det verklige det. Det var tält överallt, ölburkar överallt, mat överallt, folk överallt. Det var helt fantastiskt haha :D Så vi minglar runt det och det är sjuukt trevligt folk. Det är ca 35 killar och 4 tjejer och sen alla vi. Hahaha så det var rätt trevligt ;) sen efter ett tag bestämnmer vi oss för att gå tillbaka till dansbanan och väl där är det sjukt kul. Alla dansar som galningar och en massa andra man känner är också där. Asså alla var verkligen där. helt galet kul! Sen när dansbanan slocknar är det efterfest på minihultan så då går vi dit igen och då följer alla som man känner med. Efterfesten blir superlyckad och det är massa sötnosar ;)  Så många olika överasskningar. Sen skulle jag ju sova hemma hos Carro men hon var borta, och Ajja som jag sen skulle sova hos hade gått hem medans jag var någonannastans ;) så då får jag ringa till Mia där Lina, Astri och Madde sov, så dit v ar jag hjärtligt välkommen ^^ så där landar jag väl vid halv 5 på morgonen. Och jag har även fått veta att jag ska jobba på lördagen klockan 10. Så det är bara att gå upp halb nio och släpa sig till jobbet. Väl där är jag så jäävla bakis att det gör ont att blinka, det var helt sinnesjukt. Sen var jag stört trött också så det var ju itne jättekul att jobba :P
Sen nu till det tråkiga, igår jobbade jag från 8 - 15 så sen n'är jag är hemma och varit det ett tag, ropar pappa att min morbror ska in till sjukhuset, han ska levertransplantateras och nu har hans lever kommit. Så det är ju bara för oss att slänga sig i bilen och åka dit. Där blir det en långväntan, i ovisshet. Men tillslut fick han komma till operation iaf. den började kl 4 imorse och dom håller fortfarande på. Så jag hoppas verkligen att det går bra, det finns inga andra alternativ.
Ska åka och hälsa på honom imorgon igen, idag ska jag jobba och han behöver ändå lugn och ro. Men han har stöd från så otroligt många människor och han är en kämpe!
/M

Dagens snyggaste

MTV-Shire, han ser så cool ut på den här bilden!

    189018-36

Onsdag.

Idag har jag vart hos Matilda, hon var på Justin konserten igår så var ju tvungen att höra alla smaskiga detaljer. Åh fy faaan vad roligt det lät. Är såå avundsjuk.

Annars så har det hänt en hel massa senaste tiden, men har inte orkat skriva :P tar de lite snabbt, sovit hos carro, sovit hos noemi, jobbat, vart på filmkväll hos madde med lina o mia.. vart med madde igen, vart i kista med carro, ätit middag med carro o alex...typ det :P inte alls i ordning men det är skitsamma !

Imorgon är det jobb, stänger med Sarah. Då blir det ös som vanligt haha ;) sen på fredag är det också jobb med Sarah och Ajja. Fett skoj! Sen på kvällen så är det ju midsommar så då åker jag till Carro där det ska vara massa folk. Sen går vi till dansbanan ( jag vet det låter trist men det är skiiitkul, och det roligaste är att jag o carro har hittat folk där som vi träffar varje år, skitkul ^^) och möter upp Ajja,Lina, Mia och Madde. Kommer bli ös! sen förhoppningsvis blir det fest ngnstans. Men det löser sig!
Sen på lördag blir det chill, söndag jobb och sen nästa vecka är jag ensam hemma. Sjuuuukt skönt :D så då får vi se vad som händer ;) hähä!
Så nu får vi se hur mkt ändringar det blir på den här veckan som kommer hah :P

Soo long !
/M

Dagens snyggaste

Channig Tatum


'

189018-35


Dagens snyggaste

You just gotta love the man


189018-33


                          189018-34
Travis Barker


DAGENS SNYGGASTE

189018-32
                 Jude Law

Superbra helg!

Weei! Min helg har varit superbra!
Fredag: Skulle åka själv ut till Arlanda så var lite nervös men det gick skitbra, inga problem alls. Så kom fram till Luleå där farmor mötte upp mig. Sen var det bara förbi hemma hos henne en snabbis, sen hämta Anna och sen till busstationen för att åka vidare till Boden.
Vi kom fram dit och letade upp vart vi skulle vara och så innan vi gick och käkade den gamla klassikern Tacobricka på dagoberts. Sen blev det mjukglass och bakelse som efterätt, mums! Medans vi åt gick vi och satte oss i en park och då kommer två afrikaner som enbart pratar engelska fram till oss och vill ha våra telefonnummer o grejjer. NEJ, säger vi. Då vill dom ha adresserna och att vi ska komma hem till dom. Nej tack! Dom fattade verkligen inte att vi inte var intresserade, dom stog där i typ en kvart. Sjukt jobbigt! Det dummaste var när vi frågade hur gamla dom trodde vi var. 28! det var ju lite att ta i tycker jag!
Sen gick vi för att hämta ut våra biljetter till Snookkonserten, och när det var gjort så var klockan 19.00 och Snook skulle börja runt 23.00. Så vi gick runt lite i Boden och stöter då på ett gäng studenter. Den ena, Markus frågar om vi ska med till något som hette Kvarängen. Vi hade ingen aning om vad det var men å andra sidan hade vi ju ändå inget att göra så vi hängde på. Väl där var det sjuukt mycket folk. Varenda ungdom i Boden var typ där. Eller alla studenter plus alla lumpare i den där staden. Konstigt nog var det typ fem tjejer där så det var ju ett riktigt paradis haha :P så vi minglade runt där hur länge som helst. Träffade sjukt mycket trevliga människor! Och även jättemånga stockholmare, fast det var ju för att det var lumpare men ^^
Sen efter ett tag skulle jag, Anna, Markus och Sebbe dra på någon fest till någon Robert. Jag och Anna var skittagade men det var itne Markus så vi fick ägna heka vägen till Robert till att övertala honom om att det skulle bli kul ! På vägen dit tappar vi bort Sebbe :/ vilket va trist för han var verkligen skitrolig. Men så kommer vi tre fram till denna Robert och den festen sööög. Så jag och Anna bestämde oss för att dra tillbaka till stället där allt folket var. Så sagt och gjort det gjorde vi. Väl där hittade vi en full lumpare från Norrtälje som började berätta i detalj om hur lumpen gick till. Haha lite segt var det fakitiskt :P sen lyckades vi ta oss därifrån och minglade vidare lite ytterligare. sen börja klockan närma sig elva så vi beger oss till Folkets Hus där konserten ska vara. Sen börjar det och det är sjuukt bra! Det var verkligen klockrent! Dom är så jävla grymma live! Fan vad roligt det var!
Sen var konserten slut och då tänkte vi dra på efterfest med André och markus och grabbarna men dom ska först in på en klubb där vi inte kom in :( så vi pallade inte vänta så vi åkte hem iställer och sov gott!
Lördag: Jag och Anna har en ganska chilldag. Vi går på stan en sväng, blir ett par nya solglassögon för min del. Sen en del solning innan vi går hem igen. På kvällen blir det filmkväll hemma hos Sara med Anna och Karro. Var kul att träffa dom tjejerna igen, vi gick i samma klass 1-3an så det var roligt :) En himla mysig kväll förövrigt.
Sen var jag och Anna trötta igen så då gick vi hem och sussade.
Söndag: Vi vaknade hyfsat tidigt och segade lite på morgonen. Sen gick vi till Sara igen där Karro nu skulle permanenta håret. Såg skitroligt ut när hon satt där med alla grejjorna i håret. Sen så gick vi hem till Anna igen för hennes Sebbe skulle komma till henne. Och det gjorde han. Dom var skitsöta att tillsammans och jag är så glad för deras skull. Iofs har dom varit tillsammans i tio månader men jag har inte hunnit träffa honom. Han hade med sig en kompis med bil så vi åkte runt lite i den stora staden innan vi än en gång åkte tillbaka till Sara för att se hur det gick för Karro med permanentningen. Det var hysteriskt roligt att se när dom försökte fixa allt. Hahaha. Men det blev jättefint, såg iofs bara när det var fuktigt men det såg jättebra ut!
Sen åkte jag till min farmor i hennes sommarstuga och tillbringade hela måndagen där.
Tisdag: Anna fyllde 18 idag :D:D Weeei!!! Så på dagen var jag på stan och inhandlade presenter och sen på kvällen var det middag hemma hos henne. Det var supermysigt och jättegott. Sen efter middagen spelade vi lite kort och andra spel, kulkul! Sen vart jag, Anna och Sebbe sugna på lite förfriskningar så vi begav oss till Kvantum där vi träffade våran gamla fröken Åsa, som jag inte sett sen jag slutade trean, så det var kul det med! Sen ville vi tre hitta på något roligt, men planerna sprack så vi gick hem till Anna och käkade jordgubbar istället ;)
Det blev rätt sent och jag begav mig till min farmor för att sova.
Onsdag: Åkte hem med flyget, inga problem. Blev hämtad, inga problem. Kom hem och det var inte heller några problem.
Sen åkte jag in till Vaxholm för att träffa Jocke och Ajja. Sen kom Kryck och Sandra, sen kom Gynther och Falkman, sen kom Prulle och tillsist Emmy. Alla var helt crazy så det var skitkul :D
Men efter ett tag så hade vi inget att göra så då åkte några av oss in till nattdonken haha :P
Sen när vi väl kom hem stupaden jag isäng med en gång!
Och idag är det firmafest. Hahah, det blir nog roligt ;)


Vi tog såklart en helmassa bilder. Här är några på Snook!

Och tack Anna för en superrolig helg! Det här gör vi om igen <3

Superbra Tisdag!

Åhh, den här dagen har varit såååå himla bra! Älska! Jag vill bara återuppleva den här dagen tusen och tusen gånger!
Dagen började med att jag åkte till skolan för att göra ett prov i mediakommunikation, fick jag bra på det skulle jag troligen få MVG i betyget. Så på morgonen är jag stressad, nervös och lite småirriterad. När jag sen upptäcker att jag glömt min tändare och inte har några pengar att köpa en blir jag ännu mer grining.
Kommer sen till skolan och sätter mig och gör provet. Hade inte pluggat så mkt som jag hade behövt känner jag, men det är skitsamma för det räckte, jag fick MVG i betyget :D såå jävla glad över det! Mitt första MVG ever!
Sen när jag är färdig runt halv elva så kommer jag på att landslaget (Zlatan) är i stan och tänker då att: - Hmm, dom kanske ska träna på Råsunda idag?!  sagt och gjort, jag åkte dit, hade ju ändå inget bättre för mig. Så kommer dit, inte kotte syns till förutom två pensionärer. - Nehepp, tänker jag, dom kanske tränar på Stadion eller inte alls eller senare. Jag hade ju inte den blekaste om dom skulle komma dit. Men eftersom det verkar totaldött så tänker jag att nää nu skiter jag i det här och åker hem. Så går till busshållsåplatsen på andra sidan vägen. Tycker det hela är rätt sorgligt och slänger en sista blick mot spelaringången, och vad ser jag inte då? Den blåa spelarbussen som dom alltid kommer i. Vaaaa? tänker jag och börjar gå dit. Och jaa, det är heela svenska landslaget som kliver ur precis brevid mig och går ca 2 meter ifrån mig. Så först får jag en smärre chock att jag har en sån otrolig jävla tajming. Sen kommer han, Zlatan Ibrahimovic i sällskap med Olof Mellberg och Daniel Majstorovic. PANIIIIK! Det här är såå otroligt stort för mig att det inte finns ord för det! Det är enormt! Så jag blir ju överlycklig och står där och storsmilar (tänk på att dom bara är två meter bort) så går dom förbi och tittar på mig. Vet inte om jag inbillar mig men det känns som om Olof Mellberg kollar på mig som om han känner igen mig, vi har trots allt pratat några ggr och jag har alltid varit på Råsunda när dom har varit där, men jag tror att det var önsketänkande :P men det var iaf heeelt underbart att se honom, men jag var så chockad och så överlycklig att jag inte kunde säga något. Kunde ha gjort det för dom enda fansen som var där var jag och en lillkille på typ12 som råkade gå förbi, och grabbarna verkade inte ha speciellt bråttom så det var ju världens chans. Men är ändå supernöjd, jag fick se min älskling nääära :D YAY!!!!! Så nu kan jag inte vänta på matchen imorgon, är så sjukt taggad!
Sen svävar jag på moln kan jag ju säga. Jag frågar ngn gubbe där om träningen är stängd och det är den så går runt lite där ihopp om att hitta ngt kikhål så man kan kolla iaf, men det gör jag inte. Men är fortfarande så jävla nöjd! Så då beger jag mig mot bussen än en gång och denna gången hittar jag en tändare på marken, turen bara följer med mig nått enormt vilket är skitcoolt. Så jag går totalt tillfredställd till bussen och njuuuuter av att vara mig själv hela vägen hem. Vädret var ju helt perfekt idag också så den här dagen har verkligen varit great :D
När jag kom hem kollade jag på American History X en film som är sjukt bra!
Sen blev det middag ute med mamma och pappa och det var faktiskt himla trevligt.
DAGEN HAR VARIT SÅ SJUUKT BRA!!!

                    
                                 
              Ritade lite på min arm när jag kollade på film ;) Mitt favoritmotiv haha! Sen lite pics på min frill!



                                       189018-29
                                                      Zlatan Ibrahimovic - The Nr 1! 

Mums!

189018-24

Det var den här mumsbiten som var förbi mitt jobb igår ;)

Lördag.

Idag har jag jobbat hela dagen. Från 12.00-23.00 och satt sammanlagt typ 15 min :P Så är gaaanska trött nu :P Men det va roligt så det var inga problem.
Det klart bästa på hela dagen var att Marcus Schenkenberg kom förbi. Jag bokstavligen talat dog!  Hade suttit på morgonen och kllat på vimmelbilder och såg då några på honom och tänkte" shit, Marcus Schenkenberg är i Sverige, Coolt" Sen kommer killen förbi, kan ju säga att de inte gick att jobba på typ 1 timm efter de :P Vi stod bara o dreglade haha. Sen kom han förbi igen och då sjönk ju arbetsnivån igen hahaha :P Så det var nice. Var annars jukt mktfolk, så stressigt va de. Men kul!
Sen såg jag Kihlen  i  Snook också <3 och Snook är ju mina biggest idoler så jag blev helt crazygalen, fast hade nog blivit ännu mer om jag itne visste att jag skulle se dom nästa vecka :P Fast han gick bara förbi, med sin flickvän! FAAN vad jag längtar till nästa vecka! Weei!
Ska jobba imorrn igen, stänger med Sara och Ajja som idag, så de blir ös ;)
Nu måste jag gå och sova, är helt exhausted :P
Soo long!
/M

RSS 2.0