Torsdag

Har inte bloggat på ett tag nu, har verkligen inte orkat. Helt trött hela tiden! Men nu orkar jag väl lite antar jag :P
För det första: Helgen var riktigt rolig, som vanligt en massa party. Ska alla här till Grekland? Standardkommentaren då. Slutade med att jag och Sarah kom hem halv 7 på morgonen ;) Den ni!
Annars har veckan varit riktigt bra. Vart i skolan, har vart superkul! Yay!
Och idag då, efter skolan (jaa, jag hade en lektion) så pkte jag till Cyber, eller ja, Ajja mötte upp mig först. Så vi var där och minglade ett tag med Lollo, Ajja och Sarah och Mimmi och maaaaassa fler. Sen gick vi till Observatorielunden och hade chillkrök i fleera timmar. Blev dock ett abrubtslut, men vad ska man göra? Jag var iaf skönast då haha :D
Imorgon blir det skola och cyber, sen blir det bio och sen kanske Heron haha, vi ska spana graabbs ;)
Får se!
Nej nu ska jag sussa!
Pussss
/M

Gårdagen

"Ska alla här till Grekland?"




bättre uppdatering kommer senare

Sarah <3

we've been together for awhile now

we're growin stronger every day now

it feels so good and there is no doubt

i will stay with you

as each morning brings the sunrise

and the flowers bloom in springtime

on my lovin', you can rely
and I'll will stay with you



189018-54




vi har inte känt varandra länge alls, men du betyder ändå hur mycket som helst för mig <3


Torsdag

Idag har det varit en riktigt bra dag.
Vaknade vid 07.00 och tog bussen 07.25. Egentligen kunde jag åkt en timme senare men jag ville göra Glass-Sarah sällskap på bussen så vad gör man inte? Sen följde jag henne till GIH, idrottshögskolan, där hon skulle lyssna något föredrag. När jag gjort det hade jag ca en timme tills jag började så tog 4an, den tar ca en halvtimme så det var ju perfekt. När jag sen väl kom till skolan hade vi multimedia. Där vi idag fick börja med Photoshop, finns inga ord över hur glad jag är över att få lära mig det. Har hört att om man ska bli fotoassistent så måste man kunna det. Så viktigt viktigt!
Sen hade jag håltimme i tre timmar, först hade jag tänkt åka och träffa Sarah o Lollo men sen var Emma lite småsjuk så jag åkte hem till henne och piggade upp henne lite :) Vi drack the och snackade skit, precis vad man kan behöva ibland. Skitmysigt var det iaf. Sen vart det tillbaka till skolan där det var Matte B som väntade. Läraren skrämde ju inte upp oss lite:
- Gick det inte bra i Matte A så har ni inget här att göra. Ni kommer behöva jobba rumpan av er och det kommer bli stenhårt.
En massa sånt där fick vi höra, då vart man ju taggad^^
Lektionen gick väl sådär. Jag har faktiskt inte haft matte på över 1½ år så var ju gaanska ringrostig och körde fast ganska många ggr. Hon läraren tröttnade nog efter ett tag för hon gav mig en matte A bok och sa att jag skulle kolla upp basic grejorna, friska upp minnet lite. Fast egentligen så menade hon säkert: Din dumma jävla unge, vad fan gör du här om du inte kan något. Här ta hem och läs så jag slipper dina dumma frågor. Haha lovara att det var så.
När jag sedan skulle hoppa på Vaxholmsbussen så vem står inte där då om inte Lollo, då vart jag glad :D På bussresan satt vi och vrålstirrade på några killar (oheta som fan haha) för vi ville plåga dom. Det var så sjukt kul att se hur besvärade dom blev. Jaa, den ena fick nästan ett tix anfall haha.
Sen åker vi till W för att möta Sarah för en middag. Vart pommes för mig o Lollo och Chicky bits för Sarah, yes nyttigt som fan ;) Det heeelt klart roligaste på hela dagen, ja på hela veckan var när Sarah skulle visa hur en av våra bekanta dansar. Var så sjuuuukt jävla roligt och jag garvade så att jag grät. Mascaran riktigt klunsnade (mitt o Lollos ord för när mascaran klibbar ;) ) Ah, det var iaf så roligt att jag höll på att dö.

Och ikväll har jag lagat mat åt min bror, blev makaroner och köttbullar ;) är inget big fan av matlagning direkt ;P

Nu blir det matte, det jag inte hann med på lektionen! Hahaha!
/M

Vinst

Nu har jag precis kollat klart på matchen, såklart blev det vinst! Var en hyfsat bra match. Älsklingen gjorde ett riktigt bra jobb iaf, han hade många målchanser. Känner på mig att det är nära nu. Det var nio matcher sen han gjorde mål men det kommer, tro mig!
Annars så är jag lite ledsen. På intervjun efter matchen så såg han väldigt gammal ut. Mycket äldre än vad han någonsin har gjort. Det är den där MILFen  som sliter ut honom, har sagt det förr. Han är faktiskt bara 25 än så länge så han borde få chilla lite. Helena, ta det lite lungt. Var rädd om din guldklimp!

Nej, nu ska jag sova och sluta svamla. Imorgon kommer jag ha tre timmars hål, ingen aning om vad jag ska göra då. hoppas det löser sig!
Godnatt
/M


Onsdag

Idag har varit en helt vanlig dag. Vaknade, gjorde mig iordning, gick till bussen. Där var Madde. Sen efter ett tag kom Glass-Sarah på, vi hade ju bestämt igår att hon skulle hoppa på bussen så att det blev lite action. Det blev det ;) haha. Sen fick jag sällskap av henne hela vägen till skolan, himla mysigt :D
När hon lämnat mig hade jag engelska, himla kul faktiskt. Sitter man bredvid Goffe och Elin så blir det kul iaf!
Och efter det hade vi något som heter multimedia. Där lär man sig olika program, bl.a Photoshop. Då blev jag riktigt glad för det vill jag verkligen lära mig! Sen lär man sig hur man gör hemsidor och sådär också.
Den lektionen höll inte på så länge så jag slutatde när den var klar. Så då mötte jag upp Sarah igen och vi åkte till Vaxholm och chillade på en burgare på W. Sen blev det naturligtvis lite mingel också!
Mucho trevligt!

Nu ska jag gå och göra middag, sen blir de la douche och tillsist älskling på tv, alltså Zlatan o Co spelar landskamp kl 20.00 på Tv3 mot USA. Kommer sitta sååå bänkad!
Gör det ni med! Men passa er att dregla efter Zlatan, då jeevlar ;) haha
/M

Tisdag

Idag började inte som någon bra dag. Skulle gå upp 05.45 och jag vet att jag vaknade. Men puckojag råkade somna om så jag vaknar igen 06.37, bussen som jag egentligen skulle åkt med gick 06.25 så den har jag ju missat. Nästa går 06.46 vilket betyder att jag har nio minuter på mig. Och jag gillar ju inte att stressa men det var ju bara att göra det. Det ända jag hann var att borsta tänderna och klä på mig, jag hann inte ens ta nya kläder utan tog nästan exakt samma som igår haha. Sen när jag väl kommer till skolan är jag redan 10 minuter försenad, och till råga på det hittar jag inte mitt klassrum för det står ingenstans vart vi ska vara. Så jag springer runt och letar i hela skolan i tio minuter innan jag i det sista klassrummet jag letar i hittar dom. Då var jag måttligt arg kan jag ju säga. Sen lugnar jag ned mig en smula och har min första engelska ocg svenska lektion på över ett år. Blir nog bra ska ni se.
När jag slutat med det hade alla andra i min klass historia och det innebär håltimma för mig så då åkte jag och mötte upp älsklingarna, alltså Sarah och Lollo. VI chillade lite vid sergel innan vi åkte till deras skola. Känns som om jag kommer spendera rätt mkt tid där. Det var iaf hur kul som helst som vanligt med dom :)
Then back to school again. Mediakunskap. Tror det kommer bli rätt svårt i år faktiskt.

Till slut får jag iaf gå hem, då möter jag upp Sarah och vi åker till Vaxholm och minglar. Jaa, vi minglar. Det är verkligen vad vi gör. För man har ju lärt känna typ alla i hela stan under sommaren så det finns liksom alltid någon att snacka med.
Den här gången var iofs riktigt kul, vi var ju inte så lågljudda om man säger så, kanske inte så kvinnliga heller men wtf, vi hade skitkul :D
Och imorrn blir det party på bussen till skolan, vi tar nämligen samma! Så watch out trötta V-bor ;)
See yaa!
/M

Måndag

Idag är mitt sommarlov officiellt slut. Jag har nämligen börjat skolan idag, synd det. HAr ju haft så mega skoj dom senaste veckorna så det är synd att man inte kan fortsätta i samma tempo. Men that's life.
Sen sist jag bloggade så har det klart hänt en del.PÅ torsdagen sov jag hos min Glass-Sarah. Himla mysigt måste jag säga. Vi kollade på festival fast vi egentligen hade tänkt glutta på Beck. Men vi var lika nöjda för det. På morgonen käkade vi skit god brunch. Först blev det ägg och bacon, sen blev det toast. Skiiitsmask :D Det ska vi göra om snart. När vi väl var klara mötte vi upp Ajja och Lollo på bussen. Sarah skule sola i stan, Lollo skulle hem och jag och Ajja skulle till hennes mamma. Så vi säger hejdå till damerna och påbörjar den långa resan. Väl framme så tar vi det ganska lungt, riktigt skönt faktiskt! Fast sen kunde vi inte sova av olika andlednigar så vi sov väl ca 3 timmar. Vi gick nämligen upp klockan 6 för vi skulle till Åland med hennes lillebror Linus fotbollsslag.
Så vi åker iväg med hennes morfar och Adde som sällskap. På båten dit är det ganska odragigt, visst hittar vi lite kul folk men absolut inget jamfört med hemresan. När vi kommer fram till Åland kollar vi på alla små fotbollsmatcher och solar, riktigt skönt. Det bästa just då var att lite innan vi skulle gå kommer det äldre grabbar och spelar match så då fick vi ju lite att kika på ;) haha. När alla småkidsen är ombytta och klara drar vi iväg igen, denna gången mot båten tillbaka. Såklart somnar både jag och Ajja (bussen var riktigt sövande, vi somnade varje gång vi satte oss på den och ändå kte vi inte mer än 30 min per gång) och när vi vaknar upp så har vi stannat vid ett badställe för alla ungarna vill bada. Jag och Ajja vill ju bara till båten och ha kul men vi får glatt vänta. Där stöter vi på lite folk som vi även senare hänger lite på båten med.
Till slut har alla badat klart och vi kan äntligen bege oss till båten. Jag och Ajja var skittaggade på fest :D
Så vi ställer oss i kön för att få gå ombord och då ser man samtidigt alla som går av. Då ser vi några asheta grabbar, men tycker att det är synd att dom går av. Så vi kiver ombord och stegr mot baren. Sen minglar vi lite med dom vi hittade på Åland. Sen blir det mer barbesök, och vi bestämmer oss för att gå upp och ut och sätta oss. Så sagt och gjort det gör vi. Och vilka sitter inte där om dom där superheta killarna vi sett gå av. Dom hade alltså bara vänt. Så självklart får vi en inbjudan så vi slår oss ner och har verkligen skitkul. Hur trevliga som helst. Tyvärr skulle vi inte alls åt samma håll sen när vi väl var i Sverige igen så vi kunde inte fortsätta hänga. MEn vi hade iaf hur kul som helst på båten och det var verkligen en superlyckad dag.
Söndagen spenderades åt att åka hem och tvätta inför skolstarten, ös!
Och idag har jag som sagt varit i skolan, vi kom dit, hade upprop och sen gick vi till idrotten där vi bara hade genomgång vilket var skönt. Sen tog jag med mig Madde och mötte upp Sarah och Mimmi för Mimmi skulle nämligen börja i en ny skola så hon behövde lite backup. Efter att vi lämnat henne så lämnade vi också av Madde, för hon skulle på mentorstiden som jag hoppade över. Ja, jag vet man ska inte skolka och speciellt inte första dagen men eftersom jag rdan hade träffat min mentor kändes det inte allra nödvändigast.. Så då gick vi till Sarahs skola för att glutta på alla nya ettor, helt ok av vad jag såg haha. Sen försökte hon också värva mig dit, det verkad skitnice, så vi får se. Sen var det bara tillbaka till skolan för att gå på mediekunskapen, vilket är ett ämne som jag verkligen gillar så det var bara kul. När jag slutat ( tidigare än alla andra sopor som har historia haha ) så åkte jag till Odenplan och mötte Sarah igeeen. Då åkte vi till Vaxholm eftersom hon skulle snacka med folket på Kabyssen om jobb. Där hittade vi istället Sanna så vi blev ju kvar där ett tag, sen tog vi tag  i saken och gick och snackade med VD:n. Tyvärr hade dom fullt, men sa att det var värt att försöka i vår igen. Sen gick vi tillbaka till Sanna och fick gott att dricka. Det är verkligen bra attkänna folk lite överallt, blir så mycket mer ekonomiskt haha,
Sen var den dagen slut, för här hemma händer det ju inte mycket roligt. Det är segt!
Funtar på att sova snart, känner mig lite pömsig!
Well, får la se!
/M

Torsdag.

Idag är en vääldigt trött dag. Kom hem vid tolv nu för några timmar och det roliga vara att jag fortfarande var småberusad haha. Men det blev ju inte så mycket sömn inatt heller som vanligt. Förstår inte varför det alltid blir så jävla tidiga mornar hela tiden.
Gårdagen då?
Ja, först hade jag och Sarah och Ajja en heldag i Vaxholm, solade o myste allmänt. Sen gick vi hem och chillade lite. Men sen hade vi glömt en del grejjer så jag och Sarah går ner på Konsum för att komplitera. Självklart hamnar vi på W så där sitter vi och snackar skit i typ en halvtimme. Sen är kommer vi tillbaka och då är väl klockan runt 20.30. Men vi fortsätter sega och tänker inte på att vi inte vet vart vi ska. MEn tillslut typ halv tio så kommer vi på att vi kanske ska get the party started: Så vi förfester rätt rejält och ringer runt till alla vi känner för att hitta lite kul folk. Tillslut så slutar vi hos Niklas, ca 500 meter bort haha. Kvällen är jävligt random, tror den var det för alla oss tre. Bra eller dåligt? Det vet jag inte.
Sen på morgonen vaknar jag upp av att alarmet går (jag skulle nämligen träffa min pappa kl 7 på morgonen) men då får jag höra att jag stängt av det och somnat om. Nu är klockan väl typ halv 9. Så ringer pappa och han är i Märsta eller något så det sket sig ju. Sen börjar helvetet. Mamma ringer typ 83748923 ggr, så då var det ju lite svårt att sova. Så då ringer jag Sarah och ber henne komma och möta mig så att vi kan gå hem till henne o Ajja.
Sen iaf så blir det en seg morgon,j jag orkar typ inte göra något alls. Men kommer som sagt hem vid 12 iaf.
Nu ska jag bara ta det jävligt lung. Fyfan vad skönt!  Ska åka till Åland med Ajja på lördag,ska bli skitkul! Så känns som att jag behöver sova lite grann!
Ska även försöka läsa lite i min Zlatan bok, har tyvärr fortfarande bara hunnit typ 15 sidor :/ Illa illa!
Sov gott folket, för det ska jag göra!
Puss!
/M

Onsdag

Idag är det planerat med massa röj. Det är ju lill-lördag. Just nu är jag med Sarah och Ajja hemma i Ajjas lägenhet. Vi ska strax käka italienskt ;) Okej, vi ska käka nudlar hahaha! Sen blir det att göra sig i ordning och sen blirdet party. Fast sen finns det ju en del udda människor också. Säger bara DUBBLA BUDSKAP. Punkass! Men det ska inte få förstöra kvällen för oss! Hoppas bara att Lollo kan komma förbi, tjejen är på jobbet men vi håller som sagt tummarna.
Roligaste idag var: Ajja sover i sin mormor och morfars lägenhet, dit får hon egentligen inte ta dit folk, men vi har ju ändå sovit här varenda natt och haft både det ena och det andra folket här ;) Sen idag började viskämtam att hennes mormor och morfar skullebli vräkta pga högt ljud och då skulle ju dom bara: Va? Vadå? Annelie, har du haft fest?
Då kom jag på klockrenaste svaret: - Nej så här var det: Glass-Sarah kom förbi jobbet, sen spöade hon skiten ur mig, tog mina nycklar och låste in mig i skrubben på Winbergs, där fick jag sen sitta i 4 dagar medan hon hade röj fester i eran lägenhet. HAHAHA.
Rätt klockrent va? Sen att dom inte skulle tro på henne är ju en annan femma.
Så jävla kul!

Nej, nu ska jag gå och käka med mina nudlar med älsklingarna!
See you!

/M


Tisdag

Nu när jag är hemma igen kan jag ju lika gärna öka min bloggning så gott det går liksom. Inatt sov jag 13 timmar. SÅ välbehövligt. Dom senaste två veckorna har jag inte sovit mer än 5 timmar per natt. Så det var riktigt skönt.
Nu ska jag till jobbet och jobba mitt sista pass för den här sommaren. Känns lite vemodigt men ändå skönt.
Sen efter det möter älsklingarna upp mig, så ska vi åka in till stan och bara ha det helt underbart, fira att jag nu är ledig.
Kommer bli så mys!
Ååååh, vad jag längtar till lönen nu! Vill handla en masssa saker! Nuuuu!
Aja, den kommer sen!
/M

Måndag

Back! Nu är jag äntligen hemma efter en panghelg, eller vecka kanske det är. Dagarna flyter totalt ihop så har inte koll på något alls. Vet bara att jag har sovit alldeles för lite och druckit alldeles för mycket den senaste veckan. Jag lider av extrem sömnbrist. Eller egentligen lider jag inte, tror kroppen börjar vänja sig vid mitt schema: Upp kl 10 för att Ajja börjar 11. Sen får man sitta och dö tills man börjar jobba själv kl 15. Sen jobbar man i tio timmar, sen efter det är det att vara ute och festa och stupa i säng 8 på morgonen, sen börjar det om igen. Det är rätt galet. Visst, inte om det hade vart en, två ggr. Men nu har det hållt på så här i 1½ vecka. Nåja, vi har så sjukt kul när vi är ute jag och min Fantastic Four så det gör inget.
Vad har vi hunnit med då? Lite svårt att minnas faktiskt. Igår iallafall så var jag och Sarah med Michan och Lina och sov på Gärdet. Dom andra damerna ville gå ut och ta en promenad mitt i natten, men det ville inte jag och Sarah så vi satt uppe på taket och sjöng och käkade Ben and Jerry glass. Stört mysigt. Och idag har vi minglat lite i Vaxholm, helt jävla underbart att vara ledig och kunna göra precis allt man vill. Har inte vart ledigpå över 2 veckor. Så jag älskar idag! Fast jag har ju bara imorgon kvar, sen slutar jag jobba! Ska bli så äckligt skönt att vara ledig. Även om jag snart börjar skolan. Men ändå kommer jag sakna stället, eller inte själva jobbet utan människorna. Det är helt otroligt hur mycket människor man träffat denna sommar. Bästa sommaren ever <3 Så vill inte att den ska ta slut, vill fortsätta leva mitt Fantastic Four liv med Lollo, Sarah och Ajja. Det är perfekt. Dock har vi kommit på att vi ska flytta ihop och sluta som gamla alkholiserade nuckor vid 40. Låter bra va? ;) Haha!

Nej, nu ska jag äta ordentlig lagad middag hemma för första gången sen midsommar ungefär. Kommer bli smarr ;) haha
Peace out!
Volim te brate <3
/M


Måndag igen

Nu har jag precis kommit hem efter jobbet, skulle ju egentligen jobba bara till 16 men eftersom en bortskämd liten skitunge vägrar jobba, så var jag tvungen att stanna kvar extra länge. Han skulle nämligen in och shoppa. Pucko! Dagen har varit jobbig, för det första så var de så himla varmt och jag hade velat njuta av vädret men det gick ju inte. Sen var det skitmycket folk. En del riktigt otrevliga, speciellt en gubbe. Fuck him! Sen var mina skor blöta sen igår, jag stod ute och snackade med Jossan medans hon diskade. Och därute finns en hink där servitörerna slänger alla slattar av öl, vin, läsk, kaffe och fimpar mm. Äckelhinken som den kallas står på en back och såklart när jag står där så glider den ner från hinken och hamnar på mina skor, myyys. Nej! Så jag fick slänga in skorna i diskmaskin så dom var ju dygnsura. Så då hade Sarah ett par extra skor som jag kunde låna. Så dom tog jag på mig även idag eftersom mina egna skor fortfarande var blöta. Men nu var det så att Sarahs skor var lite försmå så jag var tvungen att ta av mig dom och AJ vad ont jag har i fötterna nu, mina hälar är döda :(

Fast nu ska jag sluta klaga. Ikväll ska vi (Jag, Ajja, Sarah och Lollo) ha myskväll hemma hos Lollo. Ska bli så skönt. Inga grabbar och ingen alkohol. Kan inte bli välbehövligare efter den här helgen.
Nu ska jag passa på att sova lite innan jag ska iväg. Måste vänta på Ajja som slutar vid 23 så då har jag en massa tid :)
Take care <3
/M

Måndag

Dom senaste dagarna har varit helt galna, alldeles för lite sömn! I fredags så gick vi direkt från festen till jobbet, vi började jobba kl 12. Så det var rätt galet. Sen jobbade vi i 10 timmar, själv stod man ju i disken då. Den dagen började verkligen förjävligt. Hade vart ute då med Lollo, Ajja och Sarah´, sen på morgonen (jag somnade kanske en timme) kommer Lollo instormande och skriker: - Du vet att du börjar om en kvart va? Så jag fick ju en smärre chock och trodde att hon skämtade. Som tur var låg stället jag sov på jättenära jobbet så jag hann, men ändå. Då var jag trött och irriterad och allt annat man är sådär dagen efter. Sen när jag väl kommer till jobbet är både Ajja och Sarah skitsura på mig. Jag förstår ingenting. Sen berättar Lollo varför, och det är ett enda missförstånd enligt mig, men Sarah låter mig inte förklara så då mår jag ännu sämre, usch den dagen var inte kul. Sen blir allt bra igen och vi tänkte gå ut på mya hyss på kvällen, men jag var så jävla trött, så som den partypingla jag är gick jag hem och sov, okej klockan var 2 på natten men ;)
Sen igår var det Sarahs sista dag på W. Fyfan det var riktigt tråkigt. Helt på riktigt :( Det gick inte att ha lika kul som vi brukar ha. Hon får inte sluta! Dessutom lyssnade vi på lugna favoriter på radion också, vi ville höra I will always love you med Whitney Houston, för vi brukar sjunga den tillsammans så vackert (?). Men såklart kom bara en massa andra sorgliga låtar ovh vi var så ledsna så.
Men den bra delen är ju att hon kommer fortsätta vara där lika mycket. Hon kommer inte kunna slita sig haha :P
Nu måste jag gå till jobbet, idag ska jag vara Glass-Mariah, vilket innebär att jag ska stå och sälja glass fram till 4. Det kommer bli nice!
So long!
/M

Zlatan, Zlatan, Zlatan

Åh, vad jag är glad att jag köpte nya boken om honom av Petter Karlsson ovh Jennifer Wegerup. Har bara läst några sidor men det är så jävla intressant att läsa något där det bara är positivt om honom. Annars så ska det alltid vara massa negativitet, men nu är det bara han som ska lyftas fram vilket känns jätteskoj!
Det stod i några rader: " Detta är nog allt ett fan behöver veta om hans karriär, och hur han tog sig från Rodengård till San Siro". Jag får se hur mycket jag redan visste, kommer bli kul. Har faktiskt hunnit lära mig en ny sak, han praoade på bageri när han var liten, det visste jag inte.
Nu ska jag fortsätta läsa. Enjoy till mig själv!

189018-52

Step

Nu är jag ganska nyss hemkommen, var ju och hälsade på Glass-Sarah. Det var himla trevligt. Hann även med att jobba lite, tror att jag var instämplad 45 totalt haha. Snackade lite skit och käkade lite var vad vi gjorde. Planerade även lite för imorgon, jag är sjukt taggad. Hoppas att det blir lyckat. Funderar lite på om man kanske bara ska köra vi tjejer. Det är ju iofs jävligt kul att träffa nya människor, hmm tuff en. Fast dom andra lär ju vilja hitta grabbar. Och hittils har det ju blivit så, även om vi bestämt att vi ska ha tjejkväll :P Haha, inte för att jag klagar men.
Sen åkte jag hemmåt för att möta upp Madde, vi har inte alls hunnits träffas mycket i sommar i och med att båda jobbar och gör annat, så det blir en kväll här o var som vi hinner träffas och uppdatera oss om varandras liv. Blev ett riktigt långt och bra samtal idag.

Annars så har mina tankar helt varit inställda på det gamla idag. Vill bara ha dom gamla tiderna tillbaka. Eller iaf människorna, det är så många som jag har haft så bra kontakt med som jag tyvärr inte alls pratar med idag. Fan för det. Men sen är jag inte sådan person heller som tar upp kontakten, är för rädd för att bli avvisad. Just nu har jag två personer i åtanke, men jag är för feg för att ta kontakt igen. Fast det borde jag ju inte vara, vi har ju vart vänner. Visst har det ju hänt saker så att kontakten har tappats, men det var ju länge sen. Så jag kanske borde ta modet till mig. Men ändå vet jag inte om det är värt det. Fan vad jobbigt!
Eller så skiter jag i det, men då kommer det ligga och gnaga i mig precis som det gör nu. Det tar länge att komma äver en bra människa, men hur länge?
/M

Bless me

Igår diskade jag i tio timmar, i sträck. Det var riktigt jobbigt kan jag säga. Inte för huvudet som det är när man står i grillen, nej utan för kroppen. Fan vad ont i ryggen jag hade igår efter allt slit. Det såldes 435 mat igår, så alltså diskade jag 435 tallrikar, alla glsa som användes och alla bestick.Sen alla tallrikar och bestick som personalen använde. Sen även allt annat som användes i köket. Vart ju ganska mycket. så nu har jag sovit ut, det var hemskt skönt. Ska snart in och hälsa på Glass-Sarah. Detta är typ sista gången hon är det. För hon ska ju sluta på W :( Kommer bli riktigt tråkigt utan henne. Usch! MEn eventuellt så ska vi och Lollo börja jobba på Bygg-Max. Tänk alla grabbar haha ;) Men absolut inget bestämt, vi spekulerar bara.
Imrgon blir det utekväll med tjejerna igen. Vi har jämt så hysteriskt jävla roligt så det går inte att låta bli. Egentligen skulle en viss donna från jobbet också följa med. Men jag tåååål henne inte (Okej, jag , Sarah, Lollo och Ajja var hemma hos henne och badade i hennes pool i förrgår men det var faktiskt bara för poolens skulle vi var där) så hon ska inte följa med. VI är inte riktigt säkra på hur vi ska lyckas men vi har några förslag haha. Jag vet att vi är jätteelaka men jag klarar inte av henne. Och hon fattar inte heller att vi inte vill ha med henne, hon är som en jävla igel. Men det är lungt, som jag och Lollo sa: Visst, vi är elaka but we fucking love it! '

När jag stod och diskade igår hann jag tänka på en hel del. Det finns så mycket jag skulle vilja var annorlunda och det var så mycket jg skulle vilja göra. Hur lyckas man?



bless the broken roads - rascal flatts

RSS 2.0