Måndag.

Nu är jag nyss hemkommen från stan, har haft ett helgygn med Sarah. Mucho trevligt!
Det började med igår att hon var på jobbet med mig hela dagen. Då bestämdes det att lilla Fidelie skulle sova hos Sarah efter som Fidelie bor i Bålsta och inte orkade åka hem. Men så fick hon plötsligt orken så då körde vi på att jag sov hos Sarah, vi skulle ju ändå in till stan idag så det var lika bra tyckte vi.
Så idag har vi varit inne i stan hela dagen, en maaassa shopping blev det. Köpte b.la. en ursnygg hood från Caliroots. Välidigt nöjd kan jag ju säga. Sen blev det lite linnen och såna småsaker också. Köpte även den senaste Zlatan - boken. Ett riktigt fan som jag måste ju ha den ;)
Stora jaktoffret var en jacka som jag sett på en del, skiiitsnygg. Typ satin, och modell som en wct jacka ungefär. Men vi hittade verkligen ingen :( Vi var helt seriöst i varenda tänkbara affär i hela stockholm. Alla random och alla vanliga, men inte en skymt av ens en liknande. Mycket konstigt!
Sen när vi var klara med shoppingen och helt slut i fötterna efter flera timmar i höhklackat gick vi på bio. Såg nya Harry Potter. Den var ju skitbra ju! Helspännande och den kändes verkligen inte alls som dom 2.18 timmarna som den var.

Detta skrev jag igår när jag kom hem vid halv två, men lyckades inte publicera det.
Nu har jag även en bild på min snygga hood ;)
image51
jaa, det är ju inte jag som har på mig den :P Det var en bild från deras hemsida. Så att vi slipper missförstånd ;) haha

Nöjd

Idag är jag så hiiiiimla nöjd! För nu har jag äntligen fått min älskade laptop, den är great ;D Så sjukt nöjd! Wohoo! Fast där ett tag trodde jag inte att jag skulle få den eftersom den var slut på typ alla ställen vi var på. Men tillslut hittade jag min juvel :D
Fast dagen började ju inte överdrivet bra. Jag, Sarah, Ajja och Fidelie hade nämligen lite kul igår. Först var det tänkt att Mimmi också skulle komma, men hon var för trött så hon orkade inte. Så vart ju lite kaos där ett tag eftersom hon hade all dricka ;P men det löste sig till slut. Jag och Ajja stängde på jobbet ochdet var en stängning from hell kan jag ju säga! Usch, det tog oss ca 2 ½ timme att städa, men fint vart det :)
Sen mötte vi upp dom andra damerna och sen bar det av mot hamnen, det är jättemysigt att sitta där vid vattnet. Så vi sitter där och har det hur nice som helst när det kommer en kille och börjar prata med oss, skittrevlig faktiskt! Sen efter ett tag kommer hans andra 3 kompisar och alla slår sig ned och det blir riktigt trevligt. Sen ungefär vid 1 tiden så ska dom dra med sin båt till sitt landsställe på nån ö ngnstans. Vi blir medbjudna och som dom glada tjejerna vi är åker vi med hahaha. Så vi kommer fram dit och alla börjar spela fotboll o basta o massa kul :D Det var en massa roligt man kunde göra där. Så vid ungefär halv  6 somnar jag och Sarah i en sked med varandra haha. Det var så kallt att vi va tvugna att ligga så ;) Sen skulle vi upp kl 7 för att få skjuts in till Vaxholm av en an dom. Så vi som alltså ca 1½ timme. Sweet! Fast sen gick vi hem till Ajjas lägenhet och sov två timmar ´till, sen skulle dom andra upp och jobba. Men jag var ledig :D GUDOMLIGT!
Äh, kvällen var great och ganska oförglömlig kan man säga :P

Det går verkligen inte att misslyckas på sommaren med dom tjejerna ;) haha!

Söndag

Nu har jag kommit hem från Norrtälje, var ju där med Jocke och Ajja. Var megaskönt att bara slappa. Dagarna har bestått av chill, tv-spel, solning och jag har även tagit mitt första dopp. Det var inte så himla varmt och jag planerar inte att göra om det :P Jag har verkligen blivit badkruka de senaste åren haha.
Sen kom jag till Vaxholm och där mötte jag såklart upp Sarah och självklart drog vi till Winan och hängde där ^^ Vi hade väl i tankarna att vi skulle på lite fest, men det gick inte så bra plus at´t jag ska upp tidigt imorrn, så det blev att sitta och sjunga progg med Stefan istället :D Satt där i typ 3 timmar och det gick ju skitbra haha, speciellt som vi sjunger såå fint (A)
Nu ska jag gå och packa, åker ju till Dalarna med Carro imorrn så måste vara fit for fight ;) Kommer hem på torsdag, då får vi se vad som händer. Sen blir det fest troligen på fredag och på lördag ska jag köpa min laptop :D YEEES! Så jävla skönt att ha kunnat tjäna ihop pengarna själv ;) Den ni!
Have it nice suckers !
/M

Fredag

Nu ska jag ta och blogga igen. Senaste dagarna hr varit jäkligt roliga!
Börjar med i onsdags. Då hade jag, Sarah och Mimmi bestämt att vi skulle ha lite partaj med Sarahs drycker från Danmark.  Så det hela börjar med att Mimmi kommer och hänger med oss medans vi stänger. Sen skämtar vi lite om att uppdraget är att hitta grabbar på en båt ^^ Så vi beger oss till gästhamnen och alla tre börjar nu bli lagom berusade :P
Men det verkar ganskadött så vi sätter oss ner och har lite fest för oss tre och kommer på att vi har jävligt roligt. Man behöver inte killar alltid. Sen ska Mimmi o Sarah gå iväg på toa, så jag sitter kvar o vaktar våra saker. Då ser jag en snubbe som jag och Sarah sett utanför vårat jobb dom senaste dagarna, och då drivit lite med honom, typ skojflörtat. Så kommer han fram och börjar prata med mig, och han är skitnördig tycker jag. Sen kommer tjejerna tillbaka och Mimmi skiner upp, hon tycker typ att han är skitsnygg ^^ Så vi bestämmer oss då för att ta en sista runda på stan för att se om vi ser några vi känner. Och som vanligt handlar allt om tajming så jag och Sarah (Mimmi och killen gick före) stöter ihop med två killar som är skttrevliga och dom undrar om vi ska följa med på deras båt (HAHAHHA) Vi ba- Ahjo. vi ska väl bara hitta våran vän först. Så vi går och letar efter Mimmi och hittar henne strulande med den där killen hahah, så jag och Sarah lämnardom ifred för att bege oss mot båten. Så tillslut hittar vi den och "festen" blir trevlig. Tillslut kommer Mimmi tillbaka och det blir skitkul!
Men mitt i allt så försvinner Sarah o Mimmi och allt blir helt kaos så det slutar med att jag sitter och snackar med en av killarna, som var 23 och gift (!) om livet, Var faktiskt ett riktigt bra samtal! Då hade ju båda nyktrat till så det var seriöst och allt! Han var läkarstudent så han lärde mig en massa, haha så det var skitbra! sen fick jag lite tips inför framtiden o sådär! Himla givande. Sen gick jag hem och landade där typ halv 5! Sweet!
Torsdagen så ägnade jag mig först åt att ta det jääävligt lungt! Sen skulle jag åka in till Centralstationen och köpa tågbiljetter till mig, Jocke och Ajja. Fördom ska med oss till Göteborg. Lite av Luleåfolket bangade så vi hade två platser över, och då ska dom följa med :D Kommer bli så jävla kul! Så köpte dom, sen åkte jag till Winbergs och hängde där med Sarah ett tag. Efter det åkte jag hem och då träffade jag Madde ett tag, vi hinner aldrig ses så det var trevligt. Sen kom familjen hem och sen gick jag och la mej.
Idag vaknade jag skitsent (konstigt, gick itne och la mig så sent) och sen ska min morbror och maja komma till oss. Sen får jag se vad som händer ikväll. Kanske bara tar det lungt. Var ju ett tag sen :P
See yooou!
/M

Onsdag

Har vaknat för ett litet tag sen, carro som hos mig och hon skulle bli hämtad nu så det var bara att stiga upp :P
Igår hände inte så mycket, jobbade med Sarah, gick som alltid som smort! Fick även ett riktigt bra pepptalk av Stefan så nu jävlar  kommer det bli andra bullar på jobbet! Efter det så åkte jag och mötte Carro och sen åkte vi hem till mig och kollade på film (jag somnade såklart :P ). Väldigt trevligt.
Måndags döremot var craaaazy. Jobbade 15-stägning med Melissa och egentligen skulle vi vart tre men Ajja är sjuk så hon kunde inte komma. Vädret var suuperfint så det var skitmkt folk, jag och Melissa var helt sönderstressade, helt sjukt! Men jag tycker vi två var riktigt duktiga som klarade det så pass bra som vi ändå gjorde!
Efter det så kände jag, Sarah och Fidelie att vi behövde göra något roligt efter den jobbiga dagen, så vi funderar på att gå till Björn (en arbetskompis) på fest. Men när vi går där på vägen mäter vi två killar som undrar vart Kabyssen ligger, vi berättar det men säger även att det är stängt eftersom att det är måndag, killarna kan inte förstå att det är stängt så vi visar dom till hamnkrogen istället, fast där var det itne tillräckligt med drag för dom så dom kommer och sätter sig och pratar med oss. VI har alltså pausat på en bänk :P Så vi pratar med dom ett tag och sen klämmer dom ur sig att dom har en båt precis i hamnen och undrar om vi ska med. - Ah, visst ett tag tycker vi. Så vi kommer fram till båten och den är riktigt feeeet kan jag lova :P haha. Så där bjuds det på en massa vi  och grejjer, kvällen blev skittrevlig :) Fast jag var tvungen att gå lite tidigare för jag var tvungen att gå hem till Jack. Men hade ändå skittrevligt. Efter att jag hade gått så hände en hel massa har jag hört, inget nämnvärt hör kanske men kan ju säga att stackars Fidelie ramlade i vattnet ^^
Imorgon kommer familjen hem, ska bli skönt!
Nu måste jag gå och göra mig redo inför jobbet, så att det blir pengar pengar pengar ;)
/M

Absolut

Idag har jag gjort det äckligast jag nånsin gjort på mitt jobb. Jag har rensat gammal fett, och då menar jag pommes frites fett, sånt som har runnit ner på sidorna av fritösen och sen suttit där sen typ urminnes tid. Det var riktigt riktigt riktigt vidrigt. haha roligast var när Peter kom och såg vad jag höll på med, jag lovar att hela centrum hörde hans skrik, så högt skrek han för han tyckte det var så äckligt. Men nu behövs det ju inte göras igen på ett tag, sköönt!
Annars så har dagen gått som smort. stängde med AjjaBlajjaMajja istället för Mikaela så det var jävla skoj!
Så nu sitter jag här i min ensamhet igen: börjar få second thoughts om att flytta hemifrån, tänk vad hemskt att sitta ensam varje dag, sjukt trist ju. Eller så är jag bara sjukt sällskapssjuk haha.
Nu är det bara den här veckan kvar, sen har jag fem dagar ledigt :D Yay!
På fredag ska jag, Ajja och Jocke åka upp till Ajjas mamma och chilla där. Ska bli underbart! Sen på måndag åker jag till Dalarna med Carro och hennes familj. Ska bli jättemysigt. Längtar!
Sen är det bara några veckor så blir det Göteborg, faaan vad jag längtar! Kommer bli så jävla skoj! Shit pommes frites :D Nä, nu känner jag att jag måste glo lite på film, vill höra en mänsklig röst haha ^^
So long!
/M

Söndag

Jahapp, då var man ensam hemma igen. Det känns lite sisådär kan jag säga. Nu är iofs hunden hemma så det blir lite sällskap men det var ändå väldigt roligt när familjen var hemma några timmar. Saknar faktiskt dom lite :)
Igår så jobbade jag, det vart massa strul om vem som skulle stänga med mig för han killen som egentligen skulle göra det låg hemma och sov och orkade inte komma till jobbet. Så då kommer ängeln själv (eller?) haha Sarah in och hjälper mig. Donnan hade ju varit i Danmark några dagar så hon hade ju med sig lite gott hem som vi kalasade på. Hon hade något väldigt gott, typ toffe nånting som när man blandade ut det med 7up blev sjuukt gott.
Haha sen till det roliga, i början av kvällen hade vi sett två killar gå förbi vårt jobb (Nej, det finns inte alltid så mycket att göra) och sen ser vi dom lite fler gånger när dom går fram och tillbaka. Sen när jag och Sarah ska gå hem så går vi förbi Hamnkrogen och där sitter dom, fast vi låtsas typ inte se dom. Så vi går och sätter oss på busshålsplatsen och vilka kommer inte dit efter ett litet tag? Jo, dom två haha. Så vi börjar prata med dom och dom två är skittrevliga. Men tyvärr kommer Sarahs syster o hämtar henne så jag sitter kvar där själv o pratar med dom. Men sen så ska min färja gå så jag börjar gå, men då vill dom följa med och pröva åka haha. Så vi åker över, men då kommer vi på att vi borde gå till Parkan och käka fyllemat, så sagt och gjort vi åker tillbaka och går och käkar. Väl där får vi lite bråttom för jag var tvungen att ta nästa färja eftersom hunden väntade på mig hemma. Så vi gick till färjan igen och dom åkte över med mig igen haha. Så det var faktiskt jävligt kul :D Motala var dom ifrån ^^
Riktigt trevligt att träffa nya människor, finns så mkt man kan prata om!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det jobebt från min del!
See you!
/M


Fredag

Sitter hemma hos Carro nu. Här sitter vi och hennes lillasyster Line och kollar på Shawn of the dead. Eller dom tittar, jag sitter mest och kollar på gamla bilder och blir nostalgisk.
Fan vad man kan ha det roligt ibland. Jag älskar när allt bara klaffar, det kan vara en festkväll där allt bara blir helt perfekt. Eller när vi haråkt iväg flera stycken någonstans,fyfan vad kul det kan vara .
Tillexempel midsommar,oh my vad allt funkade där. Innan hade ju jag och Ajja fått lite nedtaggningsvibbar av folk så förväntningarna var ju inte så jättehöga kanske. Men hela kvällen blir ju bara såå bra.Så vi körde en high-five påslutet. High-five tillfällena är ju bara bäst.
Eller när vi är i Norrtälje allihopa. Vi har bestämt oss för att gå och lägga oss och det är allmänt jättekul,så vill någon gå ut o ta en cigg och sen såföljer alla med. Sen börjar allt det roliga igen.
Helt underbart alltså!
Måste ta tag i det där igen,eller hur hörni?!

Idag har det vart en mucho trevlig dag. Jag och Carro åkte förbi hennes mamma och satt däroch löste korsord med henne och Richard. Vi var faktiskt riktigt duktiga hähä ;)
Efter det gick vi förbi jobbet och Ajja en stund,stod där o snackade skit ett tag. Trevligt!
Sen åkte vi hem hit till Carro och grillade,mums!
Jag ska följa med henne och hennes familj till Dalarna om typ två veckor så vart en hel del planerande, kommer bli skiiitkul :D Hennes familj känner jag nästan lika bra som min egen så det blir asnice :)
Imorgon blir det jobb,jobbar till ca 23 så det blir en lång dag. Sen ska jag hem till min älsklingsvovve. La familia ska åka upp och hälsa på mormor som fyller 60 så då lämnar dom Jack hemma. Hade också velat följa med men kan ju inte pga jobbet. Men det ska bli skönt att dom lämnar honom hemma. Det har vart lite ensamt här senaste tiden.
Nu ska jag följa med lite i filmen tänkte jag.
Sov gott!
/M

Fredag

Idag är det fredag den 13e. Fast det rör mig inte i ryggen, tror inte på sådant. Är ju född fredag den 13e och det gick ju bra så tror inte så mkt på sånt där.
Nu har jag och Carro precis vaknat, jag har bara hunnit hoppa in i duschen en snbbis. Jag har sovit väldigt mycket senaste dygnet ^^ Igår skulle vi se på film, det blev Gone in 60 seconds, och den började vi titta på vid halv 12 ungefär, men jag somnade typ med en gång. Så sov lite tillofrån hela natten fram tills att Carro går och lägger sig vid halv 4.
Sen på morgonen väcks man första gången av att det är något som tjuter. Då har jag igår kväll glömt stänga frysen ordentligt så den står och tjuter skiiithögt, så då är det bara att släpa sig ner och stänga igen skiten :P
Sen går jag upp och somnar om, och då väcks man själcklart av den där underbara telefonen. Denna gången är det mina kära föräldrar som vill att jag ska ta ledigt från jobbet (IGEN) Jag tror inte att dom fattar att det är ett riktigt jobb, man kan inte skita i att gå  dit bara för att man inte vill. Sen för det andra så vill ju jag ha mina pengar så att jag kan köpa min dator, vilket jag ska göra om exakt tre veckor ;)
Så det är ju jävligt tröttsamt att dom håller på och tjatar på det här viset. Dom har tjatat på mig i åååår att jag ska skaffa ett jobb, sen när jag väl gör det så är det enda dom vill att jag ska göra är att ta ledigt :S Japp, lite förvirrande, men framför allt uttröttande, det kanske är därför jag är så trött, för att deras gnäll tröttar ut mig! Japp så är det!

Nu ska jag och gullet in och köpa lite förfriskningar, sen ska vi hälsa på Ajja på Winbergs. Blir nog en trevlig dag :) efter det bär det hem till henne och blir en maaaaaassa chill!
See ya!
/M

Torsdag

Idag har jag inte fått mycket vettigt gjort. Har en hel lista med saker som jag skulle behöva göra. Det enda jag lyckats genomföra är att gå till jobbet (ändå viktigast, så det var ju bra gjort av mig), där började jag klockan 8 så det vart en tidig morgon. Väl där så spöregnade det mest hela tiden så det var knappt några kunder alls, så dagen ägnades till varuuppackning i spöregnet (Jaaaa, jag och Mikaela blev dygnsura) och sen försökte jag lära mig lite konster med korvtängerna. Det gick sådär kan jag ju säga :P Kom inte riktigt på hur jag kunde vidarutveckla.
Sen kom jag hem och då vart jag dödstrött haha så tänkte att jag lägger mig och vilar en liten stund, men woopsie, jag råkade sova 4timmar (A). Inte så bra kanske, men gjort är gjort. Men nu är jag pigg och utvilad så nu kan jag börja min städning. Jag har varit ensam hemma i en vecka snart nu och dom kommer hem imorgon så måste få stället fint nu.
- Diska
-Tvätta
-Städa
-Städa mitt rum, det ser verkligen ut som en bomb slagit ner. Helt på riktigt, jag önskar jag hade en kamera!

Sen efter det kanske jag ska vara med Carro, har ju inte träffat henne på typ två veckor :( Hemskt tomt! Men hon skulle på cirkus och vad det var så vi får se. Annars så är jag ledig imorgon så då blir det annars :)

Självklart lyssnar jag på Salem när jag städar. Och juste, såg hans brorsa Nassim idag i Vaxholm, synd att inte Salem var med men :)

image50


Onsdag

Har inte skrivit på ett tag nu, men har helt enkelt inte orkat :P får "bloggryck" ibland, men nu har det inte kommit på ett tag.
Senaste tiden har vart jätterolig, har hunnit med en hel massa, orkar inte dra upp allt men kul har jag haft :)

Igår var jag på Allsång på Skansen. Jag och Ajja hade bestämt oss för att åka dit, men hon skulle jobba på morgonen så vi kom in vid ett. Väl där hittar vi en bänk, hyyyfsat bra platser. Så sär sitter vi hela dagen, typ småäter hela tiden för vi hade verkligen nada att göra ^^ Fast jag var trött som vanligt så jag somnar en liten stund på våran bänk, det var skööönt. Sen vid ungefär 4 kommer jag på den briljanta idéen och säger till Ajja
- Men du, varför har vi inte ringt Sandra o Agnes?
- Öh, jaadu varför har vi inte ringt dom? säger Ajja
Så sagt och gjort två telefon samtal senare vet vi att Agnes är på IKEA med Wille så dom orkar inte, men våran Sandreeew ville komma :D Så hon kom typ vid 7 pch det var supertrevligt!
Bäst på hela kvällen var ju Salem Al Fakir <3, fyyfaan vad bra han var. OCH SÖT! I verkligheten, MUMS!
Förövrigt så var vi omringade om mongon hela dagen, alla runt oss var helt störda. Antingen stitrrade dom sönder oss, eller så pratade dom så mkt så att man fick skavsår i öronen, eller så skrek dom mongoljud eller den sista äckliga kvinnan som STOD UPP hela tiden fast man inte fick, så hon skymde min sikt precis HELA tiden. Hon stod där o dansade sin mongodans helt i otackt. Grrr! Tur att det bara var på repen hon höll på sådär. Jag kan ju säga att det var sekunder ifrån att jag kastade min 2 liters cola i huvudet på henne.
Annars så var det en stöört rolig dag :D Thanks girls ;) <3

Och idag har jag jobbat, började kl 10 och då var Sarah där så vi chillade ett tag, sen kom det maaaaassa folk men vi klarade det galant, vet itne riktigt hur det gick men det var skitbra :D
Nu ska jag nog gå och städa lite, är ensam hemma så måste ju hålla rent ;)


       

Här är två bilder, en på Salem och en när vi lyckas ragga upp Tobbe Trollkarl ;) haha!

(klicka för större bilder)

When does all good things come?

Gårddagen var trevlig. Var hemma och fortsatte kurera mig på dagen, men sen vid 4 så mötte jag upp Jocke och Ajja. Vi skulle in till Gröna Lund och kolla på Avril Lavigne. Så först åker vi hem till Jocke och lämnar våra saker, sen bär det av mot Grönan. Väl där så får vi rätt bra platser (visst, det var Sommarkrysset så det var väl inte väldigt vilt men :P) och vi kollar på Avril. Inte för att vi är några stora fans alls men vafan, varför inte? Sen efter det åker jag och Ajja Extreme och hon o Jocke Popexpressen innan vi sedan åker för att käka på Max. Vi var utsvultna! Så det var skitgott och vi blev proppmätta sen. Efter det skulle vi köpa snask så vi får leta i hela jävla stan efter en affär som har dipp, men det var ju sent så det enda som var öppet var typ 7eleven o Pressbyrån. Så vi får skynda oss hem till Jocke, för han har ett Statoil nära. Och väl där kan vi köpa vårat svull.
Sen så kollar vi på Stockholm Boogie, som jag tyckte var skitbra! Rekomenderar den. Vet inte riktigt varför jag gillar den, Erik Johansson var ju med. Han är heeeet. Eller så kanske det var för att den var inspelad på Skinnarviksberget precis bredvid min skola, kändes hemma då haha. Sen tyckte jag om att den utspelade sig under en natt bara. Då blev det inte utdraget, så den var skitbra :D
Efter det så är alla tre dödströtta så vi somnar med en gång.
Och idag hann  vi inte göra så mkt, kollade lite på tv och spelade TP för barn haha, Jag vann :D:D Sen skulle Ajja vikariera för mig haha så hon va tvungen att jobba.
Så nu har jag kommit hem och när jag kom he var både min mormor och min 7åriga kusin här. Så det är ett jäkla liv. Men kul :)
Fast stämmningen är ändå rätt låg, min morbror har blivit sämre. Jag har inte satt in mig för mycket i situationen än.  På ett sätt vill jag ju höra fär att jag ska förstå och kanske kunna hjälpa, men samtidigt vet jag att det blir alldeles för jobbigt att höra att han inte mår bra. Alltså ända sen han var liten har han varit som min hjälte, han har alltid funnits där. Så det känns jobbigt att han inte kan vara som han brukar. Herregud, han är bara 30 år, inte ska väl han behöva bli sjuk nu? Så jävla illa att inte dumma jävla kriminella människor inte kan få sån här skit istället. Han är den bästa människan jag vet, sjuukt omtyckt av alla, smart, rolig, duktig och han har en bra karriär och en superfin flickvän. Nog borde det väl finnas en annan människa som hade kunnat ta det? Så jävla orättvist. Aja, nu är jag frisk iaf så nu snart kan jag åka och hälsa på honom. fast det kommer bli jobbigt det också. Då får jag ju itne bara höras talas om att han är svag. Då måste jag SE det själv. Uschuschusch. Han måste klara det!


                                   image47

RSS 2.0