R.I.P mitt busskort !

Okej, igår skulle jag och Waxholmarna på fest igen. Jag var taggad till tusen och det var även dom andra. Så vi tänker att det ska bl skitkul! Så vi kommer till festen, och då blir vi lite tveksamma för folket där verkar vara lite sisådär. Men tiden går och det blir verkligen skitkul! Det var 100 ggr roligare än förra helgen! Alla är helt underbara och allt är perfekt. Jag och mina tre nyfunna kompisar äger dansgolvet hela kvällen ! Så jävla roligt. Länge sen jag hade så kul!
Så när det är dags att bege sig hemmåt vid två snåret så ska jag ta min jacka . Men den är spårlöst försvunnen. PANIK! Jag har allt i jackan ! Så jag får hjälp att leta, så jag springer ned på nedervåningen för att leta där (Jag hade lagt den på övervåningen, men tänkte att det var värt ett försök) och där ligger den, jäävligt konstigt. Då har ju någon tagit ner den, och till saken hör ju att jag hade två jackor med mig, en tunn som jag hade under och en tjock över. Och dessa två hade jag då lagt in i varandra men när jag hittar dom ligger dom bredvid varandra :S mn jag blir ju ändå naturligtvis överlycklig. Så jag tar på mig dom och känner i fickorna så att allt är kvar. BUSSKORTET saknas ! Då får jag panik igen kan jag ju säga. Så jag börjar leta igenom hela lägenheten och fråga folk om dom sett det. Samtidigt fattar jag att Ajja letar efter sin plånbok. det här kan ju inte vara sant tänker jag. Så vi letar som galningar men helt utan resultat. Jocke trodde också tt han hade blivit av med plånboken men den hittar han. Vi har ju bråttom till bussen så det är bara att ge sig dit. På busshållsplatsen står alla Waxholmare plus nästan alla andra som har vart på samm fest som vi. Så vi frågor alla om dom sett våra grejjer , men det har ju naturligtvis ingen gjort. Sen när vi ska gå på bussen så märker Jocke att hans busskort är borta. Han hade haft det i sin plånbok så någon har ju tagit upp hans plånka, tagit ur busskortet och sen lagt tillbak plånboken. VEM gör något sånt? Sen när vi i allafall sitter på bussen så märker Jimmy att hans mobil också är borta. Det är ju inte sant! Men joo, tyvärr. Så vi sitter där helt i upplösningstillstånd och vet inte vad vi ska ta oss till. När vi väl kommer till Danderyd så är det ca två timmar till bussen går så vi åker till Slussen fram och tillbaka. På tunnelbanan börjr jag bråka med Lindhe och Bellman för dom sitter och drygar mot mig hela tiden, och ja var ju redan arg sen innan så det var ju jävligt osmart av dom. Så jag får något jävla anfall och börjar skrika på dom. Fyfan vad arg jag var. Sen när vi väl är i Slussen så ska dom gå till Donken för att käka men  jag pallar inte se dom så jag tar med mig Ajja och Jocke tillbaka till Danderyd dä vi ska möta Fredrik, Sandra och Agnes som inte hann med Vallentuna bussen.
Så när vi tre kommer till Danderyd så inser vi att det bara är A.M som blivit av med saker (A.M är då jag, Ajja och Jocke ) plus Jimmy då men. Så vi börjar fundera på om någon hatar oss eller vad som är felet. Men vi kommer i alla fall inte framtill något. Men det är ju som sagt mycket skumt attdet bara är A.M av typ 30 pers.
Sen  så möter vi upp Fredrik och dom, så börjar någon kille mucka med Fredrik och det blir såklart slagsmål. ORKA ! So om vi inte haft nog med skit redan! Men till slut är vi i allafall på Waxholms-bussen så vi är hemma runt halv 6 på morgonen! Wonderful!

Så synd att all den där skiten hände, annars hade det vart en av dom bästa kvällarna någonsin!
Jag säger då bara det att om jag någonsin hittar den som har tagit våra grejjer, då kommer den´personen må dåligt sen !

Ikväll blir det antagligen lugn kväll med mamma eller så går jag till Ajja och kollar på film med henne, Sandra, Fredrik och Jocke. Kan bli trevligt :)
/M

Teddy Geiger!

Vilken kille! Helt underbar röst och helt underbara låtar!
Måste helt enkelt lyssnas på!

Nya favoriten helt klart!

/M

-_-

Idag gick mitt humör från hundra till noll. Alltså var humöret på topp, men det tog runt en sekund för att humöret skulle sjunka till noll. Det var inte vad något som gjordes utan vad som hade gjorts.


17/2

Idag är det ingen toppen dag. Jag är ännu mer sjuk nu eftersom jag var ute och roade mig igår. Absolut inget jag ångrar eftersom det var grymt kul men det vart lite för mycket av det goda tror jag haha :D

Igår på dagen så var det skola som vanligt, Blev äntligen klar med min jäävla intervju. Så underbart skönt att inte ha det där hängande över sig längre. Så nu har jag inte något plugg på vääldigt länge vilket är kung! Sen hade vi media lektion och vi hade ju då våran tidningsuppgift att jobba med så det gick väl som smort!

Efter skolan så åker jag hem och får reda på att vi ska på fest, jag och alla Waxholmare. Vi ska till någon Micke i Gribbylund. Jag var ju typ fortfarande sjuk igår, men jag bestämmer mig för att åka i alla fall. Haha, alltid när jag och Ajja ska festa "oplanerat" så hamnar vi i ett radhus in the middle of nowhere :P Men där var det väldigt mycket trevligt folk, en del kända ansikten men mest nytt folk så det var ju kul!
Det absolut töntigaste som hände den kvällen var helt klart när alla började skriva på varandras kroppar, asflummigt men skitkul :D
Sen när vi är på väg hem så ska jag vinka av Humla vid tunnelbanan i Danderyd, och vem ser jag inte då när jag står vid spärrarna? Jo, Emmy från min förra klass som jag inte träffat sen i somras. Så det var ju askul! Det visade sig att hon och hennes kompis hade varit på fest i Waxholm. Så det var ett kärt återseende med mycket skratt, och ännu mer skratt blev det när vi började snacka om kinesen ;) I love it! Sen gick jag tillbaka till alla Waxholmarna och satt oss på bussen, vilket var väldigt skönt eftersom det var skiitkallt ute. Så tillslut landar jag väl hemma runt 4. Då var jag trött kan jag säga!

Nu idag så har jag bara vilat hela dagen. Gick inte så bra att sova under natten heller med tanke på att jag är apförkyld. Så nu ska jag hålla mig inne idag och imorgon så att man är fit for fight till på måndag!
Ska nog se lite O.C idag om jag orkar ^^

Idag vart det en trist här men jag orkar verkligen inte anstränga mig :P

Holler!
/M

/

SJUK :(

Usch! Idag vaknade jag med feber :/ Fiiiifaaan! Och ont i halsen och huvudvärk har jag naturligvis också. Inte kul! Jag orkar inte vara sjuk nu!
Speciellt inte nu i slutet av veckan, idag skulle jag ha haft min näst sista psykologilektion så det hade ju vart gaanska så bra om jag hade gått på den. Men nu sitter man ju hemma o mår skit istället. Och imorgon ska min jefla intervju vara klar och inlämnad så imorgon MÅSTE jag gå, hur sjuk jag än är :S och sen så på median ska jag, Wilma, Matilda och Madde göra klart vårat tidningsarbete. Så det finns ju en del att göra så sjukligheten var ju inte så läglig. Men det är ju inte mycket att göra åt saken. Har ju i alla fall sällskap, min kära pappi är ju hemma för att han också är sjuk,  så nu snart ska jag nog gå och kolla på en film med honom. Synd bara att vi inte har samma filmsmak någonstans :D Men innan det ska jag hinna duscha också, man blir ju så varm när man har feber så ska svalka mig lite :P haha!

Ska lyssna lite på Snook nu så kanske man känner sig lite bättre :D
Holler!

                                         SNDUBBEL-OK

/M.Å

"Sov på saken" WHAT??

Igår skulle jag bestämma mig för något, jag kommer ärligt talat inte ihåg vad. Men så tänkte ´jag att jag kunde sova på saken, men... Nej det kan jag ju inte för att jag SOVER ju då. Dumt uttryck! Visst så vet jag att det är meningen att man ska tänka på det innan man somnar, men njaa... jag tror inte det va! Så jag ska i allafall inte säga det mer! Det spolar vi!

Och idag är det ju alla hjärtans dag, då ska man ju antingen vara deppig eller vara bland uppe på molnen och springa. Jag är faktiskt inget av det. Imorse när jag vaknade var det tre saker jag såg fram emot:
1. Pussa på min bebisvovve som fyller 4 år idag! Grattis Jack! <3
2. Få tillbaka mitt medieprov, vilket gick skitbra. MVG blev det! Då blev jag glad! =)
3. Ikväll är det OC och Top Model, skönt med tvkväll!

Hade ingen tanke på att det var alla hjärtans dag förrns jag kom till skolan och såg några med rosor, då slog det mig! Visst var det extra trevligt då i skolan för alla var jätteglad och grejjer. Sen fick jag ett gelehjärta av Jenny och en riesen av Elin så det var ju trevligt!

Ikväll ska jag äta middag med familjen och sen mysa lite framför tv:n. Måste skriva en intervju till på fredag också, jag har materialet men ingen inspiration. Vart ska jag hitta den?  Det är kul att skriva men inspirationen är putsväck.
Om man kanske ska och sova på saken? ;) NEJ! Jag tror inte det va ;) haha!

Holler!
/M


Första inlägget

12/2 - 2007



Igår var jag och åkte skidor med skolan. Tyckte väl egentligen inte att det skulle bli så kul men åkte i alla fall. Jag och Madde sov hos henne i stan för att få så nära till bussen som möjligt, så när vi kommer dit möter vi Emma och Goffe och resten av gänget. Vi sätter oss på en buss och jag och Madde hamnar mitt emot Emmy och Johan. Bussresan var trevlig fast jag var väldigt trött så jag var väl inte alltför aktiv haha. Sen när vi närmade oss fick jag panik! Jag ville verkligen inte och var helt säker på att om jag skulle ställa mig på skidorna så skulle jag dö! Vart grymt nervös och ville knappt kliva av bussen, men det var jag ju tvungen att göra. Jag skulle ju hyra utrustning och jag var på plats 98 i kön, härligt! Så jag fick ju vänta typ en timme på mina grejjor men som tur var tvingade jag Madde och Robert att vänta med mig. Det var ju inte överdrivet varmt ute så efter två åk höll jag och Madde på att sakta frysa ihjäl, så vi gick in i värmen och tog en varm choklad! Mums :D så efter ca 50 min så var vi varma igen och gav oss ut i backen. Då valde vi en annan sida av berget där det bara fanns ankarlift att ta sig upp med ( OBS! Jag avskyr ankarlifter, jag gör alltid illa mig och dom är läskiga!) så varje g¨ng vi ska åka där klantar vi oss grovt! Liftkillen står bara och skrattar med oss(åt oss) men han hjälpte ju till lite, han verkade snäll! Så en av gångerna som han inte hjälpte oss blev det så att bara Madde lyckades få tag i den så jag fickta en egen annan bakom henne, så vi sitter på varsin lift, sen efter ett litet tag så hoppar Madde av sin för att hon tänker att hon ska hoppa på min. Jag får ju panik och skriker: Vad fan gör du???? Madde: nej, men vad kan hända? Joo, hon lyckas hoppa på min lift men jag ramlar av istället. Så jag var ju tvungen att åka tillbaka till liftkillen, Ytterst pinsamt! Så ska jag ta den där dumma liften men lyckas inte så jag släpper den, och såklart så åker den nästan in i hans huvud. Så jag tänker: Nu är jag körd, nu kommer han börja skrika åt mig och säga att att jag inte får åka där mer. men istället ger han mig det största leendet jag någonsin sett, så det var enormt skönt! Puh! Sen är det dags för lunch och det blir det klassiska spagetti med köttfärssås! Sen åker vi ut i backen igen och åker ankarliften som vi åkt hela tiden, så liftkillen känner ju igen oss nu så nu får vi en massa hjälp vilket var väldigt bra! Sen var vi tvungna att åka hem, tråkigt, för vi hade verkligen skitkul! Det var roligt att få vara med Madde en hel dag bara vi två, det var riktigt länge sen!
Längtar redan till nästa år!

Nu ska jag åka till sjukhuset med mamma och hämta pappa, han opererades igår och nu är det dags för honom att komma hem. Men allt gick bra med operationen och så, så det ska nog itne bli några problem! Men nu måste jag iväg!
Holler!


RSS 2.0