Fredag

Idag är det fredag. Igen. Tiden går väldigt fort tycker jag. Jag vill att den ska göra det, så att man kan bli vuxen och skaffa sig ett liv. Ni vet det där livet man drömmer om, massa pengar, en snygg karl, underbara vänner... Allt det där som man ser på tv. Jag vill verkligen soooo badly att det ska bli så för mig. jag vet faktiskt inte vad jag kommer ta mig till om jag märker att tiden bara rinner iväg. När jag sitter där med två ungar och en sunkig man i mitt radhus. FYFAN! Absolut inget illa åt sådant, men jag känner att det inte är något för mig. Jag kan nästan inte tänka mig något värre än när man sitter med sina två ungar som man måste ta hand om hela tiden, som ska ha skjuts till träningar och grejjer hit och dit. Sin man lär man ju ha tröttnat på för länge sen. Veckans mysigheter blir när man köper en vinflarra och lite god mat på fredagskvällen, sen sätter man sig framför tv:n och kollar på fredagsunderhållingen och slutar i säng vid 23.
Nej, större saker ska det vara. Vet inte riktigt vad men iaf inte som ovanstående, då säger jag upp mig på heltid.

Jag vill ju fotografera! Hela tiden och med världens bästa kamera. Men det verkar som att det dröjer. Har ju tänkt att köpa en riktig superduper kamera när jag har tjänat ihop massa dollares i sommar, men dom på Winbergs hör ju inte av sig :( fast det brukar dom inte göra har jag hört så egentligen ska jag nóg inte oroa mig. Annars så får jag väl köpa mig en kamera när jag får tillgång till mina besparingar i oktober när sweet 18 anländer :) Yes, då får man göra som man vill! Wihoo! Fast jag tror det är rätt så mycket överskattat. Men det ska bli kul att få ta körkort. Fixade med papprerna idag så ska ta och skicka in dom så snart  jag har gjort synundersökningen vilken kommer gå som smort ;D så snart är jag ute på vägarna!

I veckan har jag gjort minimycket. Vart i skolan en dag. Har massa ledigt nu precis mellan alla kursbyten, underbart! Fast man slöar ju till rejält när man har vart ledig i två veckor nu. Men men.
Ikväll skulle det egentligen vart fest i Vallentuna igen med Wille o gänget men nästan alla bangade och blev sjuka o grejjer så vi bestämmde oss för att ta det en annan gång istället. Så istället åkte jag till Carro där Alex, Tofflan, Daniel och Andy var. Vi rökte vattenpipa och spelade lite tv-spel. Himla trevligt. Sen så såg vi på Eva&Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko, vilken jag och Carro kan totalt utantill så vi var ju irritationsmomenten nr 1 när vi satt och citerade varenda mening. Men det går verkligen inte att sluta när man kan hela fimen utantill. Jag och Carro har säkert sett den filmen 200-300 ggr. Seriöst! Så den rekomenderar jag, den är söt :) Sen så fick jag skjuts hem också av Andy så då slapp jag gå Yay :D hade inte vart så kul, helt ensam i mörkret :P
I morgon, ska det bli middag hos Sandra, eller kanske Jocke, jag vet inte. Hoppas iaf verkligen att det blir av! Behöver träffa Waxholmarna känner jag, så jävla skönt gäng :) Planerna var ju att det skulle vara en riktig bakis/mysmiddag men om nu ingen är bakis så blir det väl bara mys... Eller något haha :D

Och idag (eller nu igår) var det den 9e mars. Då var det exakt tre år sen min farfar dog :'( Jag kan fortfarande inte förstå det. Han var den mest livsglada människan jag känt. Så det är otroligt jobbigt fortfarande. Kommer nog vara det ett bra tag, så länge som minnet är starkt. Vilket det ska vara för alltid. Han var världens bästa farfar och jag saknar honom så otroligt mycket, helt oförståligt.
Jag längtar tills jag får träffa dig igen farfar! Hoppas du har det bra och vet att vi saknar dig oerhört! Du är enormt älskad! <3


Nej, nu ska jag titta lite på tv. Varva ner lite!
Så ha de sweet!
Holler!
/M

Zlatan är tillbaka i landslaget! Tack!

Äntligen! Som jag har väntat på detta beskedet.  Det har vart ja, nej, ja , nej en lång tid nu! Men jag tror faktiskt att det är ett definitivt ja nu. Han vet att det är anfallaskris till EM-kval matchen mot Nordirland en 28 mars. Zlatan är smart. Han vet att en del av svenska folket tycker att han betett sig dåligt och omoget. Så nu ser han sin chans att ta igen det här. Han går med i landslaget igen, blir hjälte och vinner tillbaka allas sympati. Fan vad jag beundrar hans media-smarthet. Han måste vara på en av dom smartaste människorna när det kommer till media. Allt han gör får uppmärksamhet. Det vet han också. Angående hans bråk med media (främst Aftonbladet) så ville han inte prata med dom alls. Och alla vet att man blir hetare om man verkar ointresserad. Zlatan var i allra högsta grad ointresserad. Därför blev han stekhet. Aftonbladet och all annan media trånade efter honom som aldrig förr. Smart drag igen.
Något som också fick väldigt stor uppmärksamhet förut var hans kärleksliv. Innan han gick ut med att han var tillsammans med MILFen Helena Seger var det ett jäkla ståhej om vem han kunde tänkas dejta. Det var modeller hit, isländskor dit, Tilde Fröling och många mer. Så när han släpper bomben att han dejtat en 12 år äldre kvinna i tre år utan medias vetskap blir fler än jag djupt chockade. Det är faktiskt skickligt gjort.
Sen är han ju såklart enormt uppmärksammad för sitt fotbollsspelande. Han gör saker med bollen som andra bara kan föreställa sig i sin fantasi.
Det finns nog fler än jag som tycker att en landskamp utan Zlatan inte är rolig att titta på. Det blir inte spännande och det märks att bara precis det som behövs göras görs. Med Zlatan blir det spännande och en ren njutning att titta.
Så jag (och säkert flera med mig) tycker att det är enormt skönt att Lagerbäck tagit sitt förnuft till fånga och bett om ursäkt för sitt idiotuppträdande i september. För man bråkar inte med Zlatan Ibrahimovic!

                                                      Zlatan Vs Lagerb?ck

In the middle of the night . . .

YuppYupp, nu sitter jag här. Mitt i natten alldeles ensam. Ganska skönt att få varva ner lite. Inte för att jag gjort speciellt mycket idag men det kan vara skönt att få sin egen tid lite då och då. Kom ganska nyss hem efter att ha varit hos Ajja och kollat på American Pie: The Naked Mile. Nja, måste jag ju säga, den var inte så kul som jag trott. fast å andra sidan så såg jag ju Dude, where's my car för några dagar sen och den var ju hysteriskt rolig så den är ju ganska svårslagen haha :D
Den här veckan har det hänt löjligt lite, fast det är inte så konstigt eftersom man är en pank student med stulet busskort. Så jag har ju inte tagit mig någonstans nästan. Kul lov man haft! Jag säger då bara DÖ till den jeeeveln som tog det! Hoppas att han/hon har riiiiktigt dåligt samvete, så mycket att den gör något drastiskt med sig själv! Men imorgon ska jag iaf köpa ett nytt (L) fast det kommer gå på 825:- och det innebär då att jag har ca 150 spännn över denna månaden! Sweeeeet! Och dom kommer ju förövrigt ta slut i helgen! Som sagt DÖÖÖÖÖÖ till den som tog det! Fan vilket hat jag känner mot den jäveln! Hur kan man göra något sådant`Hur desperat får man bli. Visst, han/hon tänkte säkert att vad gör några busskort och en plånbok hit eller dit? Jo, en jävla massa ska jag säga! Det var tusen saker som jag skulle ha köpt för dom där pengarna, jag hade planer för varenda öre. Åhhhh, vad störd jag blir! Man blir ju ledsen och kränkt. Jag hade saker i den där busskortsfickan som jag sparat sen jag var 14, det är nästan 4 år! Och jag har inte tappat bort dom en ända gång. Det var personliga saker och minnen. Men putsväck! Och dom går inte att köpa nya heller...Helvete! Nej, nu orkar jag inte tänka på det mer, börjar bara koka av ilska!

I helgen så ska det bli fest hos Jocke, blir skojsigt. Det har vart snack om den här festen i måånader, så det är kul att det äntligen blir av :)

Nepp, nu ska jag gå och lägga mig!
Ta hand om er sötisar!
Holler
/M

RSS 2.0