tjugoniondedecemmber

Nu har det ju gått en tid sen jag skrev så kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort men ger det ett försök :P

Söndag: Åkte upp till Luleå, kom ut på stan vid tre. Då skulle jag köpa julklappar till mamma, pappa, bror, morbror + tjej, farmor och mormor + sambo. Och affärerna stängde vid 4. Så det var bara att springa in i närmaste butik och ta det första bästa man såg. Okej, inte riktigt men fan vad stressigt det var.
Måndag: Julafton. Mycket trevlig dag. Fick träffa kusinerna och sådär. Fick mycket fint också!
Tisdag: Utgång! Vi körde en girls night out jag, Anna och Sara. Skittrevligt. Så kul när man är där uppe för man känner ju alltid igen någon. Som nu träffade jag en kille som jag gått i parallelklass som 1-3an. Som tur var så hade ju Anna och Sara också gjort det eftersom vi gick i samma klass så då kunde vi alla komma överens om var vi sett varandra. Förövrigt en sjukt trevlig kväll! Det får vi göra om!
Onsdag: Kom hem till Stockholm. Åkte direkt till Mimmi som jag saknat så mycket. Var hur kul som helst att se henne! Vi myste massor och knäckte även Slussen Donken och träffade Purre 2.
Torsdag: Här blev det massa shopping! Vi hittade nästan allt vi ville ha förutom nått att ha på mig på nyår. Men det ska vi faktiskt  leta idag. Blev även en lunch på John Chris där Carro jobbar, och på det stället har dom godaste ceasarsalladen någonsin. Mums!
Mötte även upp Jocke en sväng, fixade lite grejer inför nyår och så. Lika bra att vara ute i god tid.
På kvällen var det flippchill med lite vänner. Skitmysigt!
Fredag: Vaknade ruggigt trött och sliten, så vi gock och knäckte pizza. Sen åkte jag hem. Så när jag kommer hem efter att ha åkt två timmar. Så är det ingen hemma och jag har ingen nyckel. Det regnar ute så jag är blöt, kall och hungrig och trött. Så får vänta i EN TIMME innan pappa är hemma. Det var tufft kan jag säga! MEn när jag väl kom  hem stupade jag i säng med en gång.
Lördag: Nutid, ska in till stan och kolla efter nyårsoutfit. HIttar jag ingen skiter jag i nyår faktiskt. Men jag ska hitta något. Sen blir det flipchill med M. Tror inte vi ska göra något speciellt ikväll. Får se.

/M

Lacville

Är hemma en lördag kväll, känns mkt annorlunda. Saknar min Mims framför allt :P Men åker ju till Luleå imorgon så måste packa och sånt där.
Imorgon kommer bli en stressig dag. Landar runt tre då blir det att åka hem till farmor eller mormor, vet inte än vem av dom, och lämna all packning. Sen är det bara att ge sig ut på julklappsjakt. Har bara en julklapp än så länge och jag behöver ca tio haha. Typiskt mig att alltid skjuta upp saker och ting!
Men har faktiskt ett extremt cashflow nu, så ska nog gå bra!

Igår var jag med Mimmi, vi var på konsert och dansuppvisning. Hyfsat kul, det var extra roligt att se dansen, så duktig!
Sen bar det av på partaj. Kom hem vid 6 på morgonen som vanligt!

Har mått riktigt bra nu senaste tiden, vet inte vad det beror på men det känns helt underbart!
För övrigt ska jag köpa min Fjällräven jacka nu när jag har pengar! Äntligen ska jag få min svarta dröm!

Nu måste jag packa. God Jul!

/M

Fredag

Är med Mimmi nu som vanligt. Har vart på hennes jobb och minglat där ett tag. Nu ska vi dra och handla kläder. Gav det ju ett försök igår, men hittade ingenting. Bittert! Vi ska dock bara kolla snabbt eftersom det tar på krafterna som fan att vara ute bland folk hela tiden.
Fick ju med mig världens bästa serien hem igår. Kniven i hjärtat. Så vi åkte hem till Mimsans nya crib och knäckte hela serien, den är 4 timmar lång ;) Men bra som faan! Rekomenderar starkt!

Och igår var jag händig igen. Gick och aktiverade mitt bankkort igår. Sen när jag skulle betala min film på Åhlens vart det trubbel, fick fråga Mimmi hela tiden hur jag skulle göra. - Ska jag trycka in koden nu? Ska jag trycka klar? Men hon och grabben i kassa stod bara och skrattade åt mig! Kände mig lite som: - Hej, jag är 18 år och dum i huvudet! Haha nej men det var en upplevelse!

Vi hann dock köpa lite julklappar också, Mimmi fick med sig en skön trimmer hem och jag fick med mig några bordsunderlägg ;) Säger ni om den då? Haha!

Nej nu ska vi köpa kläder. Konsert ikväll! Woho!

/M

Wonderful Place

Nyvaken nu, pumpar N.E.R.D's skiva Fly or Die. Så jävla bra! Man kommer verkligen i ett skönt mode!
Dagen kommer bli så myyys!
Ska in till stan nu och möta Mims! Då blir det massa shopping, har cashflow nu ju ;) Ska fika och lite så också! Tänkte hinna med Donken i Slussen för att hälsa på våra vänner också!
Nu på stan tänkte jag försöka hitta nått att ha på mig på nyår. Planerna är nu spikade. Jag och Mimmi ska på middag hemma hos Matilda i min klass. Kommer bli hur mysigt som helst och jag ser fram emot det sjukt mkt eftersom julen gick i graven :/ Det ända jag ser fram emot med luleå-resan är utgången med Anna och folket den 25e. När vi åker upp dit nu på söndag är det menningen att jag ska sova hos mormor. Resten sover hos farmor. Jag var mkt mkt nöjd med den fördelningen och såg ruggigt mkt fram emot resan. Men sen hände massa skit så jag blev otaggad. Och nu vill jag inte ens åka. För att nu ska min kusin sova hos min mormor. Vad är det för stil? Välja nån annan framför nån? Så jävla trött på sånt! Så nu måste jag typ sova på en soffa eller nått, och det finns inget värre att sova på än soffor. Är riktigt besviken på dom! Men det hjälper inte att säga heller, säger jag nått är jag tydligen bara bitter och unnar inte henne det. Unna in my ass säger jag bara.


Aja skitsamma. Nu ska jag in till stan och möta den bästa i världen, sen drar vi till okänd ort! MYS!

/M

Pic's

Har fått en del påtryckningar om att jag ska visa tattueringar, så here we go:

   

Nu är det även dags att avslöja vad JM står för: Jag <3 Mimmi. Hjärtat är ju på andra foten, rätt igenomtänkt faktiskt ;) På första bilden är min fot överst och Mimmis under. På bild nr 2 är Mimmis fot över och min underst!

Måste ju också visa bild på min nya lilla baby :) Får hem han om ca 3 veckor!

189018-78

/M


Lista

Hittade en lista hos Paulina. Tyckte den var roliga så kör.

10 sakar om mig
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ibland
3. Är du uttråkad? Nej, mer trött
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du italienare?  Nej, tyvärr
6. Är du gravid? Nej, tack gud för det!
7. Är du full? Äh vafan man var ju nykter imorse, men nu börjar det ordna opp sig vettu ;) (Från sällskapsresan)
8. Är du en cooling?  Stört cool
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp, leker Svenssonliv

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Nej
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade?  Om en person
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Förhoppningsvis :P
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Om det är med Zlatan ja, annars nej.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Båda
2. Hår eller ögon?  Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa <3
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca Cola Zero
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?  Shit, svåår! Kör båda.
8. Pengar eller lycka? Jag tror pengar ger lycka.
9. Dag eller natt?  Nattmänniska
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?  Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt?  Haha Ja, senaste idag :P
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Kanske när jag var liten?!
10. Velat försvinna? Varje dag

Herregud

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
Okej, börjar med igår.
Åkte och mötte Mimsan som vanligt, drog hem till henne och softade ett tag innan vi åkte och kollade på julkappar. Tyvärr glömde vi att kolla på julklappar och fikade istället. en åkte vi hem, knäckte varsin Groby och lite Sällskapsresan. Men det är rätt uttröttande så vi beslöt oss för att ta en powernap. Och precis när vi lyckats somna så ringer min mobil. Då är det min kära pappa som ringer och berättar att vi ska köpa en valp och åka och kolla på den. Så det är ju bara att slänga sig ut i kylan. Men det var det fan värt, för fysatan vad söta dom var!
Vi bestämmde oss för en svart som ska heta Frasse! Jag röstade ju på att den skulle heta Zlatan men det var det ingen annan som tyckte :P
Then, back to Mims igen. Helt chill kväll med granne och Big E.
Idag då? Ojojoj... Det är här man får slut på ord. Tänker inte ens uttala mig, det är så jävla patetiskt.


Nu blir det chill, får se vart kvällen tar mig!



Hadetbrapusshej!
/M

Tystnad och besvikelse

Mitt uppe i ett One Tree Hill avsnitt. Missade igår, så nu kikar jag repris.
Hemma idag igen, men gjort massa plugg iaf.
Alla dagar känns likadana nu, allt flyter ihop.
Helgen var trevlig. Sov inte mycket, men det var det fan värt.


Vart TPL sen jag vaknade.
Pallar inte.

Fredag

Sitter med Mimmi på stadsbiblioteket nu. hennes internet har pajjat och vi hade en del saker vi var tvugna att kolla upp så det blev till att åka in helt enkelt. vi sov ända tills kl 1 idag. så jävla skönt!
igår var vi sjukt händiga, dagen började med tvättid. så vi tvättade och stod i hela dagen, så duktiga! jag manglade hennes lakan också, har ju sett mormor göra det 1000 ggr minst. gick rätt bra förutom att det inte vart så fint och att jag bröt av min nagel på mitten men det är inget :P
sen hade vi nån timme över innan tv kvällen började. så vi ville skapa lite julstämming hemma så vi gick ut och högg oss en gran helt enkelt, okej vi gick längs e4an och blev nästan överkörda men en liten gran fick vi med oss iaf :) baby shrek fick också en mini gran ;)

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. jag kanske ska träffa rolig grabb. men det får vi se. annars så blir det att hänga med mimsan och göra nått kul :)

aja, skrivkramp!
/M


Dance with the Devil

Idag har jag som sagt vart hemma, som alla andra dar. Fast idag mår jag dåligt fysiskt också. Ont i halsen och grejer, inte så kul men men :)
Har inte gjort så mycket idag. Umgåtts med mamma lite. Måste ju också göras.
Har även sagt upp mig från jobbet. Känns bra. Vill inte jobba nånannanstans än på W känns det som :P
Hoppas hoppas att både jag och Sarah får komma tillbaka nästa sommar! Kabben here we come ;)

Nu ensam hemma. Mamma och bror på bio, jag ville inte följa. Pappa i Danmark som vanligt,
Skönt att vara ensam.
Inte ofta man är det nuför tiden.
Fast egentligen spelar det väl ingen roll. Man tänker ju i alla fall!



if the devil want's to dance with you, you better say never, cause the dance with the devil might last you
forever

Panik

Igår var roligaste någonsin!  Var hemma hos Mimsan när A ska komma förbi och hämta sitt PS2, så det görs och av nån konstig andledning är vi i Bredäng en kvart senare. Där är det en massa brown sugar haha ;) Kvällen var iaf stöört kul. Massa smeknamn som: Godbit, Godis och skönaste Maclovin! Shit vad vi drev sönder en kille!
Vi kom iaf hem vid 4 på morgonen, fråga inte varför.
Sov till 1 idag. Jag har inte vaknat en ända gång under natten, då är man slut!

Annars så har jag bara vart trött och nere hela dagen. Ingen bra dag idag. Pratade med mamma om vad jag borde göra. Kom dock inte fram till något. Känner att jag behöver vara hemma imorgon iaf. Direkt när jag bestämmer mig för det så känns allt mycket lättare. Skolan är en tyngd som ligger på mina axlar hela tiden. Så just nu känns det bra, vet att jag slipper en dag till!

Har precis också kollat på filmen från Turkiet med min bror och Mamma. Herregud vad man vill tillbaka!
För övrigt ska jag säga upp mig från jobbet imorrn! Kommer inte hinna eller orka. Inte nu om jag ska ta tag i skolan och sen börja ta körkort. Ingen bra tajming!

Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på massa Vänner avsnitt och njuta av att jag slipper imorgon med!
På torsdag har jag och MImmi tvättid. Ska faktiskt bli skitkul och jag ser framemot det :) Ingen av oss har tvättat i tvättstuga förut, så kommer bli kul haha! Ska fixa en gran till henne också, fanns ingen tid till det igår :P

See you
/M

away

Nu ska jag iväg till Mimmi.
Tänkte åka halv 3 men för första gången  i mitt liv så missade jag bussen! Helt värdlöst!

Blir mysfika och middag.
Annars känns det att det är en bra dag idag. Får se hur dagen går :)

/M

One moment

Riktigt trött. Men som vanligt svårt att sova själv.
Satt och läste Christoffers blogg. Otroligt bra! Helt klart min favoritblogg. Han skriver om sitt liv med borderline. Vilket verkar otroligt tungt. Men på nått sätt känns det hoppfullt och jag bli otroligt inspirerad.
Samtidigt som jag läste lyssnade jag på Amanda Jensens version av vinnarlåten, vad den nu heter. Och jag kände en känsla som jag aldrig känt förr. Allt bara sköljdes över mig med lycka. Det var ett halleluja moment! Hoppas verkligen att det går bra för den killen.
Sitter fortfarande helt euforisk, känner att just i detta ögonblick skulle jag kunna övervinna vad som helst, jag skulle kunna klara vad som helst. Underbar känsla. Hoppas jag får pröva på det nångång igen i mitt liv!

Annars då?
Fredag - Utgång med Tamara, Pamela och några grabbar. Trevligt!
Lördag - Julmarknad med Sarah, hemma, studion med Nate, donken med Mimmi, sen hem till henne och massa mys.
Söndag - Vaknade hos Mimmi, gosade. Sen mot Vaxholm där jag på bussen mötte Carro. Åkte hem till henne en stund och uppdaterade mig med hennes mor och syster, Riktigt trevligt. Min andra familj kan man ju faktiskt säga. Sen bara hemma och tagit det lungt.
Imorgon börjar jag inte förrän kvart i två. Sååå skönt!
Sen hem till Mims igen. Får se vad som händer då!

Nu ska jag kolla på mysteriet på greveholm! Fan vad bra det är :D
/M ♥

Skämt

Ibland är jag rätt skön!
Igår satt jag och Mimmi på Donken i Slussen som vanligt efter att Nate lämnat oss för att åka hem och sova :P
Så frågar Mimmi mig varför alla blattetjejer låter så himla mycket.
Jag tänker ett tag innan jag svarar:

- Det är för att inte syns mot den mörka inredingen så dom måste ju visa att dom finns på nått sätt!

Rätt skön va? ;)

Absolut är det inget rasistiskt över det här, så alla kan lugna ner sig. Bara ett helt oskyldigt skämt!

Utgång

Ikväll ska jag och Tamara gå ut, stekigt värre haha ;) Blir till Starbar. Får se om det blir några fler folk, vi har snackat med en del men vi får se. Måste hem relativt tidigt också eftersom jag är duktug nuförtiden och arbetar ;)
Börjar iofs kl 12 men jag bor ju på vischan så måste åka vid halv elva. Jobbar till halv sju, sen blir det bio med Sarah, Mimmi, Lullu och nån från Cyber tror jag, Vi ska se Saw 4 :D Öven om jag lovade mig själv näår jag och Carro var och såg trean att jag aldrig mer skulle se en Saw film ;) haha. Men ibland måste man bryta löften.

Igår sov jag hos Mims. Heeelt mysig kväll. Först lagade jag mat till henne (spagetti och köttfärssås, det ända jag kan ju). Sen fick vi ett akut infall att springa och köpa glass, så det var bara att skynda sig innan Ica stängde. Blev stolta ägare av varsin Ben&Jerry's glass. Shit vad vi åt haha. Sen kom bitter granne + brate hem så vi joinade dom över lite pasta. Jag brann efter den, så stark var den. Blev lite Wii på det innan vi gick hem till oss och knöt oss. En riktig goskväll!

Nu ska jag göra mig iordning innan jag ska möta upp T i stan och käka innan våran utgång :)
Ciao!

Breathless

Fortfarande vaken. Men jag är ledig imorrn så det är inga problem :)
Igår var jag i skolan, en lektion. Omprov på dom andra som jag inte hade pluggat till. Så åkte till cyber där de blev massa chill hela dagen. B.la. största skrattanfallet på länge. Jag dog, Sarah grät, Lullu skratta. Hahahah!
Sen en snabbis hem, var skiiiittrött så hade tänkt att ta en powernap innan jag drog till Mimsan men hann bara sov tio minuter. Jag vart bitter.
Åker in till stan och möter upp Mimsan, självklart går vi till Donken. Nuförtiden går vi inte dit för att äta, utan för att vi känner halva personalen tack vare att i är där 5/7 kvällar i veckan :P Detta lönar sig ju också. Jag skulle nämligen köpa en chickenburger (dom kostar tio kr), och eftersom det var Purre 2 i kassan så fick vi varsin dricka plus en till burgare heeelt gratis! Perfekt haha! Roligaste var när jag skulle ta maten och gå.

Purre 2: Tack så mycket då tjejer!
Jag: Tack schäääälv (jag lät precis som sean banan)

och det var inte ens meningen att jag skulle låta sådär så det vart ju massa garv på de med. så har ont i magmusklerna nu haha.
sen åkte vi iaf hem till mimsan. jag somna!

idag då, jo skolaaaan! en lektion. tråkig multimedia där jag ska göra min egen hemsida. det hade ju vart kul om jag haft lite idéer och inspiration men det är tomt! nada!! men får väl försöka hitta på nått.

och efter deeeet. så var det fika med mimmi på vårat mysfik i gamlastan. sen stadsbibblan en stund och sen åkte jag hemmåt. men på bussen smsar jag med sarah, och hon undrar om jag vill komma hem till henne och gosa. självklart nappar jag, så det vart hur mkt gos och hur mkt mys som helst :) kom även på att vi ska dra till thailand nästa nyår. kommer bli naaaaajs!
blir en satans massa resor för mig nu!
paris maj 08
nånstansutomlands minst en gång sommar 08
och thailand jul/nyår 08

får se om jag har råd med alla men det hoppas jag :)

nåja, tack schäääälv for your attention ;)
puuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssss


RSS 2.0