Torsdag.

Idag har varit en så skön dag. Eller har iofs varit ganska så trött hela dagen men det är niget att prata om :P
Idag har det blivit att plugga hela dagen, har en massa jag behöver göra klart till imorgon så det har vart speed här.
har suttit vid datorn och skrivit hela dagen så har träsmak i rumpi haha :P
Igår var det skola, hade provet i filmkunskap och det gick bra! Fick VG så nu har jag ett klart VG i betyget, nice!
Sen efter det skulle jag åka hem till Carro och hämta en grej, sen möta pappa för att få grejer till min resa och sen hem och plugga. Men eftersom min pappa är så förvirradså blev det inget igår så då stannade jag hos Carro och pluggade lite där. Självklart såg vi på Eva och Adam! Den är såå bra haha :D
På kvällen skulle vi dela ut hennes tidningar och denna gången var det även telefonkataloger som skulle delas ut.
Jag: Men titta, det är telefonkataloger som ska delas ut också, skoj!
Carro: (Med upprörd röst) MÄÄH! Varför har inte vi fått hem någon?
Jag: Men PUCKO! Det är ju du och jag som delar ut dom, dom kommer ju nu!
Hahahaha så smart är min lilla vän! Brainie!

I helgen ska jag jobba och göra lite annat kul! Ser fram emot det! Yay!
/M


Tisdag.

Wow, nu har det hänt grejor. Jag ska på Snook konsert! Fattar ni? Äntligen får jag gå på en riktig konsert med dom! Dom spelar uppe i Boden så då tar jag två flugor i en smäll och hälsar på släkt och vänner när jag är där. Ska bli riktigt kul att se dom! Måste ju berätta om min Turkiet resa ;)
Jag åker på fredag den 8e så jag hinner nog inte gå på min skolavslutning. Men det gör inget. Min klänning som jag hade tänkt köpa var ändå slut :( så då tappade ag allt jag hade taggat upp. Så då får jag resa lite, ska bli kul! Jag gillar ju som sagt lite miljöombyte.
I söndags så var jag ju och shoppade med Ajja, fick med mig tre klänningar och tre par örhängen så det var lyckat :)
Igår var det skola, sista filmkunskapslektionen, och den kunde inte slutat segare. Såg på en samurajfilm från 60talen. Det kan ju bara misslyckas! Och det gjorde det.
Sen idag har jag vart hemma, hade idrott men alla mina kläder är i tvätten så då blev jag grining och sket i hela grejen :P Måste ändå plugga massor idag. Har två prov och en inlämmning imorgon, sen är det inget mer plugg på heela sommaren, skönt!


        

Söndag.

Idag ska jag in och handla lite med Ajja. Jag ska försöka köpa den underbara klänningen som jag hittade för några veckor sen, lönen har ju kommit nu så ;)
Igår blev det hyfsat lugn dag/kväll, var såå jävla trött. Vid 20-tiden åkte jag in till Winbergs där Ajja och Sara jobbade, så hängde där medansdom stängde. Hann också med att träffa både Carro och Madde så det var skitmysigt :)
När Ajja var klar med jobbet åkte vi hem till henn och kollade på Dude where's my car igen, denna gången gick den på tv. Den är galet kul :)

Veronica Maggio - Nöjd.
Den låten passar verkligen perfekt in på mig, börjar faktiskt undra om hon inte har använt mig som inspiration eller något :P Bra är låten i alla fall!

Mer musiktips:
Nikola Sarcevic - Lovetrap
John Mayer - Clarity
Petter - Fredrik Snortare och Cecilia Synd
Dom här låtarna gick varmt i iPoden under semestern för min del!

/M


Back home !

Weei, jag är hemma igen! Det är faktiskt skönt, här hemma har man allt. Man orkar ju inte bara ligga och sola hela dagarna :P
Resan har varit helt fantastisk och jag har mött helt otroliga människor och varit med om så mycket kul.
Det började med att vi åkte hemifrån 3 på natten förra lördagen, så lite trött var man ju. Flygresan gick galant, lyckades dock itne somna men men. Kom fram till Turkiet och det var supervarmt! Åkte vidare till hotellet och det var skiiitfint verkligen, rummen var helt kanon också. Jag delade rum med min bror och man fick varsin feeet dubbelsäng så det var ju ganska så trevligt ;) Sen var det bara att glassa och sola, bada shoppa och njuta hela veckan. Vi hade valt en all inclusive resa så all mat och dryck ingick, vilket innebar att jag blev kär i Pina Colada. MUMS! Det var verkligen sjukt gott, är galen i kokos. Hade lämnat mobilen hemma så kände ingen stress överhuvudtaget på hela veckan.
Åkte även vattenskoter på Medelhavet med pappi, vilket var grymtkul! Shit vad det gick snabbt :P
En annan "rolig" grej som hände hände typ 5 dagen. På våran resort hade dom vad dom kallade för Animation team och det var då en grupp killar och tjejer som stod för alla aktiviteter som man kunde göra där. Så på dagen hade dom gått runt och meddelat alla att dom skulle ha en tävling på kvällen,  Miss Renaissance (hotellet hette Renaissance) vilket innebar att dom skulle utse bästa kvinnan på resorten. Dom hade verkligen varit på mig flera ggr att jag verkligen var tvungen att komma och kolla så jag kände lite på mig att det inte skulle gå som jag ville. Men jag tar med mig familjen och går dit iaf, jag trodde att dom redan hade deltagare så då var det lungt. Men när showen börjar så säger "programledaren" att dom nu ska hitta sina deltagare. NEJ, tänker jag. Så ser jag en kille ur Animation team som jag gått och småskojat med hela tiden, att han springer rakt emot mig och drar upp mig på scenen. Då var det försent att backa ur. Jag blev så sjuuuukt nervös, aldrig vart så nervös faktiskt. Det satt typ 60-70 pers i publiken. Så säger han programledaren att det ska bli lite småtävlingar vi 5 tjejer ska genomföra. Det första är att vi ska sjunga. När han säger det så stannar mitt hjärta och jag är övertygad om att han skojar, för jag sjunger inte offentligt. Men han skojar inte och tjejen innan mig går och river av värsta låten. Sen är det min tur och jag är helt blockad i hjärnan, så jag kommer inte på en enda sång. Nada. Men så är det några smålulliga svenskar i publiken som skriker - Små grodorna. Och eftersom jag inte kommer på ngt annat så blir det den. HEMSKT!!!
Sen blir det fler förnedrande tävlingar innan det tillslut avgörs, jag vann inte, tur nog :P utan en rysk tjej med hela släkten på plats :P Så här i efterhand kan jag tycka att det var lite roligt, men då höll jag helt ärligt på att dö. Haha.
    Hann också med en del shopping, blev lite smått och gott.  Utanför vårat hotell så fanns det en låång gata med en typ marknad på. Det var iaf massa småbutiker med turkar som skrek och drog i en för att man skulle köpa deras varor. Var iofs ganska kul, speciellt en kille sm sålde skor. Han satt jag och pratade med en halvtimme, han bara babblade på och jag kom inte därifrån ^^
Turkarna kunde heller inte säga Maria så det blev Marila, Marilja och Marina. Haha,  verkligen inte en enda människa fick det rätt.
Men det var som sagt helt underbart och jag är såå nöjd. Är jättebrun nu inför sommaren också så det är ju kul ;)
Nú ska jag åka och hämta min vovve som bott på hundpensionat hela veckan, saknar honom så!
(M

Slurp.

Jag har gått och kärat ner mig! Okej inte på riktigt men jag är riktigt förtjust i Paolo Nutini. Han är såååå söt och han sjunger sååå bra! Snälla gör så att han kommer till Sverige!
Måste ha ett litet marathon med bilder på sötnosen, hur kan man vara så het i alla lägen?

                                189018-19
 
      
     
Damn good baby ;)

Ska inte på konsert ikväll, Mika har ställt in :( så det blir inget med Waxholmarna. Har för mycket att göra. Men det gör inget, jag får träffa dom när jag kommer hem istället.

Så har ni inte hört något med Paolo så lyssna in er. Ni kommer bli fast!

/M

Fredag.

Weei, imorgon åker jag :D Kan knappt vänta. Håller på att packa för fullt nu, ska försöka att inte ta med mig så mycket, och än så länge går det bra. Det enda jag är lite halv om är att Madde har en kjol som är min och jag skulle verkligen behöva den men hon är inte hemma, Aj aj aj!
Veckan har varit skön.
I ondsdags så var det skola, och på foto lektionen skulle vi visa upp våra foton, dom  med händerna. Mina var ganska bra, inte helt nöjd. Men fick mycket bra respons så tror att jag är lite för självkritisk. Efter det så var det mer skola, mediakommunikation där det bara var allmänt oseriöst.
Sen åkte jag hemmåt, mötte upp Carro på bussen, vi åkte hem till mig och hämtade lite saker, åkte och köpte äppelpaj, hem till Carro och glassade.
På torsdagen behövde jag handla en del saker inför resan, men visste inte om affärerna var öppna. Men vi chansade och åkte in. Blev ett par örhängen, hörlurar och en bikini. N'är vi var klara med shoppingen åkte vi till Noemis hotell igen. Där satt vi i baren och snackade lite skit.
Jag råkade också göra bort mig lite, eller så farligt var det itne men :P
Carro: (med hyfsat låg röst) - Juste, en gång när jag var här så såg jag nog han Fabbe, han som är tillsammans med Victoria Silvestedt.
Jag: (med ganska hög röst) - Neeej, men det är ju han Fadde, han som är tillsammans med Linda Rosing.
Carro: Ah, så kanske han hett jaa.
Jag: Ah, Fadde, Linda Rosings kille, han sitter typ i finkan nu, stackarn (skratt)
Efter ca fem sekunder vänder jag mig om, och vem fan står inte där då om inte Linda Rosing.
Jag till Carro: - Där är hon ju förfan, varför sa du inget?
Carro: Men varför tror du jag satt och ryckte med nacken, tillfällig tix eller?
Och eftersom hon stog preciiiis bakom mig så hade hon ju hört allt jag sagt. Pinsamt :P

Sen åkte jag och mötte upp pappa och bror eftersom vi skulle se Spiderman 3, den var riktigt bra! James Franco är ju het :D

189018-16


Nej nu måste jag fortsätta packa. Ska på Rix FM festival ikväll med Waxholmarna och har maaaassa att göra innan dess. Så ikväll ska jag äntligen få se Mika  <3, han är sååå bra!


Seee you!

/M


Skönaste tröjan.

Den här tröjan är verkligen såå cool och jag ska köpa den så fort jag får mina pengar ! Yay :D

               
                         189018-15

Tisdag.

Åh, vad det var roligt på teambuildingen. Dagen började med att jag mötte upp Matilda på tunnelbanan och sen åkte vi ut till Farsta strand. Där fick vi vänta ganska länge, men det var inga problem för vi käkade glarre och glassde mest ;) Sen kom alla andra från klassen och vi blev hämtade av några brandmän ( inte heta som man då kan tro, men dom var jävligt sköna) sen så kom vi fram och fick chilla med en fika innan vi fick gå och ta på oss riktiga brandmannakläder. Självklart var allt för stort, så alla vi tjejer såg ut som små tält. Min jacka gick en bra bit nedanför knäna på mig ^^ Men det spelade ingen roll. Det var roligt iaf! Sen fick vi hålla på och göra massa sammarbetsövningar hela dagen, och det gick skitbra! Alla var verkligen med och taggade, även dom som inte brukar vara det. Så det var roligt. Brandgubbarna var i skönaste laget. Dom började snacka lite negativt om Zlatan, och självklart hänger jag på en sådan diskussion, så efter ett tag började dom kalla mig för Zlatan,lite flummigt men också skitkul :D Nej, hela dagen var verkligen roligt!
Sen kom jag hem och har vart och fotat lite, även denna gången fick Ajja vara modell. Idag så skulle jag fota hennes händer. Vi har fått i slutuppgift i foto att plåta två bilder på ett par händer, varav den ena bara ska vara på händerna och man sedan på bild nr 2 ska lägga till något som ändrar hela känslan i bilden. Jag valde att lägga en kniv i hennes händer. Bilderna blev bra, hoppas nu bara att dom förmedlar den känslan som jag vill få fram.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker :) Weeeei! Imorgon är det fullt upp i skolan hela dagen, sen på kvällen ska jag vara med Carro. PÅ torsdag blir det sista minuten shopping med Matilda, och på fredag ska jag eventuellt jobba, annars packa hela dagen. och på kvällen blir det in till Kungsträdgården med alla Waxholmare. Det är Rix FM gala, inga vidare artister förutom Mika och han vill jag verkligen se för jag missade ju sist han var här :/ Så det blir skitbra ! Då kanske jag kan släppa att jag inte får se Snook på lördagen :P

Aja, nu ska det hinnas med en massa innan Desprete Housewifes börjar ;)

/M

Måndag.

Idag har det varit en bra dag. Började skolan 8.20 och hade då foto. Där skulle vi ordna med våra bilder som vi har tagit under terminen och sammanställa det lite mer. Vi ska ju också göra en bok så det skulle man också ordna. BIlderna som jag tog på Jocke o Ajja blev jättefina i svartvitt, fick jättemycket uppmuntrande kommentarer så det var roligt :)
Efter det hade jag filmkunskap där jag skulle göra prov, pluggade ju en del igår så hoppades att det skulle gå bra. VIlket det gjorde, fick VG så det var kul! När jag var klar med provet satt klassen och kollade på en gammal Beck - Mannen på taket. Den verkade lite halvseg så jag la mig bekvämtpå bänken och råkade somna, woopsie ;) Det har faktiskt aldrig hänt att jag somnat på en lektion så jag tyckte mest att det var roligt. Läraren blev inte överlycklig men men.
Imorgon ska min halvgrupp av klassen till Farsta Strand, till brandförsvaret dör och göra en massa gruppövningar hela dagen. Det ska bli kul faktiskt, alla som har gjort det säger att det är roligt, så det ser jag fram emot :) Sen är det ju skönt att få lite omväxling!
That's about it!

Take caare!
/M

Söndag.

Kom hem för ett tag sen, vi var tvugna att åka från Norrtälje kl 10 eftersom Ajja skulle jobba. Vi somnade väl runt två igår men var ändå uppe vid halv nio imorse, konstigt faktiskt ^^
Gårdagen var helt kanon. Kommer fram vid 1 tiden så vi  chillar lite gran innan vi sätter igång med plåtningen. Det skulle ju vara lite "spök-tema" så dom sminkades med svart runt ögonen, lite sotigt sådär, vart skitsnyggt.
Bilderna vart skitbra, är verkligen så sjukt nöjd! Så tack för hjälpen guys ;)
Efter allt hårt slitande så var vi hungriga som djur och våra pizzaceller skrek efter mat, så sagt och gjort. Vi gick dom 2.5 km till bussen och åkte till Hallstavik och käkade pizza och handlade gott. Men jag mitt klant, hade mosat rumpan när jag ramlade under plåtningen ( stog på en spetsig sten och halkar ner och sätter mig med världesn duns rakt ner på stenen AJ!) kunde knappt gå^^ Men det var roligt iaf.
Sen kom vi tillbaka hem till Ajja och chillade med lite vattenpipa, poker och Freppa och Chrille innan vi kollade på schlagergrejen, måste säga att alla låtar sööög. Men jag diggar Sveriges låt! Fyy så bra den är, jag blir verkligen sjukt glad av den. Och vilken show dom gjorde. Sen tycker ju jag att Ola Salo är såå snygg.

                                                               

Inte snygg som en snygging, han är bara snygg, hela stilen, attityden allt. Verkligen grym! Sen var det ju tråkigt att vi hamnade så dåligt. Men skitsamma.
Sen flöt kvällen på och vi chillade rätt mkt. SKÖNT!
Sen idag då så åkte vi hem tidigt och nu blir det plugg för hela slanten, har filmkunskapsprov imorgon som jag egentligen skulle gjort förra veckan. Så det är bara att sätta igång!

Juste, jag, Ajja och Jocke kom på ett nytt ord. Det är bland det smartaste/roligaste jag hört.
                                   Klisterjenka = Frimärke
Så det är frittfram att börja använda det nya smarta uttrycket ;)

/M


Lördag.

Nu ska jag åka upp till Norrtälje för att tillbriga helgen med Ajja och Jocke hos Ajjas mamma. Ska bli skönt att komma iväg lite. Huvudandledningen att jag åker iväg är att dom två ska få vara mina modeller för ett fotoprojekt jag håller på med i skolan. Har massa inspiration, så hoppas att bilderna blir bra :) Lyckades efter typ 10 minuters övertalande charma till mig en kamera i skolan igår, ibland känner jag mig bra ;)
önska mig lycka till!

See you!
/M

Veckans.

Hittade en rolig veckans lista hos Matilda, så tänkte att jag också skulle göra den, så here you go ;)

Veckans tv-program -
Sverige dansar och ler, är ikväll 21.55.
Veckans låt - Everlong by Foo Fighters
Veckans artist/er: Snook, som ska spela i Kungsträdgården 19 maj :( Kul att dom kommer igång med spelandet men tråkigt att jag inte kan se dom.
Veckans film: Step Up
Veckans musikvideo: Justin Timberlake, My Love - Lite gammal men så sexig!
Veckans tråkigaste: Två prov denna veckan.
Veckans sorgligaste: Vädret, usch!
Veckans roligaste: Jag hittade en så fin klänning :D
Veckans skrattanfall: Dygnet runt ^^
Veckans köp: Inte än, men klänningen och dom skorna jag ska ha.
Veckans mat: God?!
Veckans sjuka: Fortfarande lite småsjuk.
Veckans upplevelse: Gästtalaren om droger. WOW!
Veckans lycka: När jag fick låna kameran av skolan, annars hade jag vart såå körd!
Veckans sms: Ett sött från Carro


Torsdag.

Jag är ledig idag, weei! :D såå skönt! Somnade innan 19.00 så är helt underbart utvilad. Vaknade vid 9 idag så har spvit i 14 timmar. Det var verkligen år sen jag sov så länge, men helt fantastiskt skönt faktiskt!
Idag blir det mycket plugg, prov imorgon och prov på måndag. Men det får bli lite senare idag för nu ska jag och Madde åka och hyra en film, vi har några alternativ så det blir säkert bra!
Har också fått veta att det jag kanske inte kan plåta i helgen, ska låna kamera av skolan och alla treor har fotoutställning så dom går före på listan. Och kan jag inte ta dom här bilderna är jag ganska körd i den här kursen känns det som, har inga bra bilder att visa upp. Men håller tummarna! :)

Nu måste jag springa iväg, ska hinna gå ut med hunden innan jag sticker också!
/M

Tisdag,

Idag har varit riktigt bra. Var i skolan idag för första gången åp nästan en vecka. det är alltid kul att komma tillbaka :)
Vi hade temadag idag, alkohol och droger. Så vi hade en gästföreläsare, Calle 45. Så jävla bra talare, verkligen intressant och lyssna på. Hade lätt lunnat lyssna på honom hela dagen. Han berättade hur han hamnat i sitt missbruk och grejer, sjukt intressant. Han fick en verkligen att tänka till lite extra. Efter skolan sen åkte jag och Matilda för att kolla på skolavslutningskläder. Visst vi är tidigt ute men det är lika bra, annars står man där i sista minuten med bara trasor. HIttade iaf en helt underbar klänning, en vit tubklänning i ett material som liknar siden med en rosett i midjan. Såå fin! Precis vad jag hade tänkt mig! Så nu måste jag bara vänta på att lönen ska komma den 25e så jag kan köpa den. Både jag och Matilda hittade även varsit par skor också, båda helt underbara! Så nu är det klart iaf. Ska bli skönt med sommar, förhoppningsvis jobba mycket och få massa pengar, naooojjs ;)
När jag sen kom hem hade mamma bakat, bullar och någon sorts kakor, smask! Gick sen ut och träffade Ajja ett tag och hon visade sitt nystädade hus, fiiiint var det ;) haha. Planerade också lite inför helgen, ska plåta henne och jocke uppe i norrtälje, tror det kommer bli riktigt bra också! Fick också skivan med våran film som vi spelade in för några veckor sen, så hysteriskt rolig! Det är det bästa jag sett faktiskt xD Daamn alltså!
Juste, när jag var där krossades mitt hjärta också. Hörde på radion att Snook ska spela i Kungsträdgården den 19e maj, precis, samma jävla datum som jag åker till Turkiet, vilket innebär att jag inte kommer kunna se dom. Detta är heartbreaking på rikigt :'( deras första riktigt stora spelning på huur länge som helst och jag missar det. Iofs så ska jag ju inte klaga eftersomjag kommer ligga på playan och chilla järnet så är det sugigt i alla fall! Ska skriva till NRJ och kräva att dom byter datum på skiten :P

Aja, har precis kollat på "Never been kissed" på 3an, ganska bra tycker jag. Romantisk! ;)
Nu ska jag sova för jag ska upp skiiittidigt imorgon ;)
Så hörs senare!
/M

- juste, har bytt layout, vet inte riktigt vad jag tycker om den. men jag var hemskt trött på det där gråa ^^ så får se hur det känns med det här nya -

Sverige dansar och ler.

Kollar på det just nu, faan vad det är roligt!
Samma som 100 höjdare!!! det är också sjuukt roligt, jag har nog tråkig humor men jag älskar verkligen dom där programmen. Tack kanal 5, nu kommer jag leva lääänge, har skrattat så sjukt mkt åt dom programmen. Love it <3

Rekomenderar det starkt!

later
/M

Måndag

Hemma, sjuk fortfarade. Sjukt seg dag. Såg faktiskt fram emot att få gå till skolan, hade foto på morgonen. Men nej, nu hade jag feber på morgonen igen :/ UschUschUsch!
Har kollat lite på tv idag, vart ute en sväng med hunden. That's it ungefär. Roligt va?

En del människor är ju så jävla roliga. Att dom aldrig kan ändra på sig, samma sak hela tiden. Hur är det möjligt? Fast man får sig ju ett gott skratt iaf tack vare dom här människorna.

Imorgon trodde jag att jag hade idrott som vanligt, men nehepp. Ska ha någon tema-dag om knark och droger sånt där. Jippie ^^

/M

Zlatan statistisk nr1.

Jag kan det mesta om han. Men statistiken suger jag på. Måste plugga på. Så här kommer lite statistik från hans seriefotboll.

SäsongLagMatcherMål
1989/99Malmö FF61
1999/00Malmö FF2612
2000/01Malmö FF83
2001/02Ajax276
2002/03Ajax2513
2003/04Ajax2213
2004/05Ajax33
2004/05Juventus3516

Söndag.

Jag är fortfarande sjuk. Eller nu är jag mindre sjuk och har ingen feber men hostan och snuvan är kvar. Fast jag mår ändå ganska hyfsat faktiskt!
Idag har jag städat såå mycket! Har städat hela mitt rum! och då menar jag verkligen grovstädat, finns inte en kvadratcentimeter som inte är ren. Känns skitbra :D orkade till och med sortera alla mina skivor som jag har tänkt att göra i flera år, så nu äntligen!
Har ju kommit på att jag har prov imorgon också :S har ju aldrig prov så har nästan glömt bort hur man pluggar ^^ nej så illa är det inte men jag är ju inte speciellt taggad kan jag säga! Det är i ämnet filmkunskap, provet är på filmer efter andra världskriget (?) och jag gillar ju inte gamla filmer speciellt mycket så det blir säkert ett lätt match ;) eller nått^^
Igår blev det en sväng på stan, var b.la. och kollade på Sally Manns utställning på kulturhuset, i fotoämnet så ska vi gå och titta på två utställningar och sen ta två bilder inspirerade av det vi sett, så nu tror jag att jag har en del ideer. Det ska vara svartvitt iaf, sen får vi se lite hur det blir. Ska nog åka upp till Norrtälje och fota nästa helg. Behöver ett lite "ruffigt"skogsställer typ :P kommer nog bli skitbra!
Nåja, nu måste jag dyka ner i filmkunskapsboken :S fyy säger jag bara!

Och juste, det är ju OC ikväll, tror att det kan vara sista avsnittet idag. Spännande!! Sen är det säsongsavslutning på parlamentet också :( det sög ju! Men men :)

Take care!!
/M

80 saker du behöver veta om mig

 
 
Vad är ditt mellannamn?Susanne
Hur stor är din säng?Vanlig 90s
Vad lyssnar du på nu?Inget
Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt mobilnummer?5648
Vad åt du senast??Oliver
Senaste personen du kramade?Carro
Hur är vädret just nu?Halvsoligt, typ ^^
Senaste personen du pratade i telefonen med?Carro igen, vi pratade tills vi sågs
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?Öh, helheten?
Favoritsmat?Gillar grekiskt
Vill du ha barna?Inte i nuläget iaf.
Dricker du?Sure do ;)
Någonsin blivit så full att du inte kommer ihåg hela kvällen?Kommer inte ihåg, bad sign? ;)
Hårfärg?Brunett
Ögonfärg?Bruna
Använder du linser/glasögon?Nepp, never
Favorit högtid?Jul tror jag. Tomten är ös ;)
Favorit årstid?Sommar
Har du någonsin gråtit övern en kille/tjej?Nej, varför ska man?
Senaste filmen du såg?Bond, Åskbollen :P
Vad läser du för böcker?Helst självbiografiska
Piercings?Öronen
Favorit film?Heartbreak Hotel, Pearl Harbor
Favorit fotbollslag?Gillar många, AIK, Inter, Milan och Man United
Vad gjorde du innan du började med den här listan?Försökte förstå mig på Photoshop :/
Har du några husdjur?En hund, Jack
Hund eller katt?Hund, skulle inte banga på en kisse men :P
Favoritblomma?Ros tror jag.
Har du någonsin älskat någon?Ja, det är klart
Vem vill du träffa just nu?Nu och jämt Zlatan ;)
Har du någonsin använt en pistol?Nepp
Gillar du att flyga?Ja, gillar lyftningen speciellt
Höger eller vänsterhänt?Höööger
Om du fick åka någonstans just nu?Någonstans där det är annorluna
Saknar du någon?Nej, inte nu
Har du någon tatuering?Nope, inte det heller
Tittar du fortfarande på tecknat på lördagsmornarna?Nej, då sover jag ju!
Döljer du något från någon?Faktiskt, en hel del ^^
Är du 18?MEN NEJ! Oktober!!!
Vad har du för bakgrundsbild på mobilen?Älskling, Zlatan alltså ;)
Fick du tillräckligt med sömn inatt?Ah, det var ganska lagom
Vad var det första du tänkte på imorse?Vem det var som ringde och väckte mig ;)
Vad har du nära sängen?Min stereo
Grillat eller stekt?Grillat
Vad gör dig unik?Jag kan nog mest om Zlatan än någon annan, inklusive han själv ;)
Är du rädd för mörkret?Nja, no big fan
Favoritställe?Överallt där det är roligt
3 saker du inte kan leva utan?MIN PLATTÅNG, musik och vänner
Favorit låt?Har iofs tjatat ut den men Snook - Längst fram i taxin
Vad är du rädd för?Kommer inte på något just nu men säkert massor
Givare eller tagare?Tror jag är lite båda, men tagare av mina föräldrar ;)
Smeknamn?ia, pia, pizan....
Pappas mellannamn?Jan
Mammas mellannamn?Anna
En sak du skulle ta med dig till en öde ö?Min iPod
Favoritreklam?Felix, såå jävla roliga!
Mobiloperatör?Comviq med nada mottagning :P
Första sak du skulle rädda i en brand??Min plattång tror jag.
Favoritfärg?För svårt, gillar många på olika saker.
Vad har du alltid med dig?Nycklar, mobil, busskort och iPod
Vad ville du bli när du var liten?Typ frisör, kock. Dock ligger dom planerna på is nu!
Vad gör du när du ser att klockan är 22.22?Om jag kommer ihåg det, försöker önska mig något, Jag är tönt jag vet ;)
Färg på dina sänglakan?Vitt med små röda hjärtan på ^^
Vad tänker du på innan du går och lägger dig?Maaaassor med saker, det är därför det tar så lång tid att somna! haha

Fredag.

Åh, idag har jag fått två älsklingar! Fick en ny plattång, visserligen inte en sådan som jag hade men efter att ha testat den här nya är jag supernöjd!
Har också fått två par nya skor, varav det ena paret var dom fina jag bloggade om förut! Så äntligen har jag dom! Köpte också ett par vanliga svart tygskor, helt ok!
Hann också köpa lite smink, ett par leggins och ett par badshorts.
Så dagen har varit lyckad, förutom att jag har hög feber och både ögon och näsa rinner. Men men, ska antagligen in till stan imorgon, ska försöka köpa ett par nya iPod hörlurar då, mina är paj. hahha känns som att mycket går sönder för mig (A) får väl bli lite mer försiktig i framtiden.

Nu ska jag göra något vettigt, troligen kolla på tv ^^ men det får man faktiskt göra när man är sjuk! ;)

Take caare! PUSS!
/M


You think you have a bad day?

Det är inte så hemskt egentligen, hörde uttrycket på tv bara och fastnade för det.
Fast det är ju inte på topp heller. Mår verkligen skit. Över 39 graders feber har jag :( och min förkylning ger sig inte. Jag börjar nästan också tro att jag är allergisk mot något, med jämna mellanrum börjar det svida som satan i mina ögon. Det har aldrig hänt mig förut, så det är ju väldigt konstigt. Hoppas bara att det inte är pollen, eller jag vet bara att man blir snuvig av det, vet inte vad mer som händer. Får kolla upp det här.

I helgen skulle de hända jättemycket roligt men jag kan nog inte gå utanför dörren :( inte som jag mår nu iaf. Det går inte att sova heller så skulle jag gå ut skulle jag vara en zombie, garanterat.
Måste ju åka och handla med mamma inför resan också. För det första måste jag köpa en ny plattång. Ojojoj, vad jag saknar min älskling. Sen måste jag köpa skor, sommarkläder, badkläder, en massa grejer måste jag hinna köpa. Nu är det bara två veckor kvar. Men jag hinner, hoppas jag (A)

Åh, igår var det Kyle XY på tv. Det är sjuukt bra! Gillar egentligen inte science fiction, men det där är verkligen lagom mycket. Perfekt! Torsdagar kl 20.00 på kanal 5 ;)

                                                                       

Aja, nu blir det frukost med mamma.
/M

Torsdag.

Nu har det gått en hel vecka sen jag bloggade. Har inte haft tid eller ork. Mest beroende på att jag inte var hemma från fre-tis och sedan för att jag gått och blivit extremt jävla jätte sjuk. Kan knappt andas, hostar som aldrig förr och är varm som ett strykjärn. Fy och spy på det!
Det har ju hunnit hända en hel del så tar det väl från början.
Fredag: Jag och Carro skulle ju sova hos Noemi hela helgen. Det visar sig också att Alex tänker göra oss sällskap. Så vi går och köper lite mat, går hem och lagar och sen käkar vi. Sen kommer Sandra över och vi kollar på lite film. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle sova där då också, men jag kände att eftersom jag skulle jobba tidigt på lördagen så var det lika bra att åka hem och sova. Så det gjorde jag och det var godnatt.
Lördag: Började jobba kl 11.00. Varje gång innan har jag känt mig lite nervös, så även då. Men det gick skitbra tycker jag. Jobbade till nästan 20.30 så hann ju vara med om det mesta. Så nu känns det som jag har kläm på det hela, can't wait until next time ;) sen gick jag till Noemi och slökollade på film med Alex och Carro. Var såå trött. Godnattigen.
Söndag: Vi soov länge, hade en riktigt soft dag med en massa filmtittande och sånt. Sjukt skönt! PÅ kvällen skulle vi till Carros pappa på middag, var riktigt smarrigt. Sen åkte vi tre hem tilloss igen och kollade på Spiderman 2 och Valiant medans vi somnade ^^
Måndag: Detta var ju valborg, egentligen tycker jag att valborg är rätt överskattat så vi hade planerat att ta det rätt lungt och så. Idag fick man pengar också, så Carro skulle betala middagen som vi skulle äta senare, Alex skulle även hem till sig. Så vi gick och shoppade mat på Konsum för typ 300 gången den här helgen. Det blev lax och pommes frites ^^
Hann även med att träffa Jocke och Ajja en snabbis, så då fick jag reda på att hon skulle på fest i Waxhom med alla Waxholmarna, då blev jag ju sjuukttaggad!
Jag och Carro gick hem till oss och tittade på "Ihennes skor" som var seg som sjattan. Efter det gjorde vi lite mat och det blev faktiskt delicious! Carro var inte så taggad på fest och tog därför dit Filippa så att dom kunde ha en skön myskväll. Jag o andra sidan hade bestämt mig för att gå på festen, så jag mötte upp några stycken runt nio snåret och sen gick vi till Fredde som hade festen.
Kvällen var hyfsat lyckad, bara det att det blev en massa bråk som det alltid ska bli när folk är fulla. Freppa fick en rejälspark mellan benen av nångon fet gammal pundare, och Danne och Vikke började bråka rejält med några förbipasserande. Så det var ju rätt tröttsamt. Iofs så klararde sig alla hyfsat bra ur det, så det är lungt nu.
Kom hem till Carro vid halv 5 ungefär och möttes av en sovande Baggan. Blev en del babblande från min sida innan vi somnade vid 6, då var jag trött! Godnatt!
Tisdag: Vaknade trött och rejält bakis vid tolv, skulle hinna städa hela lägenheten innan Noemi kom hem. Det tog typ skitlänge och var skitjobbigt :P
Efter det åkte jag med en del av Waxholmarna och käkade bakis mat på Il Castello. Smask! Sen var det bara hem och nästa stupa i säng eftersom det var skola dagen efter.
Onsdag: Åkte tidigt till skolan för att ha foto i 4 timmar. Vi skulle fota vårtema. Så jag, Emma och Elin åkte hem till Emma och drack te och käkade mackor medans vi fotade lite. Himla mysigt :)
Sen efter lunch skulle vi ha mediakommunikation där jag och Wilma och Matilda skulle fortsätta med våran iPodreklam. Men lektionen var såklart inställd. Så vi satte oss och deppade lite vid några datorer och Matilda skulle visa lite bilder på Vanessa Ann Hudgens. Så vi klickar in på hennes hemsida och möts av minibilder på Matildas älskling Zac Efron och Vanessa på stranden. Dom har åkt till Hawaii på semester på tumanhand och är nu officiellt ett par. VI bröt ihop! Eller mest Matilda då eftersom det är hennes älskling! Det låter så jäkla fånigt men har man en celebritycrush så har man! Honey, du vet iaf att jag vet hur de känns ;) HAHAHA!
Efter det  åkte jag hem, och började bråka med mamma igen förstås, varför inte? Och till råga på allt hade min ÄLSKADE platttång percis pajjat <3 (okej, det där låter också fult men det är min viktigaste ägodel!!) så var ju lite ledsen så jag åkte till min älsklings Carro och spenderade kvällen där med henne och satt och dreglade över fotbollsspelare hela kvällen. Det var ju nämligen Champions Leauge semifinal. Milan - Man Untied. Visste faktiskt inte riktigt vilka jag hejade på. Gillar båda lagen mycket. Men det slutade med Milan vann och det var ju kul! Så nu möts Liverpool och Milan i Athen snart. Skoj!

Och idag är jag ju då sjuk! Var ändå ledig idag så det gör inte så mkt på det viset.
Nej, nu ska jag gå och vila lite. Vill bli frisk till helgen, man vet aldrig vad som händer.

So soo long!
/M

RSS 2.0