Good Morgning

Sitter här och sminkar mig just nu. Ska in till stan och möta Mimmi :) Är på skitbra humör idag, solen skiner, jag ska träffa Mimmi och vi ska fixa hotell och biljetter. Känner på mig att helgen kommer bli ur mys. Kanske ska träffa I idag också. Var rätt länge sen nu :/

Hade ju namnsdag igår, woho ;) Fick ett jättefint halsband av min söt farmor. Hon är dern enda som brukar uppmärksamma sånt där. Men igår hade även mamma gjort det så fick en tröja :) Och ska få ett par skitfina sommarskor också. Ibland går det bra :)

/M


Love



Okej, om man tar bort allt det överdrivet romantiska som att jag vill ha dina barn och kommer sakna dina kyssar och sånt så är den här låten mina ord till dig fru :)
Så mycket som vi har kvar att göra tillsammans, det kommer bara bli bättre och bättre <3

Torsdag

Igår var mysig. Åkte hem till Carro. Väl där vilade vi lite, käkade middag, kollade tv. Vilade lite till :P Sen spelade vi lite tvspel med hennes bror och hans vän. Eller okej, vi kollade på och jag fällde korkade kommentarer hoho.
Sen kollade vi på Eva & Adam som vanligt innan vi knöt oss.
Så idag var det uppe med tuppen, eller okej klockan tio. Men var rätt trött eftersom skön kis telefonterrade mig inatt haha.
Mötte mamma och sen åkte vi in till stan. Där shoppade vi lite, åt lunch och sedan begav oss till skolan.
Mötet var ju idag. Fick till stor del som jag ville, alltså att jag ska ta mina fem praktik veckor till att läsa upp det mesta jag missat. Det som inte var säkert om det gick att fixa var att jag ville ta bort några kurser, men det spelar ingen roll för mig. Jag tänker inte läsa dom iaf av olika andledningar som jag försökte förklara på mötet, men kvinnan var inte den mest tillmötesgående jag mött. En sån där människa som tror att hon är bättre än andra. Jag störde mig även på att hon försökte få mig att tycka att jag själv är dum i huvudet. Och det tycker jag inte så hon behöver inte lägga sig i. Men som tur var stuiderektorn med och han är jättesnäll så mötet gick bra till slut :)

Nu är jag hemma igen, precis tagit en dusch. Så ska knäcka lite innan jag sätter igång med mitt fixande. Ska klippa mig, tvätta och lite sånt.

Imorgon ska jag träffa Fru, saknar henne så oerhört när vi inte bor tillsammans. Blir inte riktigt samma sak :/ Men vi ska fixa som vi fixar allt annat. Imorgon ska vi förhoppningsvis köpa biljetter till våran resa!
Som sagt, kommer bli underbart att vara i en annan stad med bara Mimmi och alla våra nya vänner woho :D

/M

Onsdag

Nu har jag precis varit ute med hundarna, riktigt skönt! Dagen har varit bra, gick upp och käkade frukost med mor och bror. Sen har jag bara fixat, tagit det lungt och varit hundvakt. Helt skön dag :)
Har pratat med frugan och nu snart kommer Carro hit. Vi ska bara chilla ett tag här. sen åker vi till henne där det är FF ;) Woho vilken fest. Nej men det blir mys med film, och kanske tvspel och lite sånt. Var ju år och dar sen jag var där sist så det blir kul att komma tillbaka :)
Nu måste jag städa lite innan besöket.

Holler
/M

Sommar tack

Jag vill ha sommar nu nu nu. Trött på att gå i vinterjacka och vinterkänga.
Finns inget bättre än sommaren, och denna sommaren kommer bli grym. Jag och fru har en massa storslagna planer, can't wait :D

189018-88

/M

Mys mys mys

Åh, mysig dag idag.
Åkte in till stan för att möta frugan. Vi har ju inte setts sen i torsdags så det var underbart. Lunchade med en ceasar på John Chris. Ruggigt gott. Sen blev det lite shopping och Chai. Perfekt :)
Skitskönt att vara hemma förövrigt. Det är kul att vara borta men ändå skönt att vara hemma där man har allt.

Nu ska jag ta en power nap. En fet sådan. Sjukt trött haha.

/M

Road Trippin

Jag är fortfarande kvar på Gotland. Helt mysigt här. Synd att det nästan är storm, man blåser bort.
Vi ska åka hem imorgon, ska bli skönt. Har rätt mycket att göra där hemma. Packa upp, leta reda på skolböcker som jag inte använt sen i höstas. Mötet med syon blev ju uppskjutet igen, så ska nu dit på torsdag. Då är det ju inga människor i skolan, så blir skönt. Ska försöka få till en deal. Efter sportlovet är det fem veckors praktik. Och eftersom jag inte har någon praktikplats (om någon vill ge mig, fritt fram) så tänkte jag att jag kan ta dom där veckorna till att börja plugga upp allting som jag missat när jag inte vart där. Och vi snackar ju en hel del så jag tror att det kan vara nästintill nödvändigt om jag ska klara av det här. Men det borde ju gå :) Helt taggad också. Var så jävla länge sen jag pluggade att jag faktiskt saknar det. Jag vet att jag inte kommer säga det om en vecka men jaja ;)

Annars då? Jo, vill hem och träffa fru och I. Som segt utan.
Fru har ju fått jobb så det är perfekt, cashflow!
För vi åker till Göteborg 12 april :D




 
supersong

/M

Trippin

Senaste tiden, ja. Jag och fru har försökt komma in på releasefest. Det sket sig.
Vi har hängt med alv.
Mimmi drog till okänd ort, så jag lunchade med alv. Nervöst kan man ju säga.

Vi har flyttat från Fiskis, igår. Hann tyvärr inte hänga med sköna kisar därifrån. Men vi ska knäcka byn nångång så då får vi förhoppningsvis träffas:)
Nu är jag på gotland. Jag är där med familjen. Rätt mysigt faktiskt. Kan tänka mig att det är riktigt underbart här på sommaren,

Hahaha, fortfarande kul med frus tripp. Jag gillare :D
/M

Bebegim

Åh, det är så bra nu!
Livet leker!
Och idag var det alla hjärtans dag. Tycker egentligen inte att det är nått speciellt med den här dagen, men det har varit supermysigt iaf!
Vaknade med min fru, jag är förkyld så jag kunde inte andas. Vi hade massa mys hela morgonen tills vi åkte in till Slussen och mötte Stephie och hennes vän. En snabb chit-chat innan jag och fru drog vidare till T-Centralen där jag skulle träffa min sötnos.
Det var supermysigt och jag fick jättefina blommor och ett jättesött halsband :) Han är bäst <3 Han var dock tvungen att jobba idag så vi hann inte träffas så länge. Men det var supermysigt :)

Sen åkte jag hem till familjen. Kanske ska åka till Carro sen, får se. Jag är ju som sagt superförkyld :P
Förövrigt är jag och fru helt klockrena. Vi är kungarna av dammning ;) Bäästa!

I helgen blir det mys, vet dock inte var än. Men det löser sig, som vanligt!

<3<3<3
/M

Happy Days

Åh, livet leker.
Det är verkligen underbart att bo i Fiskis med Mimmi Vi har det hur mysigt som helst.
Bästa var när vi blev vän med Alv och hans vän Kändisen. Vi är glada att vi har dom nu :)

Sen har jag träffaf mysig grabb också. Han gör mina dagar! Jag tycker om allt just nu.

Och på torsdag ska jag och mor till min syo. Får skolan fixad och så :) Perfecto! Sen är det ju alla hjärtas dag då också, kommer bli mys. Först ska jag vara med I, sen med min fru :) Längtar!

Home

Jag är hemma idag. Yes, hemma hos päronen alltså. Kände för att åka hem och säga hej, få lite god mat.
Det har vart trevligt, myst med vovvarna och familjen framför Efterlyst.

Dagarna nu senaste tiden har vart riktigt bra, vi har gjort en massa kul.
Kommer dock bara ihåg igår, vi var händiga på dagen. Sen åkte vi till lijleholmen och chillade hos E ett tag (varför?!) sen åkte vi nog hem, gick och köpte godis med Casey. Sen tog vi nog det bara lungt.
Eller juste, vi träffade sköna kisar i stan efter E också. Jag gillade det. Vi får se hur det går. Vet inte om jag vil ha eller inte. Dock snyyyyyygg!
Men men, i helgen blir det nog chill med våra nya vänner från Fiskis kanske. Annars får vi se vad vi kan ordna. Lördag blir nog mys :)

/M

RSS 2.0