Last request

Idag har jag vart rätt så duktig faktiskt. Städat och tvättat, känner mig som en rätt händig tjej faktiskt ;)
Sen har jag också hunnit med att kolla på Prison Break <3 faan vad det är bra alltså. Helt galet, hur man kan få det så himla spännande. Mums :D Och just nu lyssnar jag på Paolo Nutini och Regina Spektor. Finns inga människor med bättre röster.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt, har lite olika alternativ. Men känner mig inte 100 % så kanske tar det lungt istället. Känns dock lite tråkigt eftersom jag åkte hem igår, men ändå rätt nöjd med det beslutet för jag var stööört trött :P Men jag vet att dom hade roligt utan mig så det är lungt. Skolan då? Jo jag ligger efter i det mesta faktiskt. Vet inte hur det gick till för jag brukar ändå vara hyfsad och inte ligga efter, men nu gör jag fan det i allt :/ liiite jobbigt. Men ska ta tag i det där. Måste bara orka.
Och nu är det bara en vecka kvar :D Faaan vad kul det ska bli! Och jag vet att jag tjatar om det, men jag har verkligen längtat efter det här sen jag var typ 14 :P Yay! Och har fått reda på att farmor ska komma och hälsa på då också, blir ju trevligt :)
Nä, nu ska jag nog dyka ner i Naturkunskaps boken (boooooring) men jag måste eftersom jag har prov nästa fredag!
Och juste, ändrat datum för piercingen, tar den måndagen efter att jag fyllt år istället. Blir nog bättre så :)
have it nice!
/M

RSS 2.0