Stronger

Helgen har vart bra, fredagen har jag juredan skrivit om. Så igår var jag hemma hela dagen och kvällen,  sen har jag gått och lagt mig och tänker kolla på lite Vänner. Vem ringer då om inte Madde? Det är bara hon som ringer halv ett på natten och kräver att jag ska komma till henne. Så sagt och gjort, jag släpar mig iväg. Blir helt mycket snack och vi somnar väl vid 4. Lite trött var jag ju :P
Sen idag hade jag planerat att plugga. Men så får jag veta genom Sarahs blogg att jag är hennes utvalda att följa med henne till Täby och shoppa så jag la pluggplanerna på hyllan. Väl i Täby var det hur mysigt som helst! Let's do it more often babe <3 Sen hittade jag också massa grejjer :D En jacka, skor, smink, en klänning. Ja, en hel outfit :D Jättenöjd!
Och imorrn ska jag följa med Mimmi och pierca sig. Jag vill också men måste få min semesterersätttning först. Och mamma, nej jag skojar inte. Jag ska göra det. Jag fick ju faktiskt ett ja ;) haha.
Riktigt taggad.
Nej nu ska jag sova, ska upp skiiiitidigt imorrn, inte :D haha!
/M


Still crazy

Jag har tagit ett nytt steg i mitt liv. Trodde faktiskt att jag hade gjort det för länge sen, men märkte igår att jag inte hade gjort det. Så jag blev mer TPL än nånsin. Allt rasade för en stund. Men såklart så var jag ju med mitt söto Sarah, så hon hjälpte mig ur min svacka igår. Tack hjärtat <3 Tack för att du hjälpte mig att må bra igen och tack för att du verkligen försökte. Det hjälpte enormt! Utan dig hade jag säkert fortfarande TPL. Men nu är jag inte det. Så skönt att det är över, allt är över nu. Fan jag kan knappt fatta det. Efter två års tid så kan jag äntligen släppa det. Och jag vet att det är for real nu. YES! Move on here I come!
Annars var det ju ganska trevligt igår faktiskt. Lite bitter dock att jag bangade på Fiskis, hade nog blivit riktigt kul. Men det kommer ju fler chanser.
I veckan så har jag ju vart sjuk, så har inte varit så mycket i skolan, riktigt skönt faktiskt för nu känner jag att jag har nya krafter att ta tag i allt skolarbete som jag missat. Känns bra det med. Hoppas att det blir bra tider nu, känns faktiskt så. Och snart fyller jag år :) Wiho! Då blir jag stora damen, idag är det exakt två veckor kvar. Helt overkligt, jag har väntat på det här så länge,och nu är det bara två veckor kvar. Så jävla coolt :D
Och ännu en ny sak i mitt liv, eller ja, snart iaf. Jag ska pierca tungan. Jag vet att det inte är nått jag kommer vilja ha speciellt länge men vafan, kul att pröva på. Blir så himla sugen när jag ser folk som sitter och håller på med sina piercings, så nu vill jag också. Antingen blir det på måndag eller tisdag, hör ni det Mimmi och Sarah som ska följa med som stöd. Haha kommer bli sjukt nervös men förhoppningsvis kommer jag vara nöjd sen.

Förövrigt så hade vi mysigaste morgonen idag vi tre. Vaknade, och var lika fula som vid juggeincidenten men vi var glada i alla fall. Så vi bestämmde oss för att äta riktigt god och mysig frukost. Så drog på oss lite kläder och gick ner till Ica och köpte allt man behöver till en riktig frukost. Kalaset gick på 167 :- och då köpte vi endast frukostmat haha. Så vi äter och det är supermysigt. Sen efter det så börjar vi bege oss mot stan, men då kommer Mimmi på att hon glömt sitt smink hemma så hon spinger tillbaka och hämtar det. Då går jag och Sarah och sätter oss på ett mysigt café. Perfekt att sitta och prata om allt. Behövdes!
Sen blir det stan, vi kollar på kläder och oj, vad mycket snyggt det finns nu för tiden. Bara längtar tills jag får pengar så att jag kan köpa en massa snygga kläder. Weei!
Titta nu blev det ett långt inlägg. Hade blogglust idag, känns bra :D Det är kul att blogga!
Ikväll blir det att bara ta det lungt, ska bli så jävla skönt! Så nu ska jag kolla senaste Prison Break avsnittet. Min favvoserie ju :D
/M


                                                                 Paolo Nutini - Still Crazy

So sick

Jag är sjuuk. Okej, kanske inte så konstigt och jag får väl skylla mig själv när jag sovit med två sjuka vänner dom senaste dagarna :P Så det känns sådär, dock rätt skönt att få kurera sig lite. Visst, jag missar massa o skolan, men ska jag vara ärlig rör det mig inte speciellt mycket. Är så himla skoltrött just nu, helt galet. Men jobbar på att få tillbaka skollusten. Det värsta är ju att jag är inne på mtt tredje år, medan alla jag går med bara är inne på sitt andra. Det är fan slitigt, egentligen så skulle jag vart klar med skolan om 9 månader. Nu är det istället 1 ÅR och 9 månader. Känns riktigt jobbigt. Fast jag ska klara det, det ska jag verkligen. Även om jag kanske inte kommer ha toppbetyg, för min ork är faktiskt slut, så ska jag iaf stå där och ta studenten. Jävlar vad jag längtar!
Helgen har vart lugn, helt skönt! Vart med Mimmi och Sarah hela tiden, och vi har verkligen bara tagit det lungt, helt otroligt att vi lyckades :P
Imorgon har jag engelska prov, fast jag är sjuk så jag ska nog inte till skolan då. Missar en hel jävla massa om jag inte går imorgon, men jag vill bli frisk tills på torsdag, för då ska vi till Kärrtorp och orientera. Och tro nu inte att jag gillar att orientera men det är ett viktigt moment i idrotten.
Haha roligaste, är att jag fått hem ett brev från min engelska lärare att jag vart där lite. Men vafan, det har gått en månad i skolan, nu får hon lugna sig.
Snart är det oktober, och då är det massa att se fram emot. Jag fyller ju 18! WOW! Ska bli så kul!


Nu måste jag skaffa ett jobb, jag är trött på att vara pank faktiskt!
/M

Come back

Är inte lika TPL längre. Sjukt skönt!
Hänt en massa bra så nu kan man inte annat än att vara glad. Allt dåligt är borta nu känns det som, äntligen!
Senaste veckan har vart helt perfekt, helgen var nice, sen har skolan vart bra den med. Saknar dock att få ha foto på lektionerna, det är ju trots allt därför jag valde Media. Man blir så himla avundsjuk när man går in i fotosalen och alla sitter och håller på med sina bilder. Ser så jävla kul ut. Ångrar helt sjukt mkt att jag slarvade upp min andra lön istället för att lägga dom på en kamera. Men nu är det lite försent för det. Vet inte när jag kommer kunna få en kamera, för nästa sommar ska jag spara ihop pengar så att jag kan åka till New York. Har börjat längta sjukt mkt dit. Eller just nu vill jag åka vart som helst, men NYC är drömmålet! Jag får se till att vinna på lotter eller något.
I helgen är jag ensam hemma. Sjukt skönt! Ska inte göra ett piss denna helgen. Inte så att det inte finns några planer, vill helt enkelt inte... Ska bara ta det lungt :)

Nej, nu måste jag gåt ill bussa. Ska till skolan!
/M

one of a kind

Bloggtorka som vanligt, but i dont care :D
Just nu är det dock rätt mycket som är nice.
I onsdags fyllde Rosanna 18, i torsdags fyllde Carro 19 och idag fyller Ärik 18. Helt kul med en massa födelsedagar. Gillar speciellt dom här människornas födelsedagar för då vet jag att det bara är en månad kvar till mig. Och det gillar jag :D
Så nu är det inte ens månader kvar tills jag fyller 18, det är bara dar, schweeeeeeet :D
Ikväll ska jag på middag hos Carro, eller jag ska dit om en timme men middagen är ikväll. Ska bli medga kul för jag saknar verkligen att vara med min bästa vän. Vi har inte umgåtts på riktigt sen vi var i dalarna :( och det var sjuuukt länge sen, typ i slutet av Juli. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, högst att vi inte har umgåtts på har varit en vecka. Så nu är jag gladare än någonsin att jag ska få träffa min älskling:D
Sen efter det ska jag till Mimmi, vet dock inte vad vi ska göra. Antagligen blir det flipp-chill. Kan bli skönt!

/M

Blöööh

Har inte bloggat på ett tag, har inte känt för det helt enkelt. Det är inte så att jag inte haft saker att skriva om för det har jag verkligen,. Men jag har inte orkat.
Känns btw som att dom flesta är nere i en svacka just nu. Alla verkar lite halvdeppiga. Jag också. Vet nog vad det är men skyller på vädret. Lika bra så tycker jag.

Ser ni, jag har ingen lust att berätta om vad jag gjort. Synd, för när jag skriver här vad jag gjort kommer jga ihåg det sen. Kan ju säga iaf att jag såg mih älskling igår <3 han var bäst! Och nej, jag såg honom inte på tv, jag vardär och såg honom live. Då var jag lycklig kan jag säga.
Har kommit på att jag inte orkar låtsas längre... Ska sluta låtsas att allt är bra när det itne är det. Det är tröttsamt. Men vem vet, kanske glömmer bort det med. Jag fattar vad jag menar.
Skitsamma. Hoppas att allt är bra med er därute, och btw ska lösenordsskydda min blogg, trött på att folk som inte bryr sig läser. så vill ni ha lösenordet är det bara skriva nånstans... på nån vägg eller liknande. Nej nu är jag trött, så allt som står i inlägget ska nog tas med en nypa salt :P Dock inte lösenordsgrejen och älsklingen haha :P

/M

I know

Du är så osmidig. Mamma, jag förstår att du läser här. :P

RSS 2.0