Torsdag kväll.

Jag har vart ute på långpromenad ikväll. Det var skönt, helt perfekt temperatur. Jag kom på att jag oftast går när jag jag är arg. Och idag var jag riktigt jävla arg. Bråkade med mamma och hon är nog den människa i världen som kan få mig argast. Så då är det hur skönt som helst att ge sig ut på en promenad. Man ska vara helt själv och med musik i öronen. Då lugnar jag ner mig. Det är så skönt för jag tänker verkligen på allt och ingenting när jag är ute så där. Så när man kommer hem sen igen är det bra igen. Men idag tog det lång tid innan jag lugnade ner mig, gick i säkert en timme och var fortfarande rasande, men då ringde Carro mitt hjärta och henne blir jag alltid glad att prata med så då blev allt så bra igen :) Vi ska bo hemma hos Noemi från fredag till tisdag, för hon åker till London, så det blir såå skönt att få vara själv några dagar.
Vet inte ens om jag är så jävla taggad på Turkiet nu heller alltså, skulle nog vara skönare att vara hemma själv i en vecka. Men men, det är ju bara som det känns nu!
Imorgon blir det reklamfilmsinspelning i skolan med Wilma och Matilda. Vi gör en iPod reklam som kommer bli sjukt bra om allt går som det är tänkt.
Sen ska jag hem och hämta alla mina grejor som jag behöver inför dom fem dagarna, sen är jag fri :D
I helgen vet jag inte vad som händer, alla verkar så sega :P Men hoppas det blir bra iaf!

Nu ska jag gå och lägga mig! Tröttöga är jag ;)
Ta hand om er!
/M

Torsdag förmiddag.

Idag är det jättefint väder ute. läste att det skulle bli uppemot 25 grader, skönt! Men jag hoppas att det ösregnar till helgen. Jag ska nämligen jobba och är det inte fint väder kommer det inte lika mycket kunder. Men iofs så kanske jag borde lära mig hantera stressen, för på sommrarna är det verkligen sinnesjukt med folk där. Nåja, vi får se hur det går.
Idag börjar jag kl 14.20, så skönt med sovmorgon! Har filmkunskap till ca 16. Så det blir nog inte en så jobbig dag idag, vilket passar mig!
Måste också komma ihåg att fixa ledighetspapper så de inte blir något knas sen när jag ska åka. Guud vad jag längtar :D INte efter solen och värmen, för det finns det ju gott om här, utan för avkopplingen och miljöbytet, YES!

Jag har precis läst det värsta scenariot just nu. Zlatan baby, kanske inte kommer spela landskampen på Råsunda den 6 juni. Jag har väntat på den matchen i 1 år! Sist jag såg honom var 2 juni 2006, och det var på långt håll, han stod och pratade i telefonen, antagligen med sin MILF. Så jag tycker att det är dags nu!
Han ska opereras för sina ljumskar, som han har haft problem med i år. Han borde få bli frisk nu min älskling ;)
Fast iofs, klart att han är helt utsliten överallt, det är säkert han som måste göra allt hemma hos dom. Hon är ju för gammal! Stackarn! Haha, nej nu börjar jag sväva ut lite.
Det är så gulligt att han har tatuerat sin sons namn på armen. Cutiepie! 

                  image10   

Nej, nu måste jag gå och äta frulle och göra mig i ordning, annars kommer jag missa bussen :D

PUSSSSS
/M

Vill ha lista nr 1.

Kom på så här lite mitt i natten att det är lite saker jag vill ha just nu.


- Ett par svarta skitsnygga skor som jag sett.


                   


- Jag vill ha filmen Step Up med Channing Tatum.

                     


- Jag vill ha min Turkiet-resa nu! Jag håller på att längta ihjäl mig. Ska bli så skönt att komma bort från det vardagliga nu som jag är så spyless på. Så läängtar! 25 dagar kvar!

                      

Det är det jag verkligen vill ha just nu i denna sekund. Sen finns det ju en massa andra grejjer som också skulle sitta fint men tre saker i taget ;)


Onsdag.

Matchen igår. SJUUUKT roligt! Det var det roligaste jag gjort på länge. Hela dagen var iofs väldigt rolig. Så jag är super nöjd.

Dagen började med att jag åkte in till idrotten, mötte Ajja på bussen och redan då började vi tagga upp oss. Sen kom jag fram till skolan där det blev att sitta i gymmet och snacka skit bara :P
Efter det så åker jag till Ajjas skola och vi ska vara där tills hon slutar. Efter det ska vi åka in till stan och köpa skor till henne. Hon slutar 13.30 och matchen börjar 20.00 så vi har ju gaannska mycket tid att fördriva. Vi har heller inga pengar till mat och vi är skiithungriga. Så Ajja bestämmer sig för att skita i att köpa skorna och att vi ska gå på TacoBar och käka istället. Så vi fördriver lite tid i Åva innan vi åker in till stan där vi käkar o glider runt lite. Sen bär det av till Solna där vi ska förbereda oss inför matchen. När vi väl är där hittar vi ett jättemysigt berg i solen med utsikt över Råsunda. Perfekt! Så där sitter vi och dricker våra cider innan vi beger oss mot Råsunda.
Vi har bokat biljett på Norra Nedre, på våran biljett står det att vi ska gå in på 215. Så det gör vi och det är typ 20 miljoner trappor upp, så vi börjar tänka, - Nedre? Njaa. Så vi kommer upp på jävla familjeläktaren :S och får panik, det är verkligen noll drag där uppe, kollar man ner så ser man hela Black Army stod och öste järnet. Vi såg även Dalle och hans kompisar så där nere och ha skitkul, så vi måste ju bara ner dit, Det är ju där vi betalat för att stå liksom. Så vi börjar prata med massa vakter och grejjer men alla bara slussar oss vidare. Till slut så får vi prata med en kvinna som ska anropa sin chef, den enda som tydligen kan hjälpa oss. Så vi berättar för han att vi har fått fel biljetter och att alla våra vänner som vi bokade samtidgt som står på mellansektionen. Han verkar iofs inte så förstående, men så kommer det två andra killar och drar värsta storyn om att ngn har tagit deras biljetter och gett dom nya. Den storyn tror inte gubben alls på så han säger: -Tyvärr kan jag inte hjälpa er, men ni två får följa med mig säger han och pekar på mig och Ajja. Så leder han oss in till mellansektionen. FÖRSTÅR NI VILKEN TUR vi hade? Så vi hamnar MITT i Black Army och det var så sjukt ösigt. Otroligt kul!
Vi träffar också så sjukt mkt människor som vi känner, vart man än tittar känner man igen ett ansikte, det var ju också skoj!
Matchen slutade iaf 1-0 till AIK, vilket var daamn good! AIK hade inte slagit Bajen på 5 år så det var ett jäkla jubel!
Så nu väntar vi bara på att det blir den 5e så vi kan gå på nästa match.
Idag har jag varit hemma, mådde inte så bra på morgonen och var sjukt trött!

Idag så fyller Michan 18 år också :D GRATTIS BABY! <3
/M

Måndag för/eftermiddag.

Är inte riktigt säker på vad det räknas som nu 13.15, nåja skitsamma :D
Sitter i skolan och har håltimme :/ segt som fan ! alla mina små vänner sitter på sina mattelektioner, så nu sitter jag här och väntar på Matilda så att vi kan gå till våran filmkunskap som börjar 14.20. Min första lektion slutade ca 10.30 så det har vart en rätt seg dag.

Fick ett samtal från Ajja från en stund sen, hon hade varit och hämtat ut våra biljetter tills imorgon. Men hon hade tydligen bokat fel så vi skulle sitta på södra, alltså Bajen klacken :S Men som tur var hade hon lyckats ordna så att vi hamnade på norra hos AIK, TUR!

Nåja, nu ska jag gå och göra ngt vettigt, här var det tråkigt :P

So long fuckers :D
/M

Fotboll igen.

Yes, ni läste rätt. Jag ska på min älskade foboll igen, fast denna gången är det Aik-Hammarby så det blir derby. Är sjukt taggad. Jag är inte säker på om DIF nådde ända in i hjärtat hos mig, så nu ska jag se hur AIK funkar. Hoppas att det blir skitbra! Ska gå med Ajja så hoppas att det blir drag, står i klacken igen. Så nu är det väl bara att börja plugga in AIK ramsor istället då!

So long!
/M

Söndag.

Detta veckoslut har vart grymt! Har haft det helt perfekt! Om alla veckor slutade så här så skulle världen vara perfekt, haha.
Var ledig torsdag, fredag också så den har varit extra lång och skön också :)

Torsdag: Var som sagt ledig så tog sovmorgon till ca tolv då Carro som bestämmt sig för att inte gå till skolan, ringer och säger att hon kommer till mig om en timma. Så det var bara att stiga upp och städa upp lite så att hon inte skulle få en chock.
Så hon anländer och vi tar det lungt, käkar lite och myser runt allmänt. Sen bestämmer vi oss för att dra till henne istället. Så det gör vi och där finns Daniel som berättar att han ska på fotboll på lördag med grabbarna. Jag och Carro bestämmer oss för att det låter roligt och bestämmer oss att köpa biljetter på fredagen. Kvällen blir hyfsat lugn med lätt uppladdning och lite lektioner i supportrande av Daniel.
Fredag: Vi går upp vid nio för att vi ska åka och köpa våra biljetter, men Carro som är sååå seg på morgonen ligger och drar sig medans jag skriker på henne var 5.e minut, så vi kommer inte iväg förräns elva. Så när vi kommer till butiken så får vi reda på att biljetterna till klacken är slut. NEEJ! Men då ringer vi Daniel och han tycker att vi ska köpa på sektion L istället, det är tydligen också bra platser, så sagt och gjort vi köper biljetterna och är lyckliga.
Sedan bar det av till pappas jobb där mamma, mormor och jag ska hämta upp honom, han har vart i Kina i två veckor. Så det var ju skönt att han kom hem! Han hade även med sig lite presenter, fick ett par skor, en jacka, en klocka och lite annat. Så det var ju skitbra :D
Senare på kvällen åker jag hem till Carro igen för att fortsätta uppladdningen. Blir dock en ganska tidig kväll eftersom vi har haft en jobbig dag ^^
Lördag: Vaknar av att Daniel kommer in och hoppar på oss och är astaggad. Så det är bara att gå upp och åka iväg, vi åker vid ett, matchen börjar vid 4 men vi ska hinna med lite innan också. Så vi möter upp Andy och beger oss till Humlegården där det blir lite förfest med andra djurgårdare. Det var megaskoj.
Sen blir det Stadion och vi skiljs åt från grabbarna eftersom dom ska stå i klacken. Så jag och Carro letar upp våra platser och är nöjda och glada. Men jag börjar titta mig runt och ser med min smarta hjärna att det är ett litet hål under staketet som skiljer klacken från oss "vanliga" så sagt och gjort, vi kryper under och vips, så står vi med grabbarna igen :D Iofs så hade vi betalat lika mycket som dom som stod i klacken så det var ju inget vidare lagbrott.
Matchen var skiiitrolig och det var värsta öset. Jag tyckte att det var skitkul att se Henke spela live, när jag kollat på landskamper har han inte spelat av någon andledning så det var kul!
Matchen slutade 3-1 till djurgården så det var ju kul att vi vann!
Sen åkte vi hemåt igen, och jag och Carro som inte ätit något på hela dagen och druckit på tok för mycket cider var inte på top kan man ju säga. Så vi åkte hem och det blev en lugn skön kväll. Tror jag somnade vid 22 eller ngt ^^
Söndag: Vaknade efter en låång natts sömn, var grymt utvilad och glad. Har dock träningsvärk i HELA överkroppen av allt tjoande och tjimmande igår haha. Idag så har jag varit med Jocke och Ajja och försökt redigera våran film som vi gjorde förra veckan. Vart sjukt med krångel men till slut fick vi det att funka, så förhoppningsvis har lilla Ajja redigerat klart till ikväll ;) När den är klar ska vi lägga upp den på Youtube haha ;)
Så som sagt, helgen har vart überbra! Love it.

Just det, det där andra, det jag ångrade mig om. Det är över nu, känner mig så jävla fånig att jag mådde dåligt över en sådan skitsak. Nu är allt som vanligt igen och jag skrattar åt det. Önskar all lycka <3

Sen har jag fått reda på att vi kanske ska åka till Turkiet i mitten av Maj. Fast jag tror det först när jag ser det :P Så har nu massa roliga planer för Maj månad. Can't wait!
Take caaare!
PUSSSSSSS
/M

Tisdag.

Åh, vilken skön dag jag har haft. Hade sovmorgon till nio idag, fick dock stressa lite på morgonen eftersom jag valde att sova liiite för länge. Träffade Ajja på bussen vilket var trevligt även om jag tappade ut ALLT som jag hade i min väska när jag råkade lägga den upp och ner ^^
Kom till idrotten där det skulle vara basketspel, men jag, Wilma, Matilda ocg Max bestämmde oss för att gå till gymmet och "träna", vilket innebar att vi satt på golvet i en ring och berättade spökhistorier, skitläskigt!
Sen så slutade ju jag så gick och löpte lite basicgrejor på stan, sånt där billigt som man alltid behöver.
Kom hem och har städat lite. Har också powernappat lite, grymt skönt ;)

Har tittat på vänner också, det var sista avsnittet. En riktig snyfthistoria. Men självklart bra som alltid!
Ikväll om ca 20 min är det Desperete Housewifes också, det är jag en riktig sucker för, det är ju skitkul! Nu har det varit uppbehåll i två veckor också eftersom det var hockey förra veckan, så det ska bli skitkul :D
Så dagen har vart riktigt bra! Fast jag kan inte sluta tänka på att jag är så dum när jag ångrar mig hela tiden. Jämt ska jag göra fel val, hur är det möjligt? fanfanfan. det är ju inte något speciellt stort heller, men det ligger där och stör mig hela tiden, som ett sår, man känner av det hela tiden. Fast jag känner på mig att det kommer gå över, jag inser att jag gjort fel nu och till nästa gång vet jag vad jag ska göra.
Så, soo long fuckers :D
/M



                                                              it's a shame for the letter Z

Måndag.

Idag kom beskedet jag väntat lääänge på. När Snook ska komma tillbaka efter sin välbehövliga paus. Så jag surfar in på deras hemsida idag, och vad står det? DOM SKA TURNERA I SOMMAR!!! är  inte det otroligt! Jag blev sjukt glad, har verkligen längtat efter att se dom spela igen. Dom är verkligen topp 3 blandbästa konsertband hos mig.
Annars har dagen vart bra! Var i skoln och fotade lite, gick till Slussen med Emma och tog jättefina bilder, superöjd!
Sen hade jag hål i timmar när dom andra hade matte så det var lite segt. Vid 14.15 började filmkunskapen och vi så på Crash. Sjukt bra film, jag är helt fascinerad över hur man kan få ihop något sånt där! Den filmen rekomenderar jag starkt. Den har allt! Jag blev faktiskt lite tårögd under en scen med en liten flicka och hennes pappa också, och det händer inte ofta attjag blir det under filmer. Så bra var den!
Sen kom jag hem vid 18.00 snåret och har bara tagit det lungt. Jaghar också kommit på att det är verkligen typiskt att man alltid ska komma på vad man vill när det är försent. Så typsikt mig och nu har det hänt igen. Det går dessvärre inte att lösa denna gången. Men nu har jag fan lärt mig av mina misstag och kommr tänka mig för vad jag vill i framtiden.
Nåja, ikväll är det 100 Höjdare!!! så det ska jag kolla på, det blir man allitd superglad av, slår aldrig fel!
Take care!
/M



she is a lucky girl, you know why

En rolig lista jag hittade ^^

Min kvinnliga sida:
[ x] Köpt en hårfön?
[ x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[  ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ ] Bakat åt dig själv?


Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[  ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[  ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ]Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[  ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?

Och alla mina andra sidor? haha!
( x ) Varit kär?
( x)Tagit en snus?
( ) Vart/är förlovad?
( x) Fått sparken?
( x) Varit i knytnävsslagsmål?
( x ) Rymt hemifrån? -
( x ) Haft känslor för någon som inte känt samma sak?
( x ) Blivit arresterad?

( x )Hånglat med en främling?
( )Gått på en blinddejt?
( x ) Ljugit för en kompis?
( ) Varit kär i en lärare?
( x ) Skolkat?
( ) Legat med en medarbetare?
( ) Sett någon dö?
( ) Varit kär i en av mina internetkompisar
( ) Varit i USA?
( ) Varit i mexiko?
( x ) Flugit?
() Spytt i en bar?
() Sett en del av mig själv brinna?
( x ) Ätit sushi?
(x) Åkt snowboard?
( ) Varit i ett våldsamt förhållande?
() Tagit smärtstillande?
( ) Älskar eller saknar någon just nu?
( x ) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi?
( x ) Byggt ett sandslott?
( x ) Hoppat i en vattenpöl?
(x ) Lekt uppklädd?
( x ) Fuskat när jag spelat spel?
( x ) Varit ensam?
(x) Somnat i skolan/på jobbet?
( ) Använt ett falskt id?
( x ) Tittat på en solnedgång?
( ) Varit med i en jordbävning?
( x) Rört en orm?
( ) Sovit under stjärnorna?
( x ) Blivit kittlad?

(x) blivit rånad .
( x ) Blivit missförstådd?
( x ) Vunnit en tävling?
( x ) Gått mot rött?
( )Kört mot rött?
( ) Blivit avstängd från skolan?
( )Varit i en bilolycka?
(  ) Haft kramp?
( ) Känt mig som en utstött?
( ) Kysst en groda?
( x ) Haft pengar kvar i slutet av månaden?
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt?

( x ) Dansat i månljus? 
(  ) Hatat mitt utseende?
(x)Varit vittne till ett brott?
( x) Fått dig själv att spy?
( x) Fått ig i ett ämne?
(  ) Ifrågasatt mitt hjärta?
( x ) Ljugit för en lärare?
( ) Varit besatt av post-it lappar?
( ) Gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna?
( x ) Varit vilse?
( x ) Simmat i havet?
( ) Känt som om jag håller på att dö?
( x) sjungit karaoke?
( x) Betalat för mat med bara mynt?

( ) Gjort något med mig själv som du inte borde gjort?
( x ) Busringt?
( )Dansat i regn?
( )Tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om?( x )Blåst bubblor?
( )Gjort upp eld på en strand?
()Förstört en fest?
( x ) Fått en önskan inslagen?
(x )Burit pärlor?
( )Hoppat från en bro?
( x)Ätit hund-/kattmat?
( x )Hatat föräldrarna någongång?
( )Sagt till en främling att jag älskar honom/henne?
( x) Kysst en spegel?

( x )Sjungit i duschen?
( x)Burit en svart klänning?
( x) Drömt att jag gift mig med någon?
( ) Limmat fast min hand i något?
(  ) Fastnat med tungan i metall?
( x) Ätit rå ost?
( )Haft sex på ett bord?
( )Varit en cheerleader?
( x )Suttit på ett tak?
( x)Skrikit så att du inte fått luft?

( x )Pratat i telefon i mer än sex timmar?
( x )Stannat uppe hela natten?
( )Sett ett brinnande hus?
( )Har vart vaken i en vecka?
( )Inte duschat på en vecka?
( x )Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet?
( )Åkt ambulans?
( )Burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger?
( )Blivit puttad i en pool med kläderna på?
( x )Blivit tillsagd av en främling att jag är het?
( )Brutit ett ben?
(  )Sovit på sjukhus?
(  )Fångat en fisk och sen ätit den?
(x )Är rädd för att titta på skräckfilm ensam?
( )Tror på spöken (andeväsen)?
(x )Har rökt hasch?
( )Har rökt mariujana?

( x )Fångat en fjäril? 
( x )Skrattat så mycket att jag grät?
(x )Gråtit så mycket att jag skrattade?
( x )Fuskat på ett prov?
(  )Tänkt på djurs liv`?
( )Haft en Britney Spears-skiva?
( x )Glömt någons namn?
( x )Känt sig som lyckligast i världen?
( x)Svimmat?
( x)Gråtit på tunnelbanan?
( x) Pratat med en främlin i mer än fem minuter
( )Gett en uteliggare mer än 50 kronor?
(  )Spottat på någon jag ogillat?
( )Spytt på någon jag ogillat?
( )Hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt?

( x )Hatat någon så mycket att du höll på att sprängas?


Onsdag.

Dom senaste dagarna har jag varit med Carro. Vi har inte gjort speciellt mycket, kollat på massa film o myst runt i största allmänhet. Ska antagligen vara med henne ikväll också, det är liksom skönt med en människa man bara kan slappna av med till 100 %.
Jag älskar att det är lov, det är verkiigen underbart! Jag tror jag skulle trivas ganska bra med att vara ledig hela tiden, det är ju bara att sysselsätta sig med det man vill, det kan ju annars bli ont om tid.

Igår så hade jag och Carro lånat Noemis lägenhet för att bara få lite tid för oss själva, lite terapi för oss båda kan man säga. Så vi hade tänkt att kolla på Desperete Housewifes eftersom det var tisdag igår, men det var jävla hockey på tv. Tycker att den där hockeyn har pågått i flera månader nu, när ska skiten ta slut? För hockey är verkligen ointressant, usch! Men så flippade vi över till tv6 och vad är det inte där om Champions Leauge match, Manchester United - Roma, vilket var väldigt mycket roligare. Så vi tittade på matchen, det blev en hel del dreglande över Cristiano Ronaldo också, speciellt från Carros sida. Jag måste ju säga att den människan har verkligen utseendet med sig, daamn! Sen insåg ju jag (som är ganska så intresserad av fotboll o kan väl hyfsat mycket) att han verkligen är en stjärna! Har ju hört allt snacka om att han kanske är världens bästa spelare just nu, men jag har tänkt att det kan han inte vara, finns ju så många andra som är så duktiga. Men efter att ha sett han igår så är jag helt förtrollad, killen är en magiker. Så sjukt duktig. Allt han gör blir bra, han löper som ett djur, fintar av motståndarna hur lätt som helst och är bara helt otrolig bra! Sen gjorde han sitt första mål i Champions Leauge igår också, och inte nog me det, han gjorde 2 mål. Var en skitbra match, slutade hela 7 - 1 till Untited och det är ju pinsamt, det var liksom kvartsfinal i Champions Leauge, då ska det inte bli sådär, men nåja nu hoppas jag bara på att dom går hela vägen till final och vinner även där, jag tror faktiskt på dom!
Nåja, nu är det slut amatörsnackat för min del

Take Care!
/M

GRATTIS TIM!

Grattis bror 14 år!

<3

Söndag

En vanlig söndag har det varit idag. Seg. Jag har nästan känt mig bakis, fast jag inte ens drack en droppe igår haha. Var skiiittrött i morse när jag blev uppdragen kl 10 för att gå ut med hunden. Hade sovit ca 5 timmar då. Så morgonen började ju inte på topp, jag gillar nämligen inte att bli väckt när jag planerat sovmorgon. och det hade jag gjort idag, en låång. men nu var jag tvungen att gå upp och UT dessutom, uschuschusch säger jag bara! men som tur var så var jag tillräckligt trött för att kunna somna om när jag kom in igen, vilket var grymt skönt, så då råkade jag sova till 2 ungefär, hoppsan!
Så när jag sen vaknat så gick jag ut på en till prommenad, fast nu var det mitt val :P

Har kollat på nya Mr Bean filmen också, sjukt dålig tycker jag! Visst var det några roliga grejjer, men det var inte filmen som var rolig utan såna små saker som Bean gör då och då. Nej, den vill jag inte se igen.

Imorgon fyller bror min år, 14. Ska ge honom hans Pirates of the Carribean film som jag lånat ut till Madde och som hon haft i typ ett halvår, den ska han nu få tilbaka, inslagen och allt :D tycker det är en skitbra present, för han har tjatat som en tok på mig att jag ska fixa fram den!

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, behöver energi till imorgon!
GODNATT!
/M

Lördag

Påskafton. Okej, visst jag köper det. Det låter väl ganska så mysigt med påsk. Om inte så är det ju skönt med ledighet. Har sagt till en del att jag inet behöver den här ledigheten, men jag behöver den. Finns ju så mycket man kan göra när man är ledig, så det här ska bli skitkul!
Igår var jag hemma hos Madde och kollade på film, det blev Harry Potter haha. Sen gjorde vi massa annat strunt som vi alltid gör. Men kul var det!
Idag har jag städat som en annan slav, mitt rum såg ut som KATASTROF så det behövdes verkligen. Man känner sig så nöjd när man är färdig. Nu är det väldigt fint och jag är helnöjd! Har tvättat massa kläder också, så nu känner jag mig duktig.
Ikväll ska jag och familjen ut och äta. Bror min fyller 14 år på måndag så nu ska det firas. Tänk att man har haft den där ungen mkring sig i 14 hela år. Tiden går fort när man har roligt.
Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får la se.
Förresten så spelar Mika ikväll på Berns, synd bara att det är 18 år. fan att man inte är född ett halvår tidigare, då hade jag haft en spikad kväll ikväll.
Annars i musikväg så har jag börjat lyssna på det gamla bandet Jumper, skitbra låtar som man kommer ihåg från det att man var liten. Sen så är det ju alltid Snook som gäller också. Lejonhjärta med Organism 12 är sjuuktbra!

För övrigt så åker Michan till le France för att hälsa på sin pappi idag. Guud vad jag är avundsjuk! Men vi har bestämt att vi ska försöka åka dit så snart som möjligt. Förra gången vi var där (Maj 2005) var ju sinnessjukt rolig, så vi ska förska styra upp de där snart!
Kan ju visa lite bilder från den resan!

                          gruppbild paris      
                              lina och jag frankrike   


/M     

Fantastic Four

Jag har fyra män i mitt liv just nu. Eller i öronen kanske man ska säga ^^
Dom här fyra godbitarna måste helt ekelt lyssnas in! Såå bra!


                                                fantastic four

Torsdag

Nu har jag påsklov! Riktigt skönt! Bara jag hittar på något roligt att göra, det får inte bli segt. Men jag tror att det löser sig! På söndag ska jag kanske upp till Ajja i Norrtälje där hon är husvakt. Jag får se hur jag gör. Annars är det ju påsk nu, det är ju ganska trevligt kan jag tänka mig.
Iförrgår var jag med Carro hela dagen, vi bestämde oss för att skippa skolan och ha en chilldag på stan istället. Eller jag var i skolan fram tills 11 ungefär. Sen mötte jag upp Carro och vi åkte till Clarion Hotel där Noemi jobbar. Vi satte oss där i baren och Noemi gav oss en massa smaskigt att dricka. Förstås utan alkohol! Så satt vi där och drack o njöt i ca 3 timmar, innan vi bestämmde oss för att ge oss av. Vi skulle då ta 4:an mot Tekniska tänkte vi, så vi hoppar på 4:an mot Gullmarsplan och hoppas att den går förbi Tekniska. Men jag som har sådan stenkoll på alla bussar och Stockholm i allmänhet förstod att den här bussen inte skulle ta oss dit vi ville men carro tycker att vi kan åka till Gullmars och sedan ta tunnelbanan därifrån, men som sagt jag med min stenkoll börjar ju jag berätta för Carro att de kommer ta oss en timme från Skanstull där vi är till Gullmars. Men neeej, nästa station var Gullmarsplan ^^ så där fick jag haha. När vi väl är framme där bestämmer jag mig jag mig för att jag vill åka till Farsta och det där hållet, för jag har aldrig vart där :P carro som kan allt om dom där områdena vägrar, men jag lyckas övertala henne till slut så vi hoppar på gröna linjen mot Farsta Strand. Men när vi väl sitter där så inser ju jag att jag har utvecklingssamtal kl 4, så det är bara att hoppa av i Hökarängen (What?) för att stå på perrongen i fem minuter innan vi måste tillbaka. Utvecklingssamtalet gick bra, tog 5 min. Sen åkte vi hem till Carro och degade hela kvällen, mysigt!
Så det var en helt crazygalen dag alltså. Men kul var det!

Nu ska jag gå och äta lite middag, sen får vi se vad kvällen bjuder på!

/M 

aa

I still hear your voice when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness,
But I don't know why,
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky,
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.

RSS 2.0